23.5.13

"TSUIDADUIDA,

Kyllä meillä on täällä tänään onnellinen uimahousumijäs! Fionnin kerhoillessa me pikkuveljen kanssa hilpastiin H&M:lle ostamaan muutamat puuttuvat kesävaatteet tuolle isommalle. Etsinnässä oli pitkähihaisia valkoisia teepaitoja ja uimashortsit. Nuo valkoiset paidat olivat monesta koosta verkkokaupasta ja keskustanliikkeistä loppu. Onneksi lähiöostarin kaupassa onnisti.

Mä en kauheasti tykkää laittaa lapsille aurinkorasvoja (ja sittenkin vain niitä kaikista kemikaalittomimpia) ja yritän suojata pojat mieluiten vaatteilla. Kuten aikaisemmin kerroinkin, nyt ostimme F:lle uuden uv-paidan, minkämoinen hänellä on ollut käytössä jo aikaisempinakin kesinä ja minkä pikkuveli nyt perii (jahka sen ja muut kesävaatteet paikallistan...). Ostin tuo aikaisemman paidan pihinä koossa 98/104 ja se on taatusti J:lle aika grande, muta samalla periaatteella ja hihoja kääntämällä se sitten oli just passeli sen pari vuotta. Tämän uutukasien vihreän otin siis tarkoituksella 122/128 koossa. F tosiaan on sen 100cm pitkä, mutta tykkään mielummin, että paita saa olla pikkuisen väljä ja näin ei ihan niin hiostava, sillä F:llä oli tuo viime kesänä ja erityisesti superhelteisenä toissakesänä useasti myös hiekkalaatikolla päällä.

Yellowsootsit eivät tosiaan ollet hinnalla pilatut. 4,95€ muistaakseni. Ne onkin ihanan pirteät vai mitä?

Olen muuten tykännyt käyttää kesäisin F:llä myös ihan leikkipuistossa kuin kaupungillakin valkoisia/vaaleita kauluspaitoja kaulus ylös käännettynä, koska sillätavalla myös niska on pysynyt hyvin suojassa. Jahka paikallistan meidän kesäkamppeet, tavallisten shortsienkin tilannekkin pitäisi olla mainio, sillä F:llä vaippojen poisjäännin jälkeen mahtuu ainakin kaikki samat vermeet kuin viimekesänä. Varsin kiva juttu. Ja kun näitä hellevaatteita niin vähän aikaa saa käyttää, niin niihin ei edes ehdi kyllästyä...

Olin muuten melkoisen yllättynyt, kun F heti rupesi nämä shortsit puettuaan puhumaan "bussilla mennään uimaan, jookos?".  Aika hyvin muisti pelaa, kun muisti meidän ainokaisen visiitin Kumpulan maauimalaan viime kesänä. Se on aivan ihana paikka kyllä lasten kanssa ja aivan varmasti mennään tänä kesänä useamman kerran, vaikka minua vähän hirvittää minkämoinen sinivalasilmestys itse tulen olemaankaan...

Onkos teillä kesävaatetus lasten osalta missä mallissa? Ja olisi kiva kuulla, mitkä on teidän luottomerkkejä? Meillä taitaa olla suurin osa kesävaatteista tuolta H&M:ltä, kun heillä on pojille ainakin niin hauskannäköisiä shortseja ja niitä peruspaitoja. Irlannissa myös Nextillä oli söpöjä juttuja, mutta nyt me ei kyllä varmaankaan tarvita mitään. ehkä ensi kesänä sitten.

3 comments:

 1. raskaus on juuri paras selitys ;) ei sille voi mitään että vatsa kasvaa, mitä sitä sitten edes yrittää peitellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. entäs tämä takalisto sitten :D :D miten mä sen selitän :D

   Delete
 2. no se raskaus ;) himputti kun kuopus on jo 2v niin voi vaan tästä aamupalalla keksien mättämisestä syyttää itseään..

  ReplyDelete