27.7.13

KESÄN KÄYTETYIN MEKKO.


Pahoittelen tätä jatkuvaa mahakuvaspämmiä. Alkaa tuo pallero olemaan jo lievästi sanottuna tiellä.
Tyttö kelluu sielä joko poikittain tai jotenkin äärimmäisen ahtaasti ylämahassa - ihan erimallisesti kuin pojat aikanaan, jotka kiltisti pysyivät raivotarjonnassa jo vaikka kuinka aikaisista viikoista lähtien.

No äsh, eihän tämän nyt ollut tarkoitus edes raskausjutuista tällä kertaa olla,
vaan tuosta mekosta mikä varmaan kohta hajoaa päälleni.
Olen valehtelematta pitänyt sitä enemmän kuin yhtäkään muuta vaatetta koko kesänä.

Kevyt ja ilmava ja maksoi kokonaiset 12 euroa Irlannissa Toukokuussa.
Tosin se oli olkaimeton alkujaan, mutta sellaiset ei kyllä näillä rinnuksilla toimi ja siksipä lyhensinkin mekkoa hiukkasen ja siitä ylijäämäkaitaleesta taiteilin naruolkaimet tähän mekkoon.

Harmi vaan, että ostin tämän sen verran summanmutikassa etten huomannut sen olevan 100% viskoosia (tuolla hinnalla toki olisi voinut arvatakkin...) ja valitettavasti kovan käytön tuloksena kangas alkaa olla melkoisen nyppyyntynyttä. Kyllä tämä siis tällaisena leikkipuistomekkona toimii varmasti ensi kesänäkin, mutta huomasimpas Cubuksessa olevan melkein identtisiä täysin puuvillaisia maximekkoja ja vielä alessa ja nappasin tänään sellaisen sitten ensi kesäksi :)
 (kuva vasen alhaalla)

Tuo on heti niiiiin paljon näitimpi paremman matskun ansiosta eikä kustantanutkaan edes paria kymppiä. Tosin on myöskin olkaimeton eli sama lyhennys-olkanarutuunaus täytynee tehdä siiten ensi kesänä.

Olen muuten vihdoin saanut koko jalusta-laukaisijajutun toimimaan joskaan en ole mitenkään erityisen hyvä näissä omakuvissa... Koettakaa siis kestää. Ehkä muutun jossain vaiheessa hiukan enemmän katseenkestäväksi ja muutenkin tämä touhu sujuu paremmin.
Me ollaan veljesten kanssa tänään vilvoitelu lähinnä kotioloissa. Tai oltiin me aamusta pihalla, mutta omalla parvekkeella oli paremmat bileet kahluualtaassa ja minäkin sain tehtyä kunnon viikkosiivouksen, jippii!

Daddykin on vihdoin kotona töistä ja meinaamme nautiskella tuhmeliinit kaupan pakastepizzat
iltaruoaksi. Lapset toki söivät jo jotain järkevämpää aikaisemmin ja on tämä itsellekkin aika extremeä,
kun sattuneista syistä olen joutunut kovasti karppailemaan. 

Pieni breikki tekee kuiteskin nyt terää ja toivottavasti tuo masun tyyppi ei tämän johdosta kasva ylisuureksi....

Onko teillä muilla ollut jotain kesän ylivertaista luottovaatetta?

Niin ja toivottavasti teillä on sielä ruudun takana mukava viikonloppu meneillään
ja hauskaa lauantai-iltaa itse kullekkin!
Sara x

14 comments:

  1. On, en muista oliko silloin päällä se sininen maximekko kun olitte täällä (tod.näk.).

    Ostin veljen ylppärijuhliin sillä silmällä että menee helteisenä kesänä ja on ollut ihan paras! Tänään otin naurulta kuivumasta ja tuolla se koneessa taas on.

    Ei ole kuumuus haitannut kun on ollut kerrankin jotain fiksua puettavaa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli sulla. Mulla tais olla jotain muuta silläkertaa, mutta muuten sama meiniki - suoraan pesusta päälle :D Nää maximekot on olleet kyllä pelastus, kun nimenomaan pitävät niin vilposena. Mä en koe, että mulla olisi vielä tän mahan puolesta tullut kertaakaan kuuma. Voi olla, että mieli muuttuu lokakuuhun mennessä :D

      Delete
  2. Mulla on koko ajan päällä yks kevyt ja kesäinen imetyspaita. Viileämmillä keleillä vaan neuletakki päälle, menee lähes kaikkien alaosien kanssa. Täydellinen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mänehdin jo hetken miettiä, että ens kesänä sitten voi pukea mitä vaan, mutta todellisuudessa mitä todennnäköisimmin mun täytyy silloin juuri miettiä tuota imetysaspektia :D Mutta kuulostaa varsin täydelliseltä. Mulla on tosiaan kolme Boobin pitkähihaista paitaa nyt talveksi ja luulen, että niistä tulee samanmoisia luottovaatteita.

      Delete
  3. Ihania mekkoja ja maha kans;) mä niin haluaisin olla raskaana mahan kera. No mutta en kumminkaan ;) ja terkut saaristosta meiltä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musta on kanssa aika kiva olla raskaana vaihteeksi ihan erilaiseen vuodenaikaan :) Hauskaa loppulomaa!

      Delete
  4. Moi ihana mama! Blogissa HAASTE! Lähde mukaan!! http://mamigogo.bellablogit.fi/2013/07/29/a-beautiful-body-haaste/

    ReplyDelete
  5. Ihana mekko! Minäkin olen asunut melkein koko kesän H&M:n lastenosastolta viime kesänä löytämässäni kukkamekossa, joka ei näytä onneksi lasten mekolta lainkaan ja on ah-niin-rakas (ja pikkuisen halvempi kuin voisi olla ;)

    Blogisi on ihana, palaan aina uudelleen ja uudelleen lukemaan. Odotan innolla että pääsee ihastelemaan vastasyntynyttä pikkuista, perheesi on niin suloinen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäkin ostin just aivan ihanan neuletakin H&M:n lasteonosaston alesta. Täytyykin ruveta ne 170cm-kokoiset aina tsekkaamaan ;)

      Hei ja tervetuloa vain uudestaan! vauvakuvilta tuskin voidaan välttyä :D

      Delete
  6. Sulle olisi ollut ihan täydellinen, superkaunis mekko tuolla Lempäälän idiksen Accesorizella, se oli vähän samanhenkinen ja sininen 100% puuvillamekko ja vielä -50%, huokaus. Tämä tieto varmasti helpottaa :D

    -Maj

    ReplyDelete
    Replies
    1. No mut hei me just mietittiin miehen kanssa, että tehdäänkö viikonloppuna kahdenkeskinen päiväretki Turkuun vaiko Tampereelle? Mitähän se olisi mieltä jos vain ajaisin meidät koko päiväksi Ideaparkiin :D

      Delete