19.5.13

ON KAIKKI NIINKUIN ENNENKIN,

Tai kenties vieläkin paremmin?
Nyt kun ollaan pikkuhiljaa parannuttu kotiintuloshokista (ei paha shokki, mut kuiteskin. eka kertaa 3kk ei kenekään muun nurkissa, on aika jännä fiilis) ja mokkulakin paikallistettu laatikon pohjalta, pääsen vihdoinkin päivittelemään tännekkin. Huuuuh - sanoinko jo kuinka ihana on olla kotona???

Tunne on lähes juhlava. Eikä sekään haittaa, että tiedossa on uusi osoite (tai no teknisesti ei ole vielä tiedossa kyllä) kuukauden kuluttua, mutta on vain niiiiiin ihana olla täällä omien tavaroiden keskellä...
Omissa sängyissä! Irlannissa nukuimme me vanhemmat eri huoneissa yksi baby kumpaisenkin kainalossa, mutta nyt koitti Fionnille sitten muutto omaan huoneeseen ja Jamesille pehmeälasku myöskin omaan sänkyyn. Toistaiseksi pinniksen reuna on auki. Seuraavassa vaiheessa se menee kiinni ja sitten velipojan kanssa samaan huoneeseen hänkin. Tosin meidän 180cm leveä sänky tuntuu nyt ihan järjettömän leveältä.
"Mummi halloo! Fionn tässä. Suomen lippu - se on tuola ylhäällä! Nääksä?! Ei muuta, moimoi!"
Kaiken keskellä olen ehkä ihan kaikista eniten kaivannut meidän omia ruokarutiineja. Pojatkin ovat aivan ekstaasissa keveistä kasvisruoista: pavuista, vihanneksista, hedelmistä, marjoista jne. Varsinkin anoppi ja appi ovat todella perinteisiä Irlantilaisia "meat and two veg"-tyyppejä ja visiittien päätteeksi meistä ei enää kukaan kestäisi nähdä yhtäkään keitettyä perunaa taikka höyrytettyä kaalia :D

Toisaalta yritimme sitten kompensoida ei-niin-terveellistä-ruokavaliota poikkemalla smoothiebaareihin mahdollisimman useasti ja toki samaa jatketaan kotonakin. Varsinkin kun tuo pienempi on aivan huumassa saadessaan juoda aivan itse <3
Pojista varmaan tietysti kotiin tulossa parasta on omat vanhat lelut, mitkä nyt kuukausien päästä tuntuvat ihan uusilta jutuilta :) Jotain uusia lemppareita tarttui toki mukaan Irlannista. Aamutv:n Peppa the Pig (Pipsa-possu kai suomeksi) oli äärimmäisen suuri hitti ja Peppa-askartelulehdellä saatiinkin paluulento sujumaan varsin mallikkaasti isomman osalta.

Nyt pitäisi vielä nuo viimeisetkin matkarojut purkaa paikoilleen tai pyykkiin ja sitten alettaisiin vihdoin pääsemään ihan tavalliseen arkeen käsiksi.

Good to be back ja voi vitsit tätä aurinkoa ja lämpöä! 

Terveisin nimimerkki,
"istun parvekkeella kesämekko päällä naputtelemassa tätä postia ihanaisessa ilta-auringossa"

8 comments:

 1. Tervetuloa takaisin! Kyllä kotona on ihana olla :) En voi edes kuvitella mitä on asua muiden nurkissa kuukausia, vaikka kuinka hyvin tultaisiin toimeen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiitos :) Kotia ei voita kyllä mikään <3 Tuo meidän loppuhuipennus miehen perheenluona teki tästä kevään evakkoretkestä kyllä vielä astetta extrememmän. Mutta toisaalta vielä triplasti ihanamman paluun :)

   Delete
 2. Kyllä se koti vaan on paras paikka maailmassa♥ Välillä on mukava käydä muualla, mutta kotiin on aina yhtä ihana palata :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan totta :) täällä on sitäpaitsi jo tämä tuttu kotoinen sekamelska ja pyykkivuori - ihan kuin ei missään olisi oltukkaan :)

   Delete
 3. Tervetuloa kotiin! Kyllä se vaan niin on että joskus pitää lähteä, niin on mukava palata :)

  Ihanat kuvat ja mukavat kuulumiset ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Ja ehdottomasti tämä paluu oli kyllä huippu, vaikka toipumisesta matkustamisesta ja muusta stressistä menikin se pari päivää. Onneksi mies menee vasta keskiviikkona töihin niin saadaan rauhassa palautua :)

   Delete
 4. Hei! Oletteko jotenkin kiinnittäneet pinniksen omaan sänkyynne kiinni? Meillä olisi vastaava ajakohtaista samanikäiselle pojalle, mutta pinnis sellasenaan ei taho pysyä paikallaan...:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me ei vielä olla ehditty laittaa, mutta tuo meidän oma sänky on kokonaan rautaa ja tositosi painava, että se jo pitää tuon pinniksen seinänvälissä tosi hyvin paikallaan. Tarkoitus on kyllä laittaa pinniksen jaloista joku köyttämissysteemi sängyn reunaan. Minkään tuvallisuusjuttujen mukainen systeemihän tämä nyt ei tietenkään ole, mutta aika varma juttu kuiteskin.

   Delete