28.6.13

4D-ULTRA.

Kävimme tänään hiukan kurkkamassa lisää masun asukkia 4d-ultrassa Helsingin Femedassa. On aivan mieletöntä luksusta kyllä ja meillä moisen lystin on halunnut mummeli tarjota lahjaksi lapsenlapsien kohdalla, mistä tietenkin suuren suuri kiitos! <3 Fionnista saimme aikanamme ihan mielettömän tarkkoja ja selkeitä kuvia, kun taas Jamesilla on jalat ja kädet naaman edessä niin tehokkaasti, ettei oikeastaan muusta kuin pienestä nykerönenästä saanut selvyyttä. Odotukset tällä kerralla olivat oikeastaan vain nähdä, että kaikki on yhä edelleen ok ja vauva näyttäisi olevan terve. Muut olivat sitten vain extraa :)

Tämä kolmaskin yritti kyllä piilotella istukan ja jalkojen ja käsivarsien takana varsin tehokkasti, mutta kyllä me nyt sitten hiukan saatiin osviittaa, että ehkäpä enemmän Fionnin näköinen pikkuinen sieltä olisi tuloillaan. Toisin sanoen enemmän ehkäpä daddyn oloinen ainakin tuo leuka. Nykerönenä tosin tälläkin näytti veljiensä ja minun tavoin löytyvän. Voi pientä <3

Ja se sukupuoli - sehän teitä varmaan kiinnostaa eniten :D :D :D Rakenneultrassa saatin kyllä jo erittäin varma veikkaus, joka nyt sitten osottautui ihka oikeaksi.

Meidän isoveljet saavat...

PIKKUSISKON!

Voin kertoa, että jo sielä toisessa kunnalisessa ultrassa olimme aivan hämmentyneitä, sillä niin varmasti uskoimme tämänkin babyn todellakin olevan poika.

Vaikea tätä nyt vieläkään on uskoa todeksi ja olo on tietenkin aivan äärettömän onnelinen. Että kolmas pieni kullanmuru, mutta vielä sitten tytär.

(juujuu tietysti pieni poika olisi ollut aivan yhtä tervetullut, mutta tietenkin minä salaa toivoin pikkusiskoa. mitäs sitä kieltämään) 

En vielä ole kovin pahasti höyrähtänyt pienten tyttösten vaatteisiin. Okei no, vähän kuiteskin :) Mutta meillä on kyllä varmasti poikien vanhoja juttuja yllinkyllin, mitkä ovat ihan passeleita ja sitten siskontytöltä saamme myöskin vaatteita, että mitään uutta ei kyllä taideta tarvita...

Enkä minä edes tiedä minkämoisista jutuista oikein edes pidän tytöllä. Tätä täytyy tosiaan kuulostella :) Eli voisin kuvitella posteja asian tiimoilta olevan tulossa. Ja näitä baby-juttuja muuteskin - pesänrakennusvietti on selkästi nousussa vihdoinkin!

Taidan jättää varsinaiset masukuulumiset toiseen kertaan, sillä nyt on ihan pakko ruveta laittamaan iltaruokaa. Oikein iloista viikonloppua itse kullekkin <3

47 comments:

 1. Aika liikkis tuo sukkahousukuva:)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostin noi sukkikset jo alkuviikosta alesta ja en ole edes voinut katsoa niitä, kun liikuttaa niin kovasti :)

   Delete
 2. Mä niin tiesin tän ilman ultraakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, mun äiti oli kanssa ihan varma tytöstä.

   Delete
 3. Ihana kuva! Onnea tyttölupauksesta! :)

  ReplyDelete
 4. PALJON ONNEA! Ihania uutisia! Mä toivoin viime kerralla niin kovasti tyttöä, että olin ihan onnesta soikea kun sain sellaisen. Vaikka poika olisikin tietysti ollut yhtä tervetullut. Tästä kolmannesta me ei nyt tiedetäkään kumpi tulee, mutta poikaa epäilen.

  Tässäkin olen koko ajan ollut menossa tohon 4d- ultraan niinkuin aiemmista, mutta se vaan jotenkin. Jäi. Tämä raskaus katosi vaan, multa loppui aika! En voinut uskoa, että yhdeksän kuukautta menee NÄIN nopeasti.

  Ihan hurjasti onnea ja iloa loppuun odotukseen <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis no aivan! Musta tuntuu, että nämä viikot vain vilisee enkä oikeasti ole ehtinyt sisäistää asiaa olleskaan. Nyt täytyy varmaan pakostakin ruveta noita kamoja käymään läpi, ettei sitten yht'äkkiä huomaa, että hups vaan on vko 39 :D

   Mä jotenkin taas ajattelin, että teille olisi tyttö tulossa. En tiedä miksi, mutta ihan pianhan se varmasti selviää <3

   Delete
 5. Onnittelut tyttölupauksesta, me saatiin myös tosi varmantuntuinen tyttölupaus rakenneultrassa, aika varma olo minullakin on tytöstä mutta ehken kuitenkaan vielä mitään pinkkejä vaunuja ym. uskalla hankkia, joten suurimmat hankinnat olkoot neutraaleja. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mäkään rakenneultran jälkeen oikein tohtinut innostua vielä, vaikka tosiaan siinä oli kaksi ultraajaa, ketkä molemmat sanoivat samaa. Tänään ei kyllä jäänyt lainkaan epäselväksi :) Meillä on kyllä kaikki 50-62cm vaatteet ainakin ihan tositosi neutraaleja, mutta mä olen hiukan innostunut aleista muutamia juttuja ostelemaan ens kesää ajatellen. Hups... ;)

   Delete
 6. Onnea tulevasta prinsessasta. On varmasti kivaa kun on jo kaksi poikaa niin saada myös se toisen sukupuolen edustaja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia ja on kyllä juu ihanaa päästä kokemaan tyttärenkin äitys, vaikka tietyllä tavalla se vähän hirvittääkin. Poikien kanssa monet asia ovat niin lunkeja - osaankohan mä edes olla tytölle äiti?!?

   Delete
 7. Tuo sukkahousukuva <3 voi ihana, snif.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä viitti! Mä olen itkeskellyt noille pilkkusukkahousuille jo vaikka kuinka. Ja nää isoveljet... Oli sitten tyttö tai poika, niin nuo rämäpäät saa vielä pienemmän sisaruksen! Liian liikkistä <3

   Delete
 8. Voin niisk mitä uutisia, onnea! Pojat saavat sitten pikkusiskon, jota vahtia ja valvoa mahdollisilta poikaystäväehdokkailta :). Mahtava juttu ja kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi kitti. Liam täällä jo miettikin, että miten hän kestää tytön isänä, kun tietää minkämoisia lurjuksia miehet voi ollakkaan :D :D

   Hauskaa viikonloppua myös teille!

   Delete
 9. Ihanaa että kaikki on hyvin, ja vielä tyttö :) kuulostaa kivalle. Mä jotenkin aattelin niistä sun alkupostauksista tän asian tiimoilta että näin saattais olla. Itse en uskonut poika-ajatuksiini silloin alussa meillä tästä nyt tulleesta.jotenkin sitä tosiaan oletti että tyttöä taas tehdään vaikka intuitio koitti toista ehkä väittää. Ja vielä myt viimeiseksi ennen synnäriä vielä mietin että näinköhän piti paikkansa vaikka hyvin selvät kuvat saatiin rakenneultrasta silloin :D
  Itse ajattelen että kaikki nuo on omia persooniaan niin jotenkin sillä poika tyrtö akselilla ei ole niin suurta merkitystä mutta onhan se myönnettävä että on kiva päästä kuitenkin kokemaan ne pienet erilaisetkin asiat mitä tuo poikuis tuo tullessaan, olkoonkin sitten vaikka vaan erilainen vaipanvaihto vauvaiässä, tai mitä vaan vastaan sattuu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No just noin, että itselleni kivenkovaa väitin ettei tämä voi olla kuin poika, mutta silti jossain takaraivossa oli sellainen tunne, että tyttö sen täytyy olla. Ihmeellistä. Ja vaikka tosiaan kolmannesta lapsesta haaveiltiin, eikä tytöstä pelkästään, niin tuntuu tämä kyllä kieltämättä aivan ihanalta päästä kokemaan. Tai sit mulla on liikaa mielessä anopin hokema, että pojat on omia vain siihen asti kunnes tapaavat elämänsä naisen :)

   Delete
 10. Voi, miten ihanaa!! Onnea! -Anna-

  ReplyDelete
 11. Onnittelut vauvasta! Meillä on poika esikoisena ja sitten tuli tyttö. Ihan olin varma että kierrättäisin paljonkin vaatteita pienemmälle, mutta hävettävän vähälle jäänyt. Hurahdin pojan jälkeen kaikkiin ihaniin mekkoihin yms. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu no meilläkin varmaan koosta 62cm etiäpäin on sen verran poikamaisia juttuja, että saavat lähteä kiertoon. Onneksi siskontytöltä 1,5v varmasti sadaan sitten niitä isompiakin lainaan ja ihan taatusti myös me hurahdetaan mekkoihin :) hih ei ole sukupuolisensitiivistä ei :D Toivottavasti seconhandina löytyisi muutenkin kivoja ettei tässä ihan vararikkoon jouduta :)

   Delete
 12. Oi ei, ihanaa että kaikki hyvin ja että pojat saavat siskon <3 Meni ihan kylmiä väreitä, ihanaa!

  ReplyDelete
 13. F varsinkin on niin onnellinen pikkusiskosta <3 (J reppana ei veilä tajua tuon taivaallista) hiukan kyllä jännittää tämä pieni ikäero, mutta eiköhän siitä selvitä :)

  ReplyDelete
 14. Onnea tyttösestä <3

  ReplyDelete
 15. Ihanaa, pieni tyttö! Onnea! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se tosiaan tuntuu vallan ihanalta <3 kiitos onnitteluista :)

   Delete
 16. Awwwww, onnea tytystä :)

  Nimimerkillä, itse sekosin aikalailla täysin tyttöjen vaatteista kun pojan jälkeen tuli tyttö :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä alan myös lähentyä sitä 'sekoamispistettä'. Kävin poikein vanhoja juttuja läpi ja meillä on iiiihan liikaa tummansinistä ja vihreää. Eihän niitä nyt voi tyttöselle pukea :D

   Delete
 17. Oi,ihanaa! <3 Onnea tyttölupauksesta!
  Tuli mullekin liikuttunut olo ja tuo uskoa itselle taas että ehkä pojan/poikien jälkeen vielä on mahdollista saada tyttökin ;) (tuttavapiirissä siis lähes poikkeuksetta kaikilla kenellä ensimmäinen ollut poika, niin myös seuraavatkin...meillä vielä "vasta" yksi poika ;)) Ja siis mulla kanssa samanlainen olo että vaikka pojat on ihania niin olis kiva kokea molemmat ja meidän kulttuurissa tuntuu siltä että pojat on omia vaan siihen asti että ne perustaa oman perheen jonka jälkeen lähempiä ollaan tytön/naisen vanhempien kanssa kun taas esim. afrikkalaisissa kulttuureissa on eri kun naimisiinmenon jälkeen naiset jättää oman perheensä ja kuuluu kokonaan miehen perheeseen...
  Ja tuo sukkiskuva on tosi liikkis :)
  -marjee-

  ReplyDelete
  Replies
  1. On mahdollista :) Vaikka en kyllä siihen itsekkään uskonut. Mutta toisaalta on nuo pienet veljeksetkin jotain niin sanoinkuvaamattoman ihanaa, että ei se nyt niin kamalaa olisi ollut, jos jengiin olisi liittynyt vielä yksi veli. En silti kiellä etteikö ole aivan ihanaa päästä kokemaan tämä tytönkin äitys ehkä juuri se erilaisen elinikäisen suhteen takia :)

   Delete
 18. Paljon onnea tyttölupauksesta! Tuo on aivan unelma asetelma, itse olen juuri se "pikkusisko" jolla on 2 ja 5 vuotta vanhemmat isoveljet. Nyt ollaan jo kaikki aikuisia, mutta mä olen aina suuresti nauttinut siitä että mulla on olleet juuri nuo veljet, kaksi täysin erilaista mutta silti yhtä tärkeitä molemmat. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja ihana kommentti! Mä luulen kanssa, että tämä pienokainen tuo aika kivan dynamiikan tähän perheeseen. Ja pojista tulee varmasti hyviä isoveljiä :)

   Delete
 19. Ihanaa, että kaikki pikkuisella hyvin! Ja ymmärrän kyllä kuinka uutinen tytöstä on ihanaa myös! Itse olisin kyllä erittäin vakavasti harkinnut kolmattakin lasta, jos olisi kaksi poikaa ennestään. (Nyt kun meillä on sekä tyttö ja poika niin lapsiluku jää kahteen niin kuin aina olemme ajatelleetkin.) Kyllä se useimmilla naisilla vain on se tyttölapsen kaipuu olemassa samoin kuin miehellä toivomus omasta pojasta. Tietysti kaikkein tärkein toive on ylipäätään saada lapsi.
  Pahoittelut, etten ole kommentoinut vähään aikaan, vaikka oonkin blogiasi seurannut kyllä. Meillä on ollut myös asunnonvaihto-urakka käynnissä. Nyt on tämä koti jo myyty, ja uuteen muutto edessä. Ja varmasti mäkin tulen itkemään tämän kodin perään, kun täällä ovat kumpikin lapsi syntynyt jne. Tää on monessa suhteessa tosi kiva asunto, ja joissain suhteesa jopa parempi kuin uusi. Mutta pieneksi tämä vain on meille käynyt, ja lisäneliöt tulevat tarpeeseen. Ja tottahan uudestakin tulee koti ajan mittaan.
  Voikaa hyvin ja kivoja kesäpäiviä!
  Emmi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Emmi, älä suinkaan pahoittele! Ihana kuitenkin, että olet sielä ja aina välillä huikkailet. Ja paljon onnea uudesta kodista ja jaksamista muuttoprosessiin. Mulla vielä riittäisi järkkäiltävää ja ollaan asuttu täällä jo kuukausi. Auts.

   Hauskaa kesänjatkoa myös sinulle!

   Delete
 20. Replies
  1. Hihi, musta vähän tuntuu että näillä geeneillä tulee prinsessan sijaan enemmänkin rasavilli poikatyttö :D

   Delete
 21. Voi että, oikein paljon onnea <3 Oikea pieni kaunotar sieltä näyttäisi olevan tulossa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Jos hänestä tule Fionnin kopio lautassilmä, niin varmasti saa Liam vuosien päästä pelätä kauhuissaan poikaystäväehdokkaita :)

   Delete
 22. Jos teidän pojat on yhtään samanlaisia kuin meidän pikku-A, niin voin kuvitella että pikkusisko on ihan tervetullut tasapainottamaan perheenne sukupuolijakaumaa ;) xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh yes... Olen enemmän kuin tyytyväinen, että tulee pikkusisko pitämään pojille jöötä :D

   Delete
 23. ihan olin jo asennoitunut että kolmas poika on kun niin ennustit aiemmin mutta voi ihanaa, saattekin pikkuisen prinsessan. Onnittelut! ja se tärkein todellakin on se terveys, viis siitä poika vai tyttö. -Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu kyllä se vain tuntuu surimmalta onnelta, jos pieni on terve ja kaikki menee loppuun asti hyvin. odotan vain, että saan hänet syliini <3

   Delete
 24. Lueskelin tässä juttuja "miten saadaan poika" ja "miten saadaan tyttö". Osaatko sanoa, onko teillä ollut eroja ovulaatioissa?

  Seela

  ReplyDelete