17.7.13

KATALOGISÄÄ JA KAAOSPÄÄ.


Sori nyt vaan kaikki kesäfiilistelijät, mä yritin aikani keksiä tälle päivälle vaikka mitä muuta kerrottavaa, mutta en pääse yli enkä ympäri näistä syksyisemmistä inspiksistä. Varsinkin, kun tänään aamupäivästä oli ulkona ihan täydellinen katalogisää.

You know, sellainen kun aurinko paistelee, mutta on tarpeeksi vilpoisaa pitää pitkähihaisia taikka kenties jopa hupparia taikka ohutta neuletta. Eihän sellaisia katalogien näkymiä oikeasti tunnu edes olevan olemassakaan, missä on pitkähihaista, mutta takki auki ja kenties avokkaat jalassa.

Mä olen myös lujasti miettinyt, että tähän syysihannointiini liittyy vahvasti kaksi faktoria.
a) kevät oli ohi melkein parissa viikossa ja kesää on nyt jo jatkunut se ns. standardi pituus. 
b) kauppoihin on pikkuhiljaa valumassa näitä syysjuttuja ja iih, aah, uuh suurimmat trendivärit tuntuvat olevan juurikin kaikista lemppareimmat syksy/talvivärini mustaherukan-violetti ja tuo sinapin keltainen!

Siispä riemusta kiljahdellen (sisäisesti) kiskoin jalkaani tänään melkouudet H&M mamma-housuni kauniissa vaaleanharmaassa värissä ja mielettömän alelöytöni Boobin before&after topin Cassis-värissä.

Se on niiiiin täydellisen kaunis väri. Ja jippii, myös siis tämä mahakas ja todennäköisesti imettävä äityli tulee olemaan trendikäs :D :D :D Minkä ihmeen takia tämä oli alessa, en ymmärrä, mutta en valita ;)
(kauppa oli riemuli.fi ja sielä ole muuten Boobin paitoja muutenkin reippaasti tarjolla alehintaisena)

Muuten tämä päivä ei todellakaan ansaitse mitään erityismainintaa. Sain lievän hermoromahduksen, kun yritin saada tähän kaaoskämppään taas jotain rotia. Hormooneilla taas ehkä taas jotain tekemistä asian suhteen. Liam ja pojat luikkivatkin tiehensä hurrikaaniäidin tieltä ja hyvä, että luikkivatkin.

Raivostuneena saa muuten yllättävän paljon aikaiseksi ja vaikkakin hommaa riittää vielä vaikka kuinka, sain rutkasti tehtyä. Pitää pitää mielessä vain the greater good ja mielummin teen tämän nyt, kuin viimeisilläni raskaana taikka kolmen pienen lapsukaisen äitinä. 

Aijuu, ja tässä järkkäilyn tiimelyksessä kun tulee löytäneeksi yhtä ja toista kadoksissa ollutta taikka muuten vain unohtunutta tavaraa, huomasin omistavani saman kauniin tummanliilan sävyiset kepeät verhotkin. Tämä väri näemmä on tulossa kovasti myös sisustusrintamalle ja nuo menevät sitten hiukan myöhemmin syksyllä aivan varmasti meidän makuuhuoneeseen luomaan tunnelmaa.

Nyt lupaan lujasti palata Heinäkuuhun ja tunnelmoida vain hiljaa pienessä mielessäni ja kenties fiilistellä vain siinä muodossa, että kudon pikkaiselle pikkuruiset kanervanväriset villasukat.

Ensikerralla siis auringonpaistetta ;) Sara x

10 comments:

  1. Voi vitsi että sulla on suloinen tuo vauvamasu! Ja huisin kivanvärinen paita, oih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Kyllä tätä palleroa tulee varmaan ikävä vielä :D Ja tuo paidan väri on vain niin ihana. En varmastikkaan ikinä kyllästy.

      Delete
  2. Ei saa vielä miettiä syksyä, manaat viileitä ilmoja Suomeen! ;) Mä olen niin nauttinut kun on ollut lämmintä (viime kesä kun oli niin surkea että itkettää vieläkin). Toki ymmärrän että sulla ei ole niin kivaa, tuskin minäkään nauttisin jos mahassa olisi asukas. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, ei se mun syy ole! On lämpö kyllä ihanaa ja ei se kovasti tämän asukkaan kanssa edes vaivaa. Syksyllä on vaan tulossa niin kivoja juttuja etten malta odottaa. Sitä ennen kyllä toivon vielä edes hetkeksi kunnon helteitä.

      Delete
  3. Kunnon raivolla kyllä saa vaikka mitä aikaiseksi!:D

    ReplyDelete
  4. Voi tuollaista raivamista minunkin pitäisi tehdä...miten sitä kerääntykän kaikkea krääsää ja tarpeetonta.

    Tein muuten tuota hirssi-punainenlinssi muhennosta muutan lisäyksen tein siihen (laitoin tuoreita herkkusieni, koskenlaskijajuusto ja lorauksen kermaa. Mausteina himalajansuola, parika- ja curryjauhe, paistoöljynä valkosipulioliiviöljy), oli todella hyvää. Laita lissä sun herkullisia ohjeita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niin kerääntyy. kaikkea ihan maailman typerintä silppua, mille ei ihan oikeasti tiedä mitä tehdä.

      Hei ja tosi kiva kuulla, että resptistä oli iloa. Kuulosta herkulliselta noinkin!

      Delete
  5. Olen lukenut blogiasi jo pitemmän aikaa ja nyt täytyy kommentoida, että aivan ihana elämänmakuinen blogi sinulla :) Kaunis vauvamassukin. Meillä poika nyt 11kk ja toinen olisi haaveissa jo... :) kiitos että jaat tavallisia asioita täällä meille muille luettavaksi :) -Riikka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos Riikka piristävästä kommentista! Ihanasti kirjoitit :)

      Tuo vauvakuume on salakava, kun alkaa nostamaan päätään siinä vauvan lähestyessä vuoden ikää :D Tämän masun jälkeen meidän pitää varmaan ryhtyä ottamaan lemmikeitä :)

      Delete