7.5.15

GALWAY SERIES, MINUN VAPAAPÄIVÄNI.

 Niin. Ei Ikea-series. Ehei.

Eilen en käynyt lähelläkään Dublinia, en päässyt kotiovea pidemmälle. Sillä auto, tuo typerätyperätyperä kapsitus, ei inahtanutkaan, kun yritin avata ovia sillä sähköisellä lätkällä, mitä tuo idiootin auton avaimeksi kutsutaan. Sanoin jo lapsille ja miehelle heipat, keräsin kimpsut ja kampsut ja siihen tyssäsi matka. Ja sitten ihmeteltiin, että onko nyt taas mahdollisesti rikki auton elektroninen avain (joita on tietenkin vain yksi), vai onko autosta loppunut akku totaalisesti? Niin tai näin, paikalle oli pakko kutsua korjaamon mies.

Tässä välissä ehdin jo vollottaa harmitustani miehelle, vaikka toki olinkin kiitollinen, että auto kosahti juuri hänen vapaapäivänään. Olihan lukitussa autossa takakontissa tietysti sekä rattaat että Tula-reppu. Kävellä voin kilsoja päivässä lapsien kera, mutta en ilman edellämainittuja.

Sinne meni se vapaapäivä, treffit kälyn kanssa ja korjaamolle tietysti ne hartaudella säästetyt Ikea-rahat, voi itku.

Paitsi, että korjaaja sai murtauduttua autoon ja sitä kautta konepellin auki ja luojan kiitos ongelmana oli akku, minkä hän vaihtoi ja Ikea-kuriiriukolle tekstiviestillä vähän pienempi tilaus, mikä saadaan huomenna ja sen pituinen se :)
 Ai niin ja paitsi, että mies sai soiton töistä, että voisi aivan hyvin vielä ottaa yhden vapaapäivän jonkun peruutuksen takia ja minä sain kuin sainkin tänään oman vapaapäivän <3 Heti päätin, että lähden silti vähän isommille kylille ja soitin vielä kälylle rakkaalle, että pääsisikö mahdollisesti sittenkin minua tapaamaan Galwayhin? No sekin onnistui ja jäätävän aikataulutetun ajopäivän Dubliniin ja takaisin sijaan sainkin rennon kiireettömän vapaapäivän :)

Galway on oikein söpö kaupunki, mutta yleensä lasten ehdoilla siellä liikuskellessa ei voi ihan vain poiketa pieniin taikka suurempiinkaan putiikkeihin. Ei mulla ollut tarvetta muuta ostaakkaan, kun meidän kylppäriin sellainen imukuppihylly tuolta TK Maxxista, mikä on sellainen outlet kauppa. Suosittelen piipahtamaan, jos tulee Briteissä tai täällä Irlannissa vastaan. Todella hyvää merkkitavaraa edullisesti.
Nämä kadut olisivat varmaankin parhaimmillaan ilta-aikaan vaikka tuon oman miehen kanssa, mitä en vielä toistaiseksi ole kokenutkaan. Se täytyy kyllä vielä toteuttaa. Sillä nyt olen vähän kahden vaiheilla tykkäisinkö ihan oikeasti asettua Galway cityyn asumaan, mistä Liam vähän haaveilee jokusen vuoden päästä. Tavallaan joo tykkään ja olen vähän ihastunutkin, mutta toisaalta en voi sietää koko paikaa.

Jokatapauksessa meillä oli tosi ihana iltapäivä miehen pikkusiskon kanssa ja olen kyllä niin onnekas, että tuollainen kultakimpale meidän perheestä löytyy. Otti vielä muutamat kuvatkin tästä turistista.

Irlanti-turisteille voisinkin suositella ehkäpä yhden yön reissua Galwayhin vaikka Dublinista käsin. Kummassakaan ei mielestäni ehkä viikoksi riitä tekemistä, mutta yhdistettynä nämä kaksi kaupunkia, voisi saada oikein hauskan loman :)

Mut juu. Vaikka kaupungin vilinää kaipaankin, alkoi tuli sellainen lempeän rauhallinen olo, kun ajelin näihin kotimaisemiin :)
Sellaista tänään. Huomiseksi mulla olisi tiedossa pitkästä, pitkästä aikaa vähän reseptihommeleita.
Mukavaa Torstaipäivää kaikille :)


2 comments:

  1. Ihanalta kuulosti vapaapäiväsi, vaikka vastoinkäymisiä ensin olikin :) Galway on kyllä kiva paikka. Aivan mahtava tuo viimeinen kuva, Irlantia parhaimmillaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo kyllä mäkin tykkään Galwaysta, jos sieltä vain pääsee pois tänne landelle :D

      Delete