27.5.13

EPÄTÄYDELLISET ASUKUVAT.

Huijakkaa, nyt hypätään hyyyvin kauas mukavuusalueelta taasen kerran, sillä ajattelin pitkästä aikaa julkaista yhdet asukuvat. Eikä mitkä tahansa asukuvat. Näissä vaatteissa käytiin juurikin myymässä meidän asunto (ja sielä lounaalla ystävättären kera)

Oli hiukan vaikeahko keksiä mitä siistiä keksisin laittaa päälleni pankkiin näin mahakkaana ja turvauduinkin tuohon rakkausvaatteeseen eli punaiseen bleiseriin uusien korkkarien ja äitysfarkkujen kaveriksi. 
 Mies aivan innostui, kun kysyin kainosti josko hän nappaili asukuvat. Ja nehän täytyi sitten tietekin ottaa ydinkeskustassa - voi apua! Onneksi sain pysytellä aurinkolasien takana suojassa ja toivoin käyväni vaikkapa turistista...

...niin kunnes minun siippaseni keksi, että nyt vähän kokeillaan erilaisia perspektiivejä. Olisin voinut ehkä vajota maan alle, mutta yritin nyt niistä kuvista sitten valkata nämä kenties onnistuneimmat tänne.
Että siinä se olisi itse epätäydellinen Sara itse. Vaikkakin näin jälkeinpäin katsoen näytän mielestäni tietenkin aivan valaalta, niin minulla kyllä oli tosi hyvä fiilis näissä vaatteissa. Niin ja ei se olotila tästä vielä seuraavaan 4,5 kuukauteen tule pienentymään eli paras totutella :D

Toiset tykkää muhkummasta, vai miten se nyt menikään...

25 comments:

  1. Kaunis nainen siellä blogin takana! Oikein voimaväri tuo punainen, tosi kiva jakku! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kiitos, vaikka kovin kauniilta ei just nyt tunnu :D Mutta totta olet tuosta voimaväristä. Jakku päällä oli oikea supernainen-olo :)

      Delete
  2. Voi tuo jakku näyttääkin hyvältä päälläsi, upea tuo punainen! Kengät sopivat kokonaisuuteen kivasti, Clarksin kengät ovat mahtavia jalassa. Minullakin on yhdet heidän Nuden korkkarit, joita en vain jostain syystä ole osannut käyttää. Muut Clarksin kengät ovat kyllä tosi ahkerassa käytössä. Niin ja blogin uusi header on kaunis. Ihan omannäköinen se on. Pionejahan nuo ovat, kun minulla on ruusuja :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä luulen, että nämä eivät jää mun viimeisiksi Clarkseiksi :) Mun on tosi vaikea löytää hyvin istuvia avokkaita vaikean mallisten jalkojen vuoksi eli olen enemmän kuin tyytyväinem. Tuossa kuvienottovaiheessa olin kävellyt näillä jo 6h melko kuumassa säässä ja vieläkin tuntuivat mukavilta kiitos sisäärakennetun päkiätyynyn.

      Ja pioneita nuo tosiaan ovat. Mä aattelin, että blogi tarvitsee nyt vähän uutta kesäilmettä ;)

      Delete
  3. Kaunis oot ja nätit kuvat! Mä ite en osaa ollenkaan olla kameran edessä ja siksi kai aina oonkin se, joka kuvaa... Mutta sä näytät niin luontevalta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi ihana, että luonnehdit luontevaksi, koska olin kaaaaaukana siitä :D Olen tosiaan yleensä aina kameran takana minäkin ja en vain oikein osaa poseerata. Tuo kollaasin vasemmassa alakuvassa oleva kuva on mielestäni melkein onnistuneina ja olen siinä jo lopettanut pönöttämisen ja tiuskimassa miehelle "enough already" :D

      Delete
  4. No hei! Tosi kiva asu, erityisesti iiiiihanat kengät ja takki! Ja vauva. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takki ja kengät on munkin lempparit :) Haaveilen kyllä jo ehkä vähän asuista, sitten kun maha on historiaa ja näille 'thunder tighseillekin' on saatu jotain tehtyä :D Ehkä sitten ensi keväänä... ;)

      Delete
  5. Voi sinua hassua, mikään muhku ole <3 Olet kaunis ja säteilevä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, omin silmin katsoo kyllä aivan eritavalla :) Kiitos sinulle kauniista sanoista!

      Delete
  6. Mä kyllä tirskahdin tuossa 'epätäydellinen Sara itse'-kohdassa ;) ihana sinä olet! Ja hei, mä oon omasta mielestäni valas vasta nyt kun vauva on jo 4kk :D että voidaan olla valaita yhdessä! Mäki sitte ens keväänä oon eri kokoinen (niin varmaan..). Tilasin just muka kesävaatteita että olis edes jotain suht siistiä (ainaki siistimpää ku nyt) mitä pukea päälle...

    Anu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai niin ja hymyilytti mua jo nuo uudet perspektiivit. Näin nimittäin silmissä itseni samassa tilanteessa ja oman mieheni innostumassa kameran takana. Ja ei, hän ei osaa kuvata senkään vertaa kuin minä! Onko tää nyt sitä myötäelämistä? ;)

      Delete
    2. Ah joo, eihän se lösähtänyt olo kyllä valitettavasti synnytykseen lopu, mutta jospas se imetys tälläkierroksella oikeasti jotakin tekisi. Jos osaisi pitää herkkusuun kurissa... ;) Mun rakas mies ei tosiaan myöskään ihan hallitse noita järkkäreitä, mutta innostunut kyllä on kokeilemaan. Valitettavasti :D Oli hiukkasen kiusallinen olo :D :D

      Delete
  7. Replies
    1. Thanks! mulla oli sellainen olo, että sä voisit tykätä tosta punaisesta bleiseristä ;)

      Delete
  8. Hei vau, punainen bleiseri on upea! :) Ja Clarcksin korkkarit, ihan parhautta. Parit mun lempikengät on olleet merkiltä, niin kauniita mutta kuitenkin inhimillisiä ;) Todella kaunis olet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo mä jo sanoinkin miehelle, että voisin ostaa sitten talveksi mustien sukkisten kanssa käytettäväksi samanmalliset korkkarit mustana mokkanakaisena. Tuo oli ihan, että "you're thinking about wearing suede shoes in the winter?!?". No juu juu. En nyt missään lätäköissä tai leikkipuistossa tietenkään, mutta miksei tuo nyt tajuu häh :D

      Bleiseri in <3

      Delete
  9. Kaunis Sara. Piste.

    Maaru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voihan piste sinun kanssasi :D Kiitos Maaru :)

      Delete
  10. Olet kuvissa todella kaunis ja naisellinen, et todellakaan mikään valas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todella kauniisti sanottu, kiitoksia. Kai sitä oman korvin välissä seikkailee joku muu tyyppi... Tuli hyvä mieli tästä :)

      Delete
  11. Voi että jos minäkin olisin näyttänyt noin upealle kun odotin meidän poikaa! Oot todella näyttävä äiti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No nyt olin kyllä tälläkertaa oikein tälläytynyt. En mäkään ihan normiarjessa noin pukeudu :) Vaikka toisaalta kiva raskaanaollessakin välillä päästä panostamaan vähän enemmän! Kiva kun kommentoit :)

      Delete