30.6.13

SYNTYMÄPÄIVÄT.

Paljon onnea minulle! Täytän tänään 29-vuotta, hui!
                      

Päivä on ollut aika vaiherikas. Vähintäänkin. Liamilla oli valitettavasti ihan kamalan pitkä työpäivä taasen ja siksi minua viihdyttivät hampaita tehtaileva, kiukkuinen yksvee ja kolmevee, kenen mielestä kaikki on "tyysää", "yök" tai "ei NYT".
Pojat ovat juuri tämän päivän aikana onnistuneet pistämään oikein parastaan kauhukakara rintamalla. Voi tsiisus! Itsekkin sitten vanhentumisen kunniaksi päästin ainakin kertaalleen suusta jotakin niinkin lapsellista kuin "ettekö te nyt jumaliste voisi edes tänään minun syntymäpäivänäni käyttäytyä nätisti?!?"

Sentään sellaista pientä iloa oli, että käväisimme siskoni luona brunssilla vanhempieni kera. Sielä oli ihanaa ja siskoni antoi kassillisen tyttösensä vaatteita meille lainaan. Niitä meinaan hypistellä tässä seuraavaksi.

Mies tuola juuri nukuttelee poikia, ketkä nukkuivat ihmeelliset päiväunet ihan väärään aikaan tänään autossa ja siitä ilosta riekkuivat näin myöhään. Great.

Mutta kun se on tehty, istumme miehen kanssa kahdestaan syömään lähipizzerian falafel-salaattirullat (minulla ei ollut aikomustakaan kokata tänään, kun pojillekkin löytyi eilisen jämiä) ja vihdoin rentoutumaan. Ihanaa.

Meinasin tähän samaan syssyyn vasta vielä noihin viimeisen parin postin kommentteihin, mihin en ole vielä vastannut, mutta se taitaa nyt siirtyä hiukan myöhempään. Ymmärtänette :) Ihanasti olette kyllä jaksaneet kirjoitella, olen ollut ihan liikuttunut! Kiitos rakkaat ihmiset, ketkä jaksatte myötäelää asioiden mukana ja antaa aikaanne tälle blogille. Se merkitsee tosi paljon <3

19 comments:

 1. Paljon onnea Sinulle! Apua miten iso luku tuo 29! :D Taidan täyttää itsekkin tänä vuonna saman verran.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä muuta sano! Mutta ei se ehkä ole niin paha kuin vuoden päästä... ;)

   Delete
 2. Lämpimät onnittelut! Ja mitä tuohon ikänumeroon tulee niin don´t worry; täällä pamahti jo 35 täyteen, eli keski-ikä ;) Onneksi neuvolakorttiin ehti vielä 34, heh...
  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  K

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja joo mä mietin, että ehkä se ei ole niin paha, kun olen kuitenkin tässä ajassa ehtinyt jo aika monenmoista tehdä tässä elämässä :D Nyt voisi vähän hidastaa tahtia :D

   Delete
 3. Onnea syntymäpäivän johdosta! Löysin blogisi ehkä kuukausi sitten, jäin koukkuun kun nauroin teet nenästäni tuolle sähköpostisi yläpuolella olevalle 'hello is it me you're lookin for' :-D tätä lukiessa alkaa väistämättä pyöriä Lionel päässä. Kiitos kivan kepeästä blogista ja hhyviä vointeja mahan kanssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja ah ihana kuulla, että sielä joku 'tajuaa' mun huonot vitsit :D Tervetuloa mukaan ja kiitos kun kommentoit :)

   Delete
 4. Replies
  1. Voin kertoa, että ilta oli oikein ihana verrattuna päivään :D Kiitos :)

   Delete
 5. Aurinkoiset vaikkakin myöhästyneet synttärionnitelut Sara! :)

  ReplyDelete
 6. Oi onnittelut lämpimät syntymäpäiväsi johdosta! Voi miten nuori oletkaan! Kiva "kakku" ja kaikesta henkii aina sellainen miten onnellisia olette! Ihanaa!-Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kakku oli vain jäätelöä, marenginpalasia ja mansikoita. Aika nam :D

   Ja kai me tosiaan aika onnellisia tai ainakin onnekkaita ollaan, vaikka on tämä arki välillä aikamoista rämpimistäkin ;)

   Delete
 7. Myöhäiset onnittelut Sara! :) Mä olen taas toivottoman jäljessä blogien lukemisessa :)

  ReplyDelete