8.6.13

LINNANMÄELLÄ...

totesimme, että:

- ajatus käydä kaveriperheen kanssa kokeilemassa Linnanmäen lapsille maksuttomia laitteita oli tavallaan tosi hyvä, kunnes selvisi että F:n pieni tyttökaveri on piirun verran alle 100cm ja kaverukset eivät sitten loppujenlopuksi pääseetkään yhdessä kovin moneen vekottimeen.

- toisaalta riemua kyllä tuntui löytyvän niistäkin muutamasta karusellista, kotkot-junasta ja vankkurimaailmanpyörästä, missä lapset sitten kävivät.

- perheen pienimpien paras hetki oli ihan Lintsin taimaisessa nurkassa oleva Angry Bird-leikkipuisto, missä hekin saivan vähän tepsutella vapaana.

- 3-v. saattaa ihan hyvin keksiä kesken lastenmaailmanpyörän korkeimman kohdan kokeilla, joskos hän saisi avattua turvaportin ihan itse.

- ja hänhän sai.

- onneksi daddyllä on lännen nopeimmat refleksit.

- kaikki lapset haluavat ajoneuvokarusellissa mieluiten isoon rekkaan sukupuolesta huolimatta

- sukupuolierot järkeävästi ja nätisti kävelyn suhteen rattaiden vieressä ovat huimat:
3v. tyttö käveli siis kiltisti koko reissun isin tai äidin kädestä pitäen ja samanikäinen poika, jos ei rattaiden viispistevöillä kiinnitettynä, livahti juoksemaan mielipuolisesti minkä saattoi ilman minkäänmoista itsesuojeluvaistoa taikka kuuloa ihmisvilinään.

- Phil&Teds vaunut ovat vallan kätevät kahden perheen otannalla 

- Lintsi saa hurjat pisteet siitä, että tavis jätskien ohella ainakin yhdestä kahvilasta Panorama-tornin läheisyydessä sai myös Jugurttijäätelöä.

- meidän 1veet olivat ihan vahingossa aivan tekstiilikaksoset söpöläiset tepsuttelijat

- emme taida meidän 3veetä viedä uudestaan Lintsille tänä kesänä vaan pitäydymme lähileikkipuistossa taikka jossain muussa vähemmän hasardissa paikassa

- taidamme olla sitten aikamoisessa liemessä, kun kolmonenkin saapuu maailmaan näiden vauhtiveljesten kaveriksi juoksemaan [taas eri ilmansuuntaan]

Kiitos kaikesta actionista huolimatta meidän kavereille kivasta iltapäivästä! On tämä kesä kyllä aika ihanaa aikaa :)

2 comments:

  1. Ihania kuvia. Linnamäki on kyllä pop, mutta varmaan just vähän vanhemmille. Me käytiin viime kesänä pojan kanssa huvipuistossa Englannissa ja siellä kyllä meni hyvin päivä. Niitä pienten laitetteita ei vaan ollut ihan kauheasti, etta samoissa rundattiin sitten.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musta tuntuu, että monetkin aktiviteetin on sitten vasta kivempiä, kun nuo lapset tajuaa vähän paremmin niiden päälle. Muumimaailma + muut saavat siis suosiolla odottaa vielä vuoden ainakin :)

      Delete