13.5.13

ATLANTIN RANNALTA.

Tässä teille kuva jos toinenkin tänään päättyneeltä pikkulomaltamme suloiseen Enniscroneen. Nämä kuvat ovat itseasiassa otettu jo keskiviikkona, kun olimme juuri saapuneet kohteeseen, mutta vuokraamamme talo ei ollut vielä täysin valmis käyttöömme. Apeksien ystävillä on tuollainen mobilehome samassa kohteessa ja menimme sinne ensin juomaan kupposen teetä ja jaloittelemaan itse rannalle.

Paikka on aivan sanoinkuvaamaton! Niin kaunista. Niin tuulista - aina. Pilvet lipuivat ylitsemme vaikka kuinka lujaa ja valo muuttui jatkuvasti. Nämä kaikki kuvat on otettu jotakuinkin samoilla asetuksilla ja niitä ei ole tippaakaan vesileimaa lukuunottamatta käsitelty. Kaikenkaikkiaan olimme rannalla ehkäpä tunnin verran ja tuona aikana todellakin ehti sataa että paistaa ja kaikkea siltä väliltä. Lasten vaatteet olivat kyllä niin optiaamliset näihin olosuhteisiin ja Manduca <3, ihan ykkönen. Kuten tusta toisiksi alimmasta kuvasta huomaamme, juniorillamme ei vielä ihan nämä rantaleikit suju...

Kaikesta lähtöstressistä huolimatta loma meni aivan ihanasti. Oli todella rentouttavaa kaikinpuolin. Luin jopa kokonaisen kirjan ensimmäistä kertaa pariin vuoteen :D Kävimme kävelemässä pitkiä lenkkejä lasten kanssa ja jopa ihan kahdestaankin. Teimme hyvää ruokaa yhdessä ja kuuntelimme iltaisin tuulen ujellusta talon ympärillä. Olin jo tokana iltana ihan varma, että koko tönö lähtee kaikkineen päivineen ilmaan. Piti ottaa ihan videotakin minun vanhemmille näytettäväksi kunhan Suomeen kotiudumme loppuviikosta.

Sitä ennen vielä pari päivää täällä miehen kotikotona ja pari päivää Dublinissa! Ihanaa.

Mitä sinne Suomeen kuuluu? Vissiin hiukkasen kesäisempiä kelejä ainakin...

16 comments:

 1. No on kerrassaan upea paikka! Mekin oltiin eilen meren rannalla, ihana paikka sekin. Oli täysin tyyntä ja aurinkoista. T-paitakelejä pukkaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Merenranta on missä vain niin ihana :) Tuola tosin tyyntä ei ole ikipäivänä :D

   Delete
 2. Replies
  1. juu, todella vaikuttavan kaunista joka suunnassa :)

   Delete
 3. Jestas miten upealta näyttää! Vau.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö? Ja ajellessa lähistöllä oli vähintään yhtä kauniita näkymiä joka kulman takan.

   Delete
 4. Ei voi olla todellisia nuo maisemat! Ei vaan voi olla! Niin kauniit maisemat ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joka kerta Irlannissa olessa ja ihan missäpäin vain liikkuessa en vain voi uskoa, miten tajuttoman kaunista täällä on kaikkialla!

   Delete
 5. Upeita maisemia ja upeita kuvia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö? Ja kamera ei todellakaan tee oikeutta todellisuudelle! Mulla ei nimittäin ollut edes mitkään maailman optimaalisimmat objektiivit tuossa tilanteessa käytössä.

   Delete
 6. Kyllähän täällä jo tarkenee :) Meri on aina yhtä vaikuttava. Jaksaisin katsella sitä vaikka koko päivän. Upeita kuvia! Matkakuume senkun kovenee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kaipaan missä olenkin sitä altojen tasaista loisketta. Sitä voisi jäädä kuuntelemaan ja katselemaan loputtomiin. Tuo Atlantin ranta vielä hiljentää sillä veden ja tuulen voimallisuudella. Epäilemättä matkauume kovenee :)

   Delete
 7. Ihania kuvia, meri on niin mahtava elementti :)
  Lämmintä alkaa olla jo täällä koto-Suomessakin, suorastaan kesän tuntua jo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, kun sielä odottaa sitten kesäiset kelit. Suomessakin minusta kaikista ihaninta on meri ja saaristo.

   Delete
 8. Aivan mielettömän upeita kuvia! Noista saisi upeita tauluja tai vaikka valokuvakollaasin seinälle :)

  Minunkin pitäisi lukea enemmän. Viimeisen 3,5 vuoden aikana olen lukenut yhden tai kaksi kirjaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mustakin osa näistä onnistui aika kivasti :)

   Mulla on ostettuna vielä toinen uusi kirja, mikä pitää lukea nyt asap!

   Delete