2.5.15

LAUANTAIN VIDEOTERVEISET.

Mulla on ollut taas ihan hitsin kova kiirus tämän loppuviikon ja tehtiin lasten kanssa teille tällainen kuulumisvideo jo aikaisemmin päivällä:
Vähän taas meni sekavaksi keskenkaiken, pahoittelut siitä. Yritin saada vähän poikia puhumaan englantiakin, kun joku sitä kommenteissa pyysi kuulla.

Palailen taas kuvien kera pian :)
Hauskaa viikonlopun jatkoa.

18 comments:

 1. Hauska video! Terkkuja! ;)
  Meillä on mennyt vappu sairastaessa. Tänäänkin olis ollut upeat ulkoilukelit, mutta eipä voi mitään. Ja tuleehan niitä ilmoja vielä kun kesä on edessä! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terkkuja vaan. mekin hetki ehdittiin kaverien kanssa ulkoilla, mutta nyt taas myrskyää. Tulisipa tännekkin kesä uudestaan :D

   Delete
 2. Tulipa hyvä mieli tästä! Kiitos
  T.videon toivoja :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oleppa hyvä ja sori etten ehtinyt vielä siihen toiseen kommenttiin vastata, vaikka sen luinkin :)

   Delete
 3. Ihania te :) Oon hullaantunut tuosta pikkuneidistä ja hänen vaatteistaan <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) kyllä sitä aina vähän jännittää ladata näitä videoita eli kiitos kommentistasi :) yritän pian postailla Elsin asuja taas!

   Delete
 4. Moikka, hauska video ja kiva blogi. :) Löysin blogisi juuri ja olen mielenkiinnolla lueskellut postauksiasi. Olen itse melko samassa elämäntilanteessa kuin sinä, juuri muutimme perheen voimin Irlantiin ja myös county Galwayhin, Loughrea on kaupungin nimi, mieheni on täältä kotoisin. Ois kiva ehkä joskus vaihtaa enemmänkin kokemuksia:) T: Hanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten hauska juttu! Hei olisi huippua vaikka yrittää tavata. Laitatko mulle spostia vaikka tuonne blogin postiin epataydellinennainen@gmail.com

   Delete
 5. Ihana video ja suloiset lapset teillä! Mukavia kevätpäiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viu kiitos. Aikamojsia riehujia ovat olleet tässä daddy-ikävissään viimeiset pari päivää kyllä :D
   Samoin sinne kivoja kevätpäiviä ❤️

   Delete
 6. Moi! Ihana blogi, kiva nähdä arkea muualla kuin suomessa:) Heii, huomasin että olette ostaneet bee3, voisko niistä saada arvostelua tms. Itellä beet harkinnassa myös.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo voin toki :) meillä oli aikaisemmin bee+:ssat ja niistä löytyy juttu tuolta toukokuun 2013 kirjoituksista :) mutta kiitos juttuideasta, toteutan :)

   Delete
 7. Ihana ihana video, tulinpa hyvälle tuulelle. Vaikutatte niin symppisperheeltä! Niin samanlaista touhukkuutta kuin täällä. Pojat 3 ja 5v. ja pikkutirppa 2kk ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep näillä tyypeillä riittää virtaa varsinkin, kun ei oltu vielä käyty ulkona. Ja videon kuvaaminen on tietty superjännää :D

   Delete
 8. Ihana video! Ja lentopusut :)
  Poikien meno vaikutti oikein tutulta, ihanat velikullat sielläkin <3

  ReplyDelete