11.5.15

PIENEN TYTÖN OMA PIENI NURKKAUS.

 Pienen tytön oma pieni nurkkaus on meidän kodin pinkein paikka <3


Kuten kerroinkin teille aikaisemmin, Elsi päätti reilu viikko sitten siirtyä lastenhuoneeseen poikien kanssa nukkumaan ja toissa iltana saimme vihdoin hänelle oman sängyn (Ikean Sundvik). Samaan syssyyn saatettiin muutakin sisustusta etiäpäin. Mun täytyy ihan vähän vieläkin nipistää itseäni, että mulla on oma pieni tytär ja on pitää pitää vähän pää kylmänä, ettei koko nurkkaus muutu yhdeksi pikkulintupupujussioksennukseksi. Onneksi kovasti näyttää, että Elsi on yhtä ihastunut kaikkeen hempeään kuin äiti :)

Toki tämäkään ei nyt vielä ole ihan toaalisen valmis ja tauluhyllyn pikkuinen tossupari esimerkiksi odottaa vielä kehyksiä. Ne äitini osti Elsulle Italiasta, kun olin raskaana, mutta eivät tuolle jättikoivelle edes koskaan mahtuneet jalkaan. Silti ne on meille niin kallisarvoiset.

Pieni jakkara ja räsymatto sängyn vierestä ovat mummini mökiltä ja niilläkin on suuri tunnearvo. Jakkaran jalat tosin meinaan maalata valkoiseksi ja samoin tauluhyllyä ja mahdollisesti sänkyäkin odottaa valkoinen maalikerros.


 Samaan syssyyn laitelessa järjestelin lasten kirjat siistimmin tuohon emännänkaapin avohyllylle alakaapista. Alkoi nimittäin todella rassata, kun eräs 1v. päivittäin vetäisee koko kirjakasan mereksi keskelle lastenhuonetta. Pojille jo sen verran menee järkeä päähän, kun sanoo, että yksi kirja kerrallaan ja pitää palauttaa hyllyyn. Tai no ainakin toistaiseksi... :D
Aatella, että Elsi on nyt saman ikäinen kuin James silloin kuin Elsi syntyi!
"Poikien puoli" onkin sitten vielä keskeneräisempi:
Tauluhyllyn viereen tulee vielä yksi iso juliste jahka saisin niitä isoja Ribba-kehyksiä Ikeasta. Pojilla ei myöskään ole päiväpeittoa, mutta sekin odottaa vain ompelijaansa. Nimittäin tuo söpö pieni autopusillakana Hemtexistä on nyt vailla käyttäjäänsä ja meinasin sen hyödyntää päiväpeitoksi. Mahdollisesti jonain tilkkuversiona tai sitten vain leveillä beigeillä kanteilla.

Aika pienihän tämä lastehuone on, mutta kovasti kyllä lapset tykkäävät sielä oleskella ja leikkiä. Tykkään itse tietty ihgan mahdottomasti, mutta mitäs mieltä te olette? 


17 comments:

 1. Siis pidän aivan valtavasti. Ihana tunnelma lastenhuoneessa. Ja omia juttuja paljon, eikä sitä sisustuslehtien sivuilta tavaraa suoraan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että pidät. Siksi just mietin, että iskeekö muihin, kun ei ole graafinen tms. valtavirtaa. Mä luulen, että oman tunnelmansa tuo nuo perintöhuonekalutkin :)

   Delete
 2. Ihanan näköistä! En ja An äiti

  ReplyDelete
 3. hyvä on! Iskee! Just teidän (ja vähän meidänkin;)) näköistä, lempeän reipas hallittu kokonaisuus. Ja noi perintö huonekalut 😍 Ihan loistava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi mun sydänsilmät vaihtui tyhmiin kysymysmerkkeihin :D liian vähän täällä ja liikaa instassa, pitänee tehdä korjausliikettä ettei tipu kyydistä täysin.

   Delete
  2. No tuo oli just täydellisesti kuvattu: lempeän reipas. Ja mehän oltiin ainakin lintu-samikset vai mitä :) mut juu sellainen överi pinkki-koukero-huone ei olisi mun juttu ja toisaalta molempien puolien pitää sopia yhteen. Kovin sukupuolineutraaliahan tämä ei ole... :D

   Delete
 4. Aivan ihanalta näyttää, mä tykkään kovasti!
  Tuo kaappi on todellinen helmi, niin kaunis. Ja jakkara! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaappi on kyllä todella rakas ja kovasti pohdin minkä väriseksi sen tuosta maalaisi? Joku tuollainen tummempi väri olisi ehkä kiva kontrasti. Tai voi olla etten vielä aikoihin saa asialle tehtyä mitään :D

   Delete
 5. Tykkään tosi paljon! Mulla kanssa on jotenkin tulossa ähky graafisiin ja yksinkertaisiin kalusteisiin, erityisesti Ikean kalusteet tökkii ja paljon. Olen aina tykännyt vanhoista kalusteista ja koen niiden sopivankin meille paremmin kuin aivan uudet kalusteet. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu miellekkin tänne mäntykaappien ja ovien keskelle sopii nämä vanhat kalusteet paljon paremmin :) Ne teidän ruokapöydäntuolit on aivan ykköset.

   Delete
 6. Todella kaunis lastenhuone ja tuo pienen tytön nurkkaus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon. oli ihana, että omat visiot onnistuttiin toteuttamaan ihan oikeastikkin :)

   Delete
 7. On kyllä ihanan näköistä ja niin suloisia nuo teidän lapset<3. Ihanan suloinen tuo toiseksi viimeinen kuva Elsistä ja Jamesista<3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi kiitos! he on mun energiset pallerot. Mutta mäkin tykästyin tohon yhteiskuvaan :)

   Delete
 8. Ihana on <3 voisit sisustaa meilläkin ;)

  ReplyDelete