18.5.15

"YOU CAN SHOW ME THE WORLD"

 LASTENHUONEEN LAMPPU. Tai kattolampun varjostin. Sen hankkiminen ei ollutkaan ihan maailman helpoin juttu. Vaatimuslistalla oli ominaisuudet: lapsekas, ei sukupuolisidonnainen, aikaa kestävä eli käy mahdollisesti myös käypä jossain muussa huoneessa, kun lapset lentää pesästä (snif).

En etsinyt varjostinta mitenkään aktiivisesti, mutta sen tullessa vastaan, tiesin heti, että nyt löytyi se oikea :)
Ja voi miten paljon siitä onkin riittänyt riemua!  Omassa mielessä on ainakin 80-luvulla suositut karttapallot, minkälaista minulla ei ollut (nyt on :D ) ja pojat jaksavat loputtomiin kurkkia missä on Suomi? Missä on Africa? Entäs Irlanti? Amerikka?
Varjostin löytyi sellaisesta Irlantilaisesta kaupasta kuin Dunnes stores , mikä näkyy toimittavan myös Suomeenkin! (mutta tuo lamppu on näköjään valitettavasti out of stock) Nuo Carolyn Donnelly Eclectic-sisustusesineet on kyllä tosi kivoja. Vaatteissakin löytyy helmiä, mutta lastenvaatteet ovat Willow by Leigh Tucker-mallistoa lukuunottamatta aika huonolaatuisia. En osta enkä suosittele.
Taas on lastenhuoneen sisustus astetta valmiimpi. Enää seinäjulisteelle kehykset, poikien päiväpeiton ompeleminen ja sitten itseasiassa saman merkin varjostimen kanssa yhden jutun tuunailu ja se seinälle. Mutta siitä hommelista, sen enempää paljastamatta, tuonnempana lisää :)

Mitäs pidätte lampusta? Ja sainko annettua jollekkulle Aladin-korvamadon? Tuo otsikon A whole new world-biisi on soinut taukoamatta päässäni jo vaikka kuinka monta päivää :D

7 comments:

 1. Ihana lamppu!!! Ja se karttapallo-valo, mulle kans! Joulupukki ei kuunnellut mua tosissaan kun toivoin lahjaksi :/ (mullakaan ei ollut sitä lapsena vaikka olisin halunnut!)

  Ja edelliseen sen verran, että ehdottomasti sukkahousut ja punaiset korkkarit mekon kanssa! Mulla on sama vaiva samassa jalassa (omassa kuitenkin,ehkä), ja olen päättänyt että suonikohjut menee edes vähän piiloon sukkiksilla. Plus että mun mielestä se näyttää siistimmältä kun on sukkikset.. Rannalle sitten ilman, juhliin sukkiksien kans (plus sinne konserttiin ;))
  Pus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei se muokaan kuunnellut, ihme joulupukki 80-luvulla?!??

   Ja joo kyl mä olen vähän kääntymässä niiden sukkisten puoleen. Tämä lyhyt mekko-juttu on mulle niin uusi :D

   P.s poistin tuplakommentin :)

   Delete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 3. MITÄÄÄ? Dunnesi toimittaa suomeen?!? Ihan ykkös lemppari Espanjassa käydessä, mitä nyt hinnat oli noussut kun vuosi sitten kävin. Ihmekkös tuo toisaalta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo toimittaa tosiaan :) Laatu on tosiaan osassa tavaroista mielestäni parantunut ja ehkä siksi siis hinnatkin nousseet :)

   Delete
 4. Tosi kivan lampun olet löytänyt. Ottaisin meille kanssa.. Sopii mielestäni hyvin lastenhuoneeseen kun on niin värikäs ja mielenkiintoinen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen kanssa samaa mieltä, mutta just ettei ole turhan lapsellinen eli pojat saavat tätä nyt sitten tulevat vuodet tuijotella katossaan :D

   Delete