1.6.13

ERITTÄIN VÄSYNYT, ERITTÄIN ONNELLINEN, ERITTÄIN RAIDALLINEN.

 Kas en tiennyt viime kesänä Irlannin loppualeissa ostavani tämän kesän suuriman hitin - mustavalkoista raitaa. No en tiennyt pukevani sitä ison kummun päällekkään, mutta aamulla oli pakko. Oli vain niiin kuuma. Vaikka kapoiset vaakaraidat nyt eivät ehkä kurvikkaille olekkaan suotuisammat. Tykkään mekosta silti hirmusti. Ehkä se ensi kesänä on edustavampi.

Mustavalkoisen kaveriksi on kiva joku raikas väri ja laitoinkin nyt Irlannista ostamani uudet baltsut jalkoihin. Ne ovat ehkä pehmoisinta nahkaa ikinä. Nyt harmittaa etten ostanut näitä myös kauniin ruskeina. Täältä Gapista näitä löytyy (ne missä vetskari takana), jos jotakuta kiinnostaa.

Anyhow, lähdettiin ihan aamutuimaan jo käymään uudessa kodissakin, minne tästä talosta johtaa tuollainen kiva metsäpolku. Lapset on vähän sekaisin tästä valon määrästä ja meillä on taas vaihtelevalla menestyksellä heräilty klo 5:15-6:30 välillä. Olen ollut vain niin kovin väsynyt. Ja sehän näkyy. Pahoittelen siis kuvan wash and go-lookia. Välillä tälläydytään ja välillä mennään ilman meikin haiventa. Hiukset olivat sentään vastapestyt. Mun ripset on ihan vitivalkoiset. Näytän siis yleensäkkin ilman ripsaria väsyneeltä (ja olen kuullut tästä vuosien varrella paljon), mutta tätä katsoessa rupeaa oikeasti naurattamaan. Musta tuntuu etten mä edes muista tuota koko kuvanottotilannetta, niin koomassa minimaalisten unien päälle olin.

Kai sielä on muitakin kohtalotovereita, vai onko sielä onnellisia keiden muksut vain nukkuvat kahta kauheammin raikkaassa kesäilmassa?

No väsymyksestä viis. Tässä on monta niin ihanaa juttua ettei pieni univaje paina yhtään loppujen lopuksi. Maanataina nimittäin on jo meidän varsinainen muutto! Ja tiistaina juhlitaan miehen syntymäpäiviä. Ja eilen ultrassa mahavauvalla oli kaikki rakenteet kunnossa, mistä olen erityisen kiitollinen <3 Nimittäin sydäntä ei meinnanut ensin näkyä kunnolla, kun baby oli niin kummallisessa sumpussa pää alaspäin ja nukkui. Ei hievahtanutkaan, että tekisi ultraajan homman vähän iisimmäksi.
Paikalle kutsuttiin toinenkin kätilö ja kyllähän sielä sitten oli kaikki tarvittavat jutut paikoillaan. Onneksi.

Tästä on hyvä jatkaa ja päätin nyt fiilistellä oikein täysillä tämän loppupuoliskon, sillä en ajatellut enää ikinä olla raskaana tämän jälkeen. Hihi ja nyt kyllä painun nukkumaan ettei nuo mustat silmänaluset muutu enää yhtään tummemmaksi! Night, night!

16 comments:

  1. Ihanaa kuulla, että kaikki on hyvin! Jaksamista. <3
    Kuopus herää n. 6.30, isommat nukahtaa n. 23.00. Tiivistä, väsyttää, mutta hauskaakin kesäelämää. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huh no teillä on kanssa aika jännittävä aikataulu! mulla voisi kyllä auttaa, jos muistaisin syödä tuota lisä rautaa, kun hb on olemassakin niin alhainen. Ja kiitos <3

      Delete
  2. Mun mielestä raidalliset vaatteet ovat aivan ihania raskaana oleville, kun ne korostavat masua. Itse tykkäsinkin pukeutua raskausaikana raitoihin :)

    Voi muru, ennätit varmaan säikähtää aikalailla. Onneksi kaikki oli kuitenkin hyvin ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi nuo kapoiset raidat ovat kyllä edestäpäin aika leventäviä. Ehkä paita olisi kivempi housujen kanssa.No oli miten oli, tuo on yksi maailman mukavimmista vaatteista ikinä ja varmaan siltikin pidän sitä jatkossa :)

      Ultraaja kyllä kokoajan hoki, että "kaikki näyttää kyllä hyvältä...". Onneksi tutkittiin nyt kunnolla, ettei jäänyt mitään epäselväksi. Ja istukkankin hän luuli aluksi olevan kohdunsuun päällä, mutta onneksi sekin oli vähän ylempänä, mutta edessä.

      Delete
  3. Ihana raitamekko :) Siellä taidat muuten seikkailla mun lapsuudenmaisemissa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! jokaisen viiden makasamani euron väärti siis :D Ja nyt rupesi kyllä kiinnostamaan oletkos täältä just kotoisin? Mä olen meinaan kasvanut naapurilähiössä :)

      Delete
    2. Kyllä ne tutuilta maisemilta näyttää! :) Me katsellaan omaa asuntoa kaikkien näiden vuokravuosien jälkeen, ja sieltäpäin olen bongannut parikin lupaavaa tapausta. Katsellaan, katsellaan :)

      Delete
    3. Täällä on varmastikkin tulossa lähiaikioina myyntiin rutkasti noita putkiremppakohteita. Mullakin on täällä vuokrakämpässä hiukan ikävä ikiomaa kotia...

      Delete
  4. Meillä on sama ongelma kuin Zirkillä... Esikoinen kukkuu illalla ja kuopus aamulla. Meillä ennemminkin rytmi 22.00 ja 5.30...
    Ihana tuo raitamekko!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No meillä voisi kyllä oikeasti auttaa, jos itse älyäisin mennä ajoissa nukkumaan :D Iltaisin on vain niin kiva lojua soffalla ja viettää sitä omaa aikaa, kun Fkin jätti päikkärit joulun alla eli päivät on täysi tohinaa.

      Delete
  5. Moikka pitkästä aikaa! :) Olen tipahtanut täysin kärryilta teidän kuulumisista, onnea plussauksesta! Ihanaa miten teidän perhe kasvaa. Jotenkin olen jäänyt siihen mielikuvaan, että lopetit blogisi? Vai mitäköhän on tapahtunut (onko blogisi tippunut omalta listaltani pois?), sillä nyt vasta hoksasin, että olet "menossa mukana" vielä! Oikein kiva sunnuntai yllätys! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka Inka pitkästä ainaa! Juu mä tein klassiset naisten mieletenmuutokset eli suljin vanhan blogin, mutta tulin katumapäälle ja perustin uuden :) Täällä siis ollaan yhä edelleen!

      Delete
  6. Kyllähän ne mukelot meilläkin heräis kukonlaulun aikaan ellei olisi kunnon pimennysverhoja. Suosittelen!
    Söpö mekko vauvamasun kanssa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi joo meillä on toisessa makkarissa pimennyaverho, mutta se olikin jo ostettaessa 5cm liian kapea. Ja on vieläkin nyt kahden kesän jälkeen. Onneksi uudessa kodissa on sälekaihtimet ja makuuhuoneiden ikkunat pohjoiseen :)

      Delete
  7. Hei kuinka ihanaa kuulla että rakenneultrassa kaikki hyvin <3

    Olen hengessä mukana tuossa valo&heräämisasiassa, meillä ei lapsia ole mutta itse herään helposti valoon, tosin työaamuina se tietysti helpottaa heräämistä, mutta joskus vkl:na kun haluaisi nukkua... Meillä on valkoiset paksut pimentävät verhot ja niiden alla tummat bambu(?)kaihtimet, se on aika toimiva kombo. Terveiset muuten sokerirasituksesta, odottelen täällä seuraavaa verikoetta, onneksi se litki meni ihan hyvin alas. :) Poitsu tais herätä siitä sokerimäärästä potkuista päätellen <3

    Ostin myös noita maximekkoja, jotka ei lainkaan pue mua (mulla ei ole tuollaista kaunista babykumpua vaan iso löllykkämaha, mun "kriittinen"kohta jo ennen raskautta:) ) mutta niin mukava ja helppo vaate, että veikkaan olevan ykkkösvaate varsinkin loppukesällä kun legginssitkin jo varmaan ahdistaa! Huomenna pyörähtää 7.kuukausi, jännää! Ihania ja aurinkoisia päiviä sinne, nyt olis ihanaa olla lomalla, mulla töitäv vielä reilu 1,5 kk.

    Terv. H

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä just virittelin tänne uuden kodin ikkunoihin jotain tummia lakanoita nyt enshätiin, että saas nähdä joskos lapset nukkuisivat vähän pidempään :)

      Mulla noita maxeja onkin kerääntynyt ihan huomaamatta, kun mun jalat alkaa olla niin kamalan näköiset, etten mitään lyhyempää helmaa voi kuvitellakaan tänä kesänä. Ja täytyy sanoa, että se on kyllä ihan ykkösvaate näillä helteillä. En mä oikein tiedä sopivatko nuo nyt mullekkaan mitenkään mahtavasti, mutta mukavuus ennen kaikkea :D

      Tsemppiä vielä viimeisiin työviikkoihin. Loma ois aika jees :D Noiden kahden vauhtiveikon perässä juokseminen käy ihan urheilusta hihi :D

      Kiva kun kommentoit :) Ja sokerirasitus - urgh - mulla on vielä sellainen toinenkin edessä, kun ensimmäisestä tuli puhtaat paperit.

      Delete