15.5.13

KOTIKOTIKOTIA.

Jo kauan aikaa olen halunnut enemmän kirjoitella sisustusjuttusia ja ottaa kuvia meidän pikkukodistamme, mutta todellisuudessa monelainen pikkujuttu on ollut kesken ja odottanut putkiremontin valmistumista. Mutta tässä näitä kuvia nyt sitten olisi. Nyt on vimmeisimmätkin listanpätkät paikoillaan ja iso nojatuolikin saanut vihdoin uuden päällyksen, lelut laatikoissaan ja melkein koko asunnossa ihana raikas uusi vitivalkoinen maalikerros.

Haikein mielin silti vähän katselen näitä kuvia, sillä koti on nyt myyty ja meitä odottaa uudet seikkailut. Pian nyt kun viikonloppuna palaamme Suomeen on laitettava pyörät pyörimään ja ruvettava kiireesti tutkimaan vuokra-asuntoilmoituksia. Hurjinta tästä muutoksesta tosiaan tekee se, että seuraava asunto tulee tosiaankin olemaan vain välietappi, väliaikaisratkaisu. Sieltä mitä todennäköisemmin sitten pakataan kalusteet, vaatteet ja astiat laivalastilla Irlantiin. Raskausherkkää sydäntä hiukan puristaa ja kyyneleiltä ei olla vältytty. Tässä ollaan astumassa todellakin mukavuusalueen ulkopuolelle monin tavoin, mutta uskon vakaasti, että riskienotto ja uudet tuulet tulevat viemään meidät kohti sitä unelmien kotia.

Sitäpaitsi oikeastaan näiden kuvien katseleminen on aika terapeuttistakin. Osaan jo nyt aika hyvin hahmottaa, minkälaisia juttuja haluan sinne dreamhome-lukaaliin sitten toteuttaa. Valkoiset puulattiat olen saanut jo puhuttua läpi ja keittiökin tulee varmaankin olemaan pikkuisen vähemmän country. 
Uusi kylppäri on mielestämme ihan kiva, mutta unelmien kodissa on kylpyamme :) Rakkaat mööbelit kyllä seuraavat mukanamme ihan tappiin asti (paitsi tuo eteisen jäätävä penkkisysteemi, jonka hätäratkaisuna ostimme ekaan Suomikotiimme).

Kylläpä näyttää kliiniseltä asunto ilman omia valokuvia ja muita henkilökohtaisia esineitä, pyykkikasoja ja lastenleikkejä. Vakiovaruste pölynimurikin loistaa poissaolollaan :D

Epäilemättä jo lauantaina tuola näyttää aivan erilaiselta... Huomenna aamusta tosiaan suuntaamme Dubliniin ja nyt kyllä on jo olo levoton ja valmis lähtemään, vaikka muuten reissu onkin sujunut aivan kivasti.

Nyt syömään aamupuuroa! Yritän jotain kuvailla Dublinissa ja saada tännekin sieltä hiukan fiiliksiä sitten :)

(kuvat ovat isäni ottamia, joskin hiukan kärsineet terävyydessään tässä kollaasienteon tuoksinassa)

13 comments:

 1. Onnea muutosten tuulii!Talostanne tulee varmasti todella upea ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sini <3 Taloon on vielä matkaa,mutta nyt alkaa unelmointi ja inspisten keräily ;)

   Delete
 2. Tuo on kyllä uskomattoman kaunis koti! Itseasiassa oikein jumaloin tuota keittiösaareketta, olkoon se ykköslemppari :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Tuo saareke olikin meille jo ihan alunperin tärkeä juttu ja purimme keittiön ja olkkarin välisen seinän sitä varten. Kätevä ja kiva!

   Delete
 3. Kaunis koti teillä! Onnea muuttoon ja tulevaan! :-)

  ReplyDelete
 4. Ihanan kodikasta! Mä muutan teille!! Tai sinne minne muutatte ;) (otan perheen mukaan, eihän haittaa ;))
  Mutta siis on niin kodikasta :)
  Turvallista kotimatkaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. (Jos meilläkin siivoais ja vähän fiksailis paikkoja, ni olisikohan se kameran kautta katsottuna kans kivempi...pitiköhän testata..)

   Delete
  2. Juu juu mukaan vaan. The more the merrier eiks vaan? Ja varmaan ois - meillä oli aivan kamalat jalkalistat aikaisemmin ja ihan jo siitä syystä mä vihasin kuvata täällä yhtään mitään :D

   Delete
 5. Hitto! Mullekin tuli mieleen että mä muutan teille mutta joku muu ehti ensin :D :D Kämppikset? Meiltä tulis mies ja kaks lasta mun mukana ja teiltä... Hihih!

  Mikä vika meidän eteisessä on, kun siellä ei ole noin siistiä - ikinä, edes siivouspäivänä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kommuuni!

   Hei ja ei meidänkään eteisessä (tuola nimenomaisessa) ole IKINÄ noi siistiä. tuo oli niin totaalisen stailattu kuva kun voi ollakkaan myyntiesitettä varten ;)

   Delete
 6. Kylla teillä on jännät ajat edessä! Tosi ihanan näköinen kyllä tuo koti. Onko teillä milloin tarkoitus suunnata nokka kohta Irlantia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Vasta ensi vuoden keväällä n. vuoden päästä muutetaan. Sitten kun mies saa sopivan työn. Rupeaa varmaan alkuvuodesta katselemaan sillä silmällä työilmoituksia. Ei meillä mikään kiirus varsinaisesti ole, mutta F menee kouluun sitten vuoden päästä syksyllä ja haluttaisiin kotiutua jo hyvissä ajoin ennen sitä.

   Delete