31.5.13

TÄRKEÄ ESIINTYMINEN.

Josta me melkein myöhästyttiin! Oltiin nimittäin hakemassa aamutuimaan eilen uuden kodin avaimia ja sitten kiiruhdettiin hirmuisella vauhdilla kerhon kevätjuhlaan. Onneksi Fionn ehti laulamaan laulupussin laulut pikkukavereiden kanssa ja me äitiliinit oltiin aivan oih ja voih.

Fionn aloitti viime syksynä tämän kaupungin järjestämän leikkitoiminnankerhon sen pari kertaa viikossa aamupäivisin ja täytyy kyllä sanoa, että kerho on ollut aivan meidän pelastus. F tykkää ihan hirmuisesti ja viimekesäisestä ujosta pikkuisesta pojusta on kuoriutunut sosiaalinen ja iloinen pikkumies. Omat kerhokaverit on niin tärkeitä, että heitä luetellaan ja muistellaan melkein joka ilta. "Keehossa on K, S, M, O...entäs muita sitten?"

Nyt me kesän kynnyksellä me äiditkin aktivoiduttiin ja oli selvittelyä kuka jatkaa syksyllä ja kuka ei, tuleeko kuka puistoruokailuun ja niin mikäs sun nimi nyt olikaan? :)

Olin ihan unohtanut miten tämä hyvä sää herättää kaikki eloon ja yht'äkkiä on taas sellainen olo, että tuola leikkipuistossa voisi vaikka asua! Mikä parasta, tuo pienempikin on nyt jo niin iso, että ulkoleikit on mitä mainiointa ajanvietettä. 3-v. osaa mennä suht järkevästi itsekseen kavereiden kera ja 1-v. taas ihmettelee kaikkea uutta niin ja etenee hitaammin ettei kokoajan tarvitse minunkaan laukkoa ympäri maitaja mantuja yrittäessä napata jommankumman paidanhelmasta.

Olen kyllä onnellinen, että uusi koti löytyi tästä ihan kulman takaa ja kuviot pysyy vielä ainakin vuoden verran aika samanmoisina.

Käytiin muuten vielä eilen illallalla Ikeassa hakemassa se Micke-työpöytä ja syömässä lihapullat ja samalla kun lähdin autoa paluttamaan minun vanhemmille, kuskasin uuteen asuntoon jo useamman matkalaukullisen tavaraa. Uudesta kodista tulee kyllä ihan superkiva ja epäilemättä tulette kuulemaan siitä pian enemmän, koska muutto on jo maanantaina.

Mutta sitä ennen - tänään - rakenneultra! IIK! Olisipa vauvalla vain kaikki ihan ok ja oikeissa paikoissa...

2 comments:

 1. Hei!

  Kerho kuulostaa tosi mahtavalta ajanvietteeltä ja helpottaavarmasti äitiäkin arkena :) Minkä ikäinen F oli aloittaessaan? Ja puistossa mekin hillutaan nämät ihanat päivät, vain päikkärit poju nukkuu sisällä välissä, niinkuin nytkin parhaillaan :)

  Paljon onnea uudesta kodista! Tosi hienoa, että uusia asunto järjestyi vielä samoilta kulmilta. Meillä on sama edessä ihan pian..jaiks. Onneksi mies on ollut muutaman viikonlopun vapaalla ja ollaan saatu kotia hiljalleen myyntikuntoon. Mun hematooma vaan on vuotanut juuri kun mummo otti lapsen hoitoon ja olisi ollut aikaa raivata. Kävin kättärillä päivystyksessäkin ja kaikki onneksi vauvalla hyvin.. ja np-ultrakin oli viikko sitten, sielläkin pieni voi hyvin.

  Toivottavasti teillä rakenneultrassa kaikki kunnossa! Ja tosi jännät paikat varmasti :)

  Ja mä palaan mailissa siihen seisomalautaan ihan asap. Ollut aikamoista härdelliä ja en oo vielä ehtinyt miehen kanssa pohtia tarkemmin ;) Mut yritän ihan pian saada aikaiseksi!

  Ja toi kynsilakkapostauskin oli ihana! Mäkin oon pari vuotta pyrkinyt käyttään luonnonkosmetiikkaa ja tosi mielellään kuulen lisää vinkkejä ;) Tota kynsilakkaa ajattelinkin tilata!

  Kivaa viikonloppua!

  T.Anna

  ReplyDelete
 2. Heippa Anna,
  juu todellakin helpottaa meidän arkea. Kaverit on tuon ikäiselle jo niin tärkeitä. F aloitti kerhossa 2,5vuotiaana, mikä lienee se alaikäraja noissa kunnallisissa kerhoissa.

  Toivottavasti teillä talon myynti sujuu yhtä sukkelaa kuin meillä. Kannattaa panostaa vähän stailailuun myyntikuviin ja näyttöihin. Me roudattiin tosi paljon tavaraa varastoon, että täällä näyttäisi mahdollsimman avaralta ja sitten piiloteltiin kaikki henkilökohtaiset kuvat ja tyhjennettiin keittiön työtasot kaikesta sälästä. Taisi toimia :)

  Kurjalta kuulostaa kyllä tuo hematooma. onneksi tiesit siitä ja onneksi vauvalla on kuitenkin kaikki hyvin. Se on tärkeintä <3 (kirjoittelen rakenneultrasta ehkä vielä tänä iltana...)

  Hei ja laittele sitä spostia sit kun vain ehdit. Ei sillä meidän puolesta ole mikään kiirus!

  Kiitos kun kommentoit noin pitkästi, kiva aina kuulla sinusta eli jatka samaa rataa, kiitos :) Hauskaa viikonloppua myös sinulle!

  ReplyDelete