21.5.15

KÄYTIIN JUHLISSA, MUTTA EI NÄISSÄ.

Hei vaan ja tosiaan kierrätän nyt aika vanhoja kuvia tässä postauksessa.
Nämä on itseasiassa otettu meidän Jamesin nimijäisissä.
Kirjauduin nimittäin vanhan suljetun blogin puolelle todella todella pitkästä aikaa.
Ja voi vitsit miten söpö se olikaan! Pojat oli vielä pieniä palleroita ja me asuttiin vielä meidän vanhassa ikiomassa kodissa <3 Mulla oli näköjään paljon enemmän aikaa bloggailla kiitos samaan aikaan päiväunta nukkuvien poikien. Ihania muistoja ja onneksi olen kirjoittanut blogia!
Teki taas kaiken tämän arvoisekseen itselleni kirjoitella tällaista "päiväkirjaa".

No tänään meillä on ollut aikamoinen kiirus päivä.
Aamupäivällä tavattiin pikkuisten kanssa erästä jo aikaisemmin täältä meidän kylästä muuttanutta tyttökaveria. Hän on vasta 23-vuotias, mutta hurjan herttainen tyyppi.
Oli nyt käymässä kylällä ja oli taas niin raikas tuulahdun nähdä tuollaista tyyppiä, kuka on aivan erilaisessa elämäntilanteessa, kuin minä. Mut sen vain sanon, että luojan kiitos ollessani sinkku ei ollut vielä Tinderiä! 

Iltapäivästä haettuamme Fionnin suuntasimme toisen hyvän ystävän tytön 2-v synttäreille. 
Sinne kokoontui muttama kaveri lapsineen ja oli tosi rentoa ja kivaa. Kun sade loppui, lähdimme vielä kävelemään heidän talonsa takana avautuville pelloille. Tuola insta-neliössä näkyykin kuva, miten upeissa maisemissa he asustavat. Edustalla avautuu korallirannat ja meri ja taustalla näkyvät nuo uskomattoman upeat Ben-vuoret.

Kotiin tullessa onneksi vielä maltoin tehdä tän päivän treenit, kun tuli sitä kakkuakin maistettua.

Mut juu, nämä kuvat ajattelin laittaa tähän postaukseen siksi, että kattauksen ja koristelun kannalta oli silloin ja olen yhä edelleen aivan supertyytyväinen lopputulokseen.
Varsinkin tuo kukka-asetelma oli ja on ihan lempparini!

Nämä kemut oli kesäkuun alussa (2012 :)) ja ruokatarjoiluna oli aika tuollaista vappuhenkistä ruokaa. Jospa näistä joku saisi vaikkapa idoita ja inspistä kesän rentoihin juhliin.
paahdettua lihaa
lehtitaikinasydämiä rahkatäytteellä
valkosuklaa-mustikkakakku suklaakeksi pohjalla.
tästä taidan itse poimia idean Liamin synttärikakkua varten parin viikon päästä :)
perunasalaattia, coleslawta ja munavoita Ikean isoissa lasivaaseissa,
mitkä alunperin ostettiin meidän häitä varten
Pioneita ja neilikoita <3 Kohta näitä taas saa yhdessä.
vaahtokarkkeja dipattuna valkosulkaaseen ja nomparelleihin
Tarjolla oli myös salaattia ja hedelmäsalaattia.

Voi vitsit tosiaan niitä aikoja ja kun täällä on nyt aika kylmää ja sumuista on ihana muistella tuollaisia kesäjuhlia :)

Vanhasta blogista inspiroituneena taidan kyllä nyt ihan oikeasti ruveta raahaamaan jompaakumpaa kameraa mukana ihan aina! Oikein mukavaa viikonlopun alkua kaikille ja pyrin palailemaan blogin pariin jo ehkä heti huomenna :))

2 comments:

  1. Herkulliselta näyttää :P Olisiko mahdollista saada coleslawn ohjetta? Meillä on juhlat huomenna ja yrittäisin vielä tänään tehdä sitä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Äh voi ei, kun luin tän vasta nyt! No ehkä seuraaviin kemuihin? Eli valkokaalia ja porkkanaa suikaloituna, kevätsipulia, mustapippuria ripaus ja majoneesia (ei mitään light-versiota). Majoneesia ei tarvitse mitään ihan mahdottomia määriä.

      Delete