5.5.13

KUULUMISIA.

Täällä ollaan aika lomatunnelmissa. Päivät kuluvat leppoisasti ja päivittäin pitää ihan miettimällä miettiä viikonpäivää - aika rentouttavaa siis. Lapset heräävät tääläkin siinä kuuden maissa, mutta toisaalta nukkumaan tulee mentyä jo siinä yhdeksän jälkeen, että itsekkin on aika pirteä heti aamusta.

Eikä me toistaiseksi ole mitään kummallista edes tehty. Olen hiukkasen shoppaillut muutamia kivoja juttuja itselleni ja eilen oltiin miehen nuoremman siskon kanssa tyttöjen lounaalla höpöttelemässä ja mies sitten illasta kävi tapaamassa täälä asuvia ystäviään.

Pojat nauttivat suunnattomasti Grannyn ja Grandadin kanssa touhuilemisesta. Ja serkkujen ja setien ja tätien näkemisestä. Ensi viikolla lähdemmekin isovanhempien ja samaisen miehen siskon ja hänen miehen kanssa viideksi päiväksi ihan tuonne Irlannin Atlantinpuoleiselle rannikolle, County Sligoon.

Odotan ihan valtavasti sinne pääsemistä joskin täällä on ollut aika harmaata ja sateista. Tai no täälä nyt perinteisesti säätila voi päivän aikana muuttua miljoona moneen otteeseen ja säätiedoitusten lukeminen on aika turhaa :D

Suomessa vissiin teitä helliikin ihanat auringonpaisteet. Kyllä vähän kirpaisee, kun viime heinäkuussakin missattiin helteet, kun oltiin täällä vesisateessa...

Anyhow, tämä on nyt tällainen pikaposti. Instagrammissa olen taas ollut hippasen aktiivisempi. Sieltä minut löytää nimellä @supersaras, mutta kuvia voi toki tirkistellä myös tästä.

Hauskaa iltaa Suomeen täältä Irlandiasta!

2 comments:

 1. Ihanan kuuloista siellä teillä ♥ Just ihanaa tuommonen sukureissaaminen ja hengailu. Se, että ei muista viikonpäivää on LUKSUSTA! (Nyt muistan harvinaisen hyvin päivät, kun kieli pitkällä odottelen torstaita, konttorityöläisen vapaapäivä :))

  Ihanaa oleilua sinne teille ja hei, niin se sää vispaa just nyt täällä Suomessakin. Ei yhtään tiedä mitä taivaalta tulee parin tunnin päästä, so far sunny...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, justiinsa mun isä kehuskelinkin puhelimessa suomen auringonpaisteella! Olisi kyllä saada täälläkin vähän säteitä noiden pilvikerrosten takaa...

   Mä epäilen, että aika pysähtyy vielä enemmän tuola rannikkolomalla pikkukylässä, kun ei ole edes tätä nettiä. kirjoja vaan ja paljon ulkoilua, kävelyä rannalla jne. hyvä niin :) Tekee hyvää olla off-line oikein kunnolla.

   Delete