11.7.13

VERKOSSA.
Hiphei, me saatiin vihdoin eilen vaihdettua kökkömokkulasta langattomaan verkkoon ja voin kertoa, että tämä netin latautuminen nopeutui aivan älyttömästi. Jospas tällä korjaantuisi monet muutkin viat ja vaivat tallennuksien kera täällä bloggerissa. Sopii toivoa :) 

Meidän asunnon 3G verkko on nimittäin muutosta asti ollut täällä metsän siimeksessä niin kehno, että ihan ihme miten olen edes saanut tuotettua blogiin mitään sisältöä. Jokaista postia on saanut valmiina nimittäin kitkutella julkaisuvaiheessa keskimääräisesti n. 30minuuttia....
Blood, sweat and tears, eh? :D

Nyt toimii, mutta kukapas muistaa tämän kuvan vanhan blogin puolelta:
Kierätetään nyt vanhaa kuvaa samaan tarkoitukseen vanhan blogin puolelta (vanhalla vesileimalla..)
nimittäin pieneen ilmoitukseen, että toistamiseen nyt minun blogia pyydettiin mukaan 
Indiedays Inspiration-yhteisöön.

Toki varmasti nyt Inspirationin pyörittyä melkein vuoden verran te tiedätte ettei se varsinaisesti vaikuta tähän blogiin muutakuin muutaman bannerin muodossa ja kenties jonkun satunaisen yhteistyöjutun kautta, mutta muuten homma toimii ihan vanhaan malliin.

Minulla on kuitenkin oma sivu Indiedaysin puolella:
ja sitä kautta voi myöskin kirjautua blogeja seuraamaan.

Nyt lähdemme kaverini Hannan luokse kylään ja illemmalla sitten ehkä jotain muuta tähdellisempää juttua :) Voi vitsit noista pikkukuvista tuleekin mieleen monta ihanaa hetkeä yli vuoden takaa.
Pikkiriikkinen James <3 Pitkätukkainen kiharapää Fionn <3

Mutta siis, nähkäämme pian! Sara x

3 comments:

 1. Onnea ja ihanaa että sinäkin löydyt Indiedaysin inspiraatiovirrasta - kaikki suosikkini taitavat olla siellä aikalailla NYT :)

  Mukavaa päivänjatkoa sinne teille murut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, hyvä hyvä :D Ja kiitos samoin :)

   Delete