12.7.13

TAVALLISIA KUVIA JA TOISENLAISIA AJATUKSIA.


Minulla oli kyllä pyhä aikomus tulla tänne kirjoittelemaan eilisiltana jo, mutta ryhdyin sittenkin noiden pahvilaatikoiden selvittelijäksi, mitkä ovat valloittaneet meidän makuuhuoneen. Meillä oli sellainen pienvarasto vuokralla edellisen asunnon näytöistä asti (you know, kun piti stailata sitä kämppää vähän paremmin myyväksi lapsiperheen rojujen keskeltä. toimii ja suosittelen ;) ) ja nyt se piti tyhjentää ja ne 15 boksia tosiaan seisoi jo kolmatta päivää meidän sängyn ympärillä.

Miten kamalaa puuhaa käydä sellaisia laatikoita läpi, mille tavaroille ei oikein itsekkään tiedä mitä tehdä. Säilyttää, kierrättää, heittää mäkeen? Mä on just se tyyppi, kuka rikkoo pumppupullotkin, että saan sen pienen vieterin metallinkeräykseen ja minua ahdistaa suunnattomasti heittää mitään ihan kaatopaikkajätteeseen. No nyt mulla on laatikko kirppikselle, nettikirppiksille, säilytykseen, sorttiasemalle ja uffille ja pikkuhiljaa pääsen näköjään asiassa etiäpäin. Jes! Ja kyllä sinne sekajätteeseenkin sain kerättyä pussillisen.

Taustalla on toki myös sekin, että nyt tämä on tehtävä, sillä meillä tosiaan on ihan vakaa aikomus muuttaa Irlantiin ensi kevään aikana ja sinne en tod. rupea rahtaamaan yhtään ylimääräistä rojulaatikollista. Ja siinä muuttovaiheessa en kyllä enää halua tähän hommaan ryhtyä :D

Nämä kuvat ei oikeastaan mitenkään liity nyt tähän kirjoitukseen. Yritin vain eilen nappailla - kuten tällä hetkellä muutenkin - kuvia ja harjoitella, harjoitella, harjoitella. Meillä oli aivan ihana aamupäivä kaverien kanssa. Sellainen, mistä jäi hymy huulille pitkäksi aikaa. Ei mitään kummallista - ihan tätä lapsiperhe-elämää leikkipuistossa puistoruokailuineen, mutta rentouttavaa. Seuraa ja vertalaistukea :)

Sanoinkin Hannalle, että minua vissiin vaivaa vähän jo kesäväsymys. Tai sillätavalla, että tämä Heinäkuu tuntuu jotenkin pitkäveteiseltä. Liamilla on niin paljon töitä ja vapaapäivinäkään ei kovin kummoisia ehditä. 90% muut ihmiset tuntuvat nauttivan mökkeilystä ja lomamatkoista ja lomailusta ylipäätänsä. Meillä on seuraava kesälomapätkä vasta Elokuun lopulla eli nyt meillä eletään ihan perusarkea. Toki tämä kaunis sää on kiva ja pihalle on helpompi mennä, mutta kaipaan jo Fionnille kerhoa (hänen itsensä takia siis) ja odotan ihan valtavasti tätä pientä vauvaa. Pesänrakennus on vauhdissansa ja tekisi mieli vain kutoa pieniä sukkia ja myssyjä, mutta yritän nyt ensin saada tuon laatikkosotkun selvitettyä ennen kuin aloitan yhtään mitään uutta projektia.

Mä rakastan syksyä ja kaikkia siihen liittyviä värejä ja tunnelmia ja jotenkin päässäni fiilistelen niitä jo ihan täysillä :D Mulle käy joka vuosi heinäkuun puolivälissä näin :) Elän vissiin jotain katalogivuosirytmiä ja alan odottamaan seuraavaa vuodenaikaa jo edellisen ollessa ihan kesken.

Nyt siis täytyy luvata itselle vielä yrittää ottaa tästä kesästä kaikki irti ja tehdä sellaisia juttuja, mitä me suinkin voidaan ja kerätä tästä mahdollisimman paljon ihania muistoja hyviä hetkiä talteen, sillä ihan hyvin voi olla ettei ensi kesänä päästä tänne käymään. Toivottavasti, mutta ei ihan varmasti.

Huh, no olipas asiasta toiseen pomppivia ajatuksia tosiaan. Nyt täytyy lähteä kuiteskin puistoon. Taas kerran :D Sara x

13 comments:

 1. Voisin ostaa lisäaikaa itselleni,että voisin kans tehdä noita raikkouspuuhia täällä kotona! Meillä on kans täyttä arkea tämä kuukausi. Ja kaikki kuukaudet marraskuulle asti, sitten taas on mieskin lomalla. Jaksaa jaksaa :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä ostinkin eilen sitä lisäaikaa, kun pojat olivat mummilassa, että sain oikein paiskia hommia. Kylläpäs muuten edisti asiaa :D

   Delete
 2. Hihii, mäkin taidan elää katalogivuosirytmiä ja senhän mukaan meillä on nyt jo ihanan värikäs ja kuulas syksy. Vaikka kesälomakin alkaa vasta tänään :) Tsemppiä teille sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon ihan pikkusen päässyt taas tähän kesään kiinni, koska onhan tämä lämpö ja valo jotain aivan ihanaa!

   Mutta syksyksi on jo ihan värien puolesta tulossa niin makeita juttuja, etten voi odottaa olleskaan :D

   Delete
 3. Suosittelen todellakin jo nyt tavaroiden lapikaymista muuttoa ajatellen. Jos et oo aikasemmin lukenut mun blogista meidan muutosta kayhan lukeen. Saattaa nimittain loytya vinkkia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih meillä on näitä muuttoja maasta toiseen takana jo niin monta, että taitaa mennä ihan rutiinilla :D Aika helppo tosiaan käydä tavaroita sillä filtterillä, että haluanko maksaa tämän rahtaamisesta toiseen maahan? Kummasti kirppiskasa kasvaa :D

   Delete
 4. Olipas kiva katsella kuvia teidän pesueesta pitkästä aikaa. :) Meillä ei ole miehellä kesälomaa ollenkaan eli arkirutiinit tuttuja täälläkin! Ja tosiaan tuntuu että KAIKKI muut lomailee!!! Mulla vilkkuu myös jo syksy mielessä...hih! Vaikka ihana tämä kesä onkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sehän se just onkin, kun muut lomailee ja kertoo tarinoita mökkireissuista, tulee väistämättä sellainen "höh"-olo. Jospas meilläkin olisi mökki taikka etelänmatka tiedossa, en varmaan napisisi yhtään. Kiva kun vierailit täällä :)

   Delete
 5. Kiitos teille, oli kyllä mukava aamupäivä ja olin himpun verran mukavampi puolisokin kotiin mennessä;)

  Täällä puhuttiin kovasti eilen pojista, joten lapsillakin taisi olla oikein kiva aamupäivä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä myös kovasti puhuttiin vierailusta. Yritettään nähdä taas pian noiden siippojen kera eiks vaan :)

   Delete
 6. Ja mä vaan jäin miettii että missä puistossa olitte syömässä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, näyttääkö tutulta???

   Delete