30.5.15

WESTPORTIN POJAT.

ELI VÄHÄN POIKIEN VAATTEISTA. Tulipa mieleeni vastapainoksi Elsin asukuville ottaa muutama kuva meidän poikien 'tyylistä'. Tulin meinaan yhden keskustelun yhteydessä miettineeksi omia ajatuksiani poikien pukemisesta. On totta, että olen kiinnostunut vaatteista, mutta samalla lastenvaatteisiin en halua lasten kuullen ihan hirmuisesti kiinnittää huomiota. Yritän vältellä kaupoissa käymistä ja shoppailua lasten kanssa ja siksi ostankin paljolti kaiken Elsille tuolta Suomen fb-kirppareilta. Toisaalta, kun postissa pötkähtää pieni paketti, olen kyllä ihan yhtä tyhmässä tilanteessa vastaamassa "tuliko meille uusi paketti?"-kysymykseen. No ainakin silloin voin korostaa kierrätystä ja toisaalta Elsun pienet lähetevät pääsääntöisesti postilla Suomeen ja Jamesilta pieneksi jäävät pakataan serkkupojalle eli silloin voin muistuttaa, miksi vaatteista ja tavaroista on hyvä pitää hyvää huolta, että ne voidaan kierrättää etiäpäin :) 

Pojilla kun on vielä aika tarkalleen 2 vuotta ikäeroa, kaikki Fionnin vanhat siirtyy Jamesille ja Jameson-muru harvemmin saa mitään ihan uuttaa. (sama oli minulla aikanaan 2 isosiskon kanssa...). Pojat on väsitämättä vähän matchy-matchy, sillä tunnun ostavan samantyylisiä juttuja vuodesta toiseen. Nyt mietiskelin, että en ole vissiin vuoteen edes hankkinut pojille uutta sisävaatetta, koska Fionnin uniformu koulussa ma-pe, syö tarvetta vaatetukselle aika lailla. Ja hyvä niin! Uniformut on minusta tositosi hyvä juttu. Viikonlopuiksi riittää aikalailla yhdet farkut ja yhdet verkkarit. Ja kesälomaksi on kasa shortseja, mitkä tuntuvat mahtuvan vuodesta toiseen molemmille pojille! 
Tässä nämä Fionnin shortsit olenkin aikanani ostanut jonkun blogin blogikirppikseltä vuonna 2011 kympillä, kun juuri vasta olin löytänyt blogit. Ne on Monsoonin ja kokoa 1-2-vuotta :D Sinä yksvee kesänä nämä oli ihan suuret, mutta ovat nyt sitten olleet käytössä neljättä vuotta kuminauhakiristystä löysentäen ja seuraavat vuodet nämä sitten löytyy pikkuveljen kaapista (ja sittenkin vielä tosiaan kenties serkkupojalta). Ne harvat kerrat, kun Fionnille jotain ostan, yritän siis panostaa laatuun, materiaaleihin ja ajattomuuteen. On helpompi valita tällaista aika maanläheistä väritystä, mikä käy molempien väritykseen.

Fionnin neulepaita olikin siis mahtava löytö Espoon Nella ja Nuttu-kirppikseltä. Merkki on I dig denim ja materiaali on 100% villaa. Hinta taisi olla 20e, mikä on mun mielestä ihan ok, kun samantyyliset maksaa uutena ainakin sen 50e. Kengät on Kavatin ja ne hamstrasin Stockan outletista jo vuosi sitten keväällä, mutta olivatkin sitten aivan liian ison viime kesäksi.

Pojat saavat itse käydä laatikosta hakemassa kalsongit ja sukat ja yllensä muuten mä ohjeistan mitä puetaan päälle. Shortsien kanssa tietty olisi sopinut lyhyemmät sukanvarret, mutta toisaalta eipä nuo mustat sukat nyt niin vaaralliset ole. Hahmovaatteita meillä ei löydy muutamia Spiderman-sukkia ja Lightning McQueen-pyjamia lukuunottamatta.
Täällä on nyt ollut aika koleat kesäkelit ja villapaita-varustus on varsin paikallaan. Ja Irlannissa kannattaa aina pitää sadetakki jossain melko lähistöllä. Jamesin Aran-neuletakki on Liamin ostama hänen siskon pojalleen 16 vuotta sitten ja se oli myöskin käytössä jo Fionnilla. H&M:n shortsit on niinikään isoveljen vanhat ja käyvät molemmille. Alla pojilla on Ebben peruspitkähihaiset ja noita yksivärisiä paitoja meiltä löytyy Ebben lisäksi H&M:ltä ja niitä Pomp de luxin vaarinpaitoja, mitkä ovat laadultaan olleet aivan huippuja.
Yksinkertainen on mielestäni aina tyylikästä ja ihan käyttövaatteitahan nämä ovat. Jonkun mielestä varmaan väritöntä ja tylsää :D  Kierrätetäänkö teillä sisaruksien välillä? 

No comments:

Post a Comment