5.6.13

TAAS KÄNNYKKÄKUULUMISIA, OH DEAR!

Juu ei tule kauneuskeskiviikkoa tänään valitettavasti. Eilinen Suomenlinnanreissu sai minut niin väsähtäneeksi etten ole melkein korvaa jaksanut lotkauttaa tänään. Ihan aamusta asti meno on ollut niin tahmeaa, että iltapäivästä ihan rupesin miettimään mitä tämä tämmöinen nyt on?

Tulipas siinä sitten mieleeni, että Obsidan-tabut eivät kenties sitten ole oikein imeytyneet kunnolla tai jotain sellaista, kun kerta olo oli juuri niin kamala kuin hb:n sukeltaessa alimmilleen.

Ruokakauppareissulla marssinkin Life-myymälään tiedustelemaan nestemmäistä rautavalmistetta ja muistimpas samalla, että en ole b12 vitamiiniakaan ottanut aikoihin. Ne on kasvissyöjille tuikitärkeitä ja edellisen pillerit loppuivat jo ennen Irlanninmatkaa.

Jospa tämä olo tästä nyt alkaisi kohenemaan, että voisin jatkaa muuttokuorman purkamista...

Sen verran kauneusjutut kävi mielessäni, että nappasin Lifestä mukaani Dr. Hauchkan puhdistusemulsion ja Melissa-päivävoiteen ja lapsille Lovean spf 50 aurinkovoidetta (suosittelen! ei kemikaaleja eikä nanopartikkeleita. täältä löytyy //mainoslinkki). Olen jo aivan rakastunut noihin Hauchkoihin yhden käyttökerran jälkeen :D

Suomenlinnareissusta ei sen kummempaa raporttia nyt tule sillä unohdin ottaa järkkäri mukaan (?!?) ja joudui tukkimaan instagram-tilini sielä otetuilla kuvilla. Tuosta oikealta voitte Instagram-painikkeesta käydä niitä tunnelmia katsastamassa ja tässä vielä pari sielä julkaisematonta kuva minun ihanaisista kesäpojuista :)Vastailen edellisen kommentit huomisaamuna, mutta nyt nukkumaan! Hyvää yötä!

2 comments:

 1. Sara, JUURI NÄIN!

  Ensin elämä, sitten blogi ♥

  Kyllä oli varmaan ihana reissu Suokissa. Meillä isompi tenava on nyt neiti Täplä vesirokossaan ja itse istun pimeässä makuuhuoneessa näpyttelemässä etätöitä (ja nyt aamun ekalla kahvibreikillä) ja en voi kuin haaveilla auringosta ja helteestä. Vedin juuri villasukat jalkaan, on täällä kotitoimistolla niin maan vilu aamuisin, brr!

  Ihanaa torstaita sinne teille ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensin elämä, sitten blogi = todellakin :) Vaikka kyllä tämä on niin mukavaa puuhaa, että ilman armotonta väsymystä ja muuttokiirusta postittelisin vaikka joka päivä ;)

   Paranemisia sinne teidän potilaalle! Toivottavasti pian pääsette pois neljän seinän sisältä!

   Delete