27.6.13

DATE NIGHT.

Huhuu, käykös täällä enää ketään?! Minäkin tein parin päivän katoamistemput, mutta näin kesähelteillä se taitaa olla kaikille sallittua vai mitä :)

Nyt ajattelin tulla kuiteskin hiukkasen jakamaan tunnelmia meidän ihanasta illasta eilen. Pääsimme nimittäin Liamin kanssa piiiiitkästä aikaa (viime kerta Helmikuussa 2012...) ihan kahdestaan viettämään iltaa. Pojat olivat yötä mummilassa - pikku-James ihan ihkaekaa kertaa pois vanhempien luota. Tätä oltiin kyllä jos suunniteltu tapahtuvaksi Huhtikuussa, kun vielä asuimme mummolassa, mutta justiinsa sen kauan odotetun päivän aamuna (kun hotellikin oli varattu) meille molemmille tietysti puhkesi oksutauti... 

Nyt kuitenkin tähdet ja kuu olivat oikeassa asennossa, pojat jäivät mielissään mummin ja paapan hoteisiin ja me lähdimme kaupungille viettämään iltapuolta.

Päätimme käydä vaan nopskasti Stockalla salaatilla ja sitten suunnata paljon ylistystä saaneseen Mattolaitu-kesäbaariin Kaivopuiston rantaan. Kyllä kannatti, sielä oli aivan ihanaa.

Mun rakas deitti ymmärsi suuren surun, etten saanutkaan siemailla shamppista ja lohdutti tuolla aika mielettömällä suklaakakun palasella :D My kinda date ;)

Vaikkakin ihan ilman ajattelematta valitsin meidän paikat vahingossa tuosta hiekkiksen vierestä (!!!), osasimme olla hölpöttämättä liikaa omista pikkumurusista, vaan juttelimme kaikenmoisesta mahdollisesta ja mahdottomasta muusta.
Miten mielettömän rentouttavaa ja tärkeää! Ensi viikolla on tasan 7 vuotta siitä, kun ensikertaa juttelimme ja tuntuu kyllä ihanalta olla vieläkin ihan rakastunut. Välillä sitä ihan hävettää sanoa ääneen, kuinka meidän suhde on aina vain todella hyvä ja paranee ajan kanssa. Ihan kuin sellaisesta ei saisi puhua. Se kenellä onni on, niin onnen kätkeköön? Mitä mieltä olette? Harvoinhan blogeissa edes kirjoitetaan parisuhteista sen kummemmin ja toki se on hyvin henkilökohtaista, mutta toisaalta onhan parisuhde aika iso osa arkea ihan kuten lapsetkin. En väitä etteikö meilläkin pinna toisiimme aikaajoin menisi, mutta monesti ollaan yhdessä hymyilty, että ehkä tämä on sitten se asia mikä meillä on onnistanut tässä elämässä. Hyvä ja rakastava parisuhde siis - ei se riitely :D

Aikasen aikaisin auringon painuessa mailleen me suunnattiin kotiinpäin. Ei varsinkaan nyt, mutta ei kyllä ehkä enää muutenkaan niin valtavasti kiinnosta tuo rilluttelu. Sitäpaitsi kunnolliset yöunet houkuttelivat aikalailla enemmän, kuin vipattava tanssijalka.




Kotiin tullessa oli kyllä pakko sulkea poikien huoneen ovi, koska tälle hormoonihuurulle oli hiukan liika lapsukaisten tyhjä huone. Unet kuitenkin maltoimme nukkua aamulla jopa puoli kymppiin asti! Aika huisia :) Aamupalaksi herkuttelimme croissantteja ja espressoa ja sitten siippa lähti hakemaan lapsia kotiin.

Ja minä lähdin kampaajalle. Spoiled, much??? Kampaajalta oli kyllä jo aivan kamala kiire kotiin poikien luokse ja koko ilta menikin sitten halitellessa heitä :)

Huomenna jo koittaa seuraava ihan miniminilapsivapaa, sillä suuntaamme Liamin kanssa masutyypin 4d-ultraan. Jännittää ihan valtavasti onhan kaikki varmasti vieläkin ihan kunnossa jne.
Taidankin huomenna sitten tänne raportoida taas vähän raskausjuttusia vaihtuvan raskausviikon kunniaksi :)

Postitus toteutettu aviomiehen luvalla. hihihi ;)

28 comments:

  1. Voi ei miten ihanaa!! :) Meilläkin on lauantaina date night, kun appiukko tulee hoitamaan poikaa yön yli! Me pakataan teltta ja makuupussit ja suunnataan tähän läheiselle leirintäalueelle :) pitää varmaan kuitenkin käydä jossain syömässä, kun ihan rauhassa kerta saa! Jännittää, että mitenhän me osataan olla ihan vaan kahdestaan? <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nämä treffit oli kyllä niiiin ihanat, mutta kylläpä kuulostaa ihanalta ja romanttiselta tuo telttailukin! Vau!

      Me naureskeltiin,kun sielä Stocckalla oli niin ihanam hiljaista just ennen sulkemisaikaa. Oli aivan ihana syödä ilman kamalaa taustahälyä, mitä ravintoloissa ja erityisesti kotona yleensä on :D

      Delete
  2. Minä käyn. Heti kärppänä paikalla kato :D
    Ihana date night! Meillä semmoinen elokuussa, mummu on jo buukattu lapsenvahdiksi,että päästään ulos syömään hääpäivänä :) voihan se olla,että mulla on kiire kotiin iltapalalle poikien kans......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh no me just mietittiin, että täytyy tässä ennen vauvan tuloa käydä vielä jokusen kerta treffeillä, mutta nää yönylijutut voi olla vähän liikaa, kun molemmilla oli niin kamala ikävä poikia kotiin tullessa :D Seuraavana hääpäivänä meillä pitäisi olla jo pariviikkoinen bebe ja taidetaan juhlia sitä puklurättien kera :D

      Delete
    2. Sitä paitsi me ei edes keksitä kotona tekemistä jos täällä ei oo pojat kotona :D tosin ei ne oo ollu molemmat vielä edes pois yhtä aikaa,mutta esim ku olin raskaana ja esikoinen mummulla yötä,ni peukaloiden pyörittelyksi se meni :DD

      Delete
  3. Joo, linjoilla ollaan, oli hellettä tai ei! :) Meilläkin on lauantaina tulossa treffit miehen kanssa, 5v hääpäivän kunniaksi! Treffit tosin alkavat arkisesti Ikeassa lastensänkyostoksilla, mutta pakkohan sekin on jollain ajalla hoitaa... Sen jälkeen Helsinkiin nauttimaan tunnelmasta ja syömään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, ihanaa deittailla omaa miestä! Ja kahdenkeskeinen aika on aina aika luksusta Ikeassa taikka missä vain :) ja jos teillä on ruokailun jälkeen aikaa ja sää ok, voin todella suositella tuota Mattolaituria. Tuossa sivumalla aurinkotuoleissa ei tarvitse yhtään turhaa pönöttää :)

      Delete
  4. Kuulostaapa ihanalta! Ehkä tää juttu menee niin että jos itsellä mättää niin saattaa hetkellisesti piristyä siitä että toisella menee vielä huonommin, mutta jos itselläkin on asiat kunnossa parisuhderintamalla niin on valmiimpi sallimaan onnen myös toisille?

    Minullekin olisi kuulema tulossa jokin parisuhdeyllätys kun vaan mies ehtisi työkiireiltään <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...satutko enää ollenkaan muistamaan kuinka sait tilaa tuon otsikon ja tekstin väliin sen jälkeen, kun keskitit otsikon? Sain keskitettyä, mutta nyt tekstit alkavat heti otsikon alta ja se antaa kovin tukkoisen vaikutelman.

      Delete
    2. No niinhän se varmaan on asiassa kuin asiassa, että toisten onnesta joidenkin asioiden suhteen on vaikea lukea, jos itsellä menee saman asian tiimoilta huonosti. Toivottavasti tästä postista ei tule kellekkään huono mieli. Vähän kyllä mietin, että kehtaanko hehkuttaa, mutta toisaalta ehkä tämä sitten tuo sitä hyvääkin mieltä.

      Toivottavasti te saatte pian järkättyä aikaa parisuhdeyllärille :)

      Niin ja mä yleensä jätän tekstikenttään vain pari tyhjää riviä enterillä ennen ensimmäistä kuvaa tai tekstiriviä ;)

      Delete
    3. Mitäs sitä salailemaan - nauti onnestasi :)

      Delete
  5. Ihana tunnelma ainakin teillä ollut ja iltakin ihan varmasti <3
    Toi on kyllä ihan totta, että jos onneansa kovasti hehkuttaa, niin kateelliset ilkeinä sitten läsäyttävät kaiken kasaan. Ja täytyy myöntää, että ainakin minä olen sen verran herkkänahkainen, että kyllä pahoitan sitten mieleni..
    Tilasin muuten deitti-asun Murun kanssa treffeille, huomenna käyn sen hakemassa postista ja sitten enää odotellaan deittejä :D
    Ihania deitti-iltoja teille <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täytyy toivoa, ettei kukaan nyt sitten pahalla mielellä tartu tähän postiin. Toivoisin niin, että tämän voisi lukea sillä mielellä, että kaikkien elämässä on kuitenkin niitä hyviä ja huonoja juttuja. Liam varsinkin yrittää mulle aina muistuttaa, että vaikka me ei muuten olla mitenkään kovin erikoisia, rikkaita taikka cooleja, meillä on ainakin tämä :)

      Hihi ja tuo on just hyvä lähestymistapa deitti-iltaa kohden. Mä olin jo ihan maani myynyt, kun pienemmän vaippa falkasi just ennen lähtöä mun sylissä sen mekon päälle, minkä meinasin pukea! Plan b oli sitten vain tylsät pellavahousut ja toppi, mutta ulos päästiin onneksi siltikin :D

      Delete
  6. No mutta hitsiläinen miten ihanalta kuulostaa teidän treffit! Kun edes joskus saa kunnolla olla kahdestaan, jaksaa taas arkeakin ihan erilailla. Varmasti oli rentouttavaa ja lokoisaa :) Kivaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No oli just oikeastaan sellainen tunne, että "tätä me just tarvittiin". Hiukan yhteistä aikaa ja taas jaksaa pitkän aikaa. Ei ehkä kuitenkaan toista melkein puolentoistavuoden rupeamaa. Seuraavat treffit voisivat olla vähän aikaisemmin :D

      Delete
  7. Ihanalta kuulosti ja näytti! Oon niin kateellinen. Me ehdittiin syksyllä olemaan miehen kanssa KERRAN yö kahdestaan kun tyttö oli mummolassa, ja sen jälkeen se on jotenkin vain jäänyt. Ennen vauvaa ei taideta edes ehtiä kokeilla :D Mutta ihana hyvänmielen postaus!

    Ihanaa elää ihmisen kanssa, jonka seurassa viihtyy. Ystäväpiirissä on liikaa niitä, joilla valittamista kyllä siitä toisesta löytyy, mutta ei nähdä niitä toisen osapuolen tekemiä hyviä asioita. Minä ainakin oon niin hemmoteltu, että TARVITSEN sen toisen aikuisen tähän arkeen vaikka tasaisesti hermoja kiristääkin (ja saattaa jokunen tavarakin lentää) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe mekin käydään treffeillä näköjään kerran kunkin vauvan välissä :D Jospas me päästäisiin vielä toistamiseen ennen tätä seuraavaa babyä, kun sitten siinä taas menee kauan.

      Meillä on kanssa vähän sama mun mielestä, että tuo toinen osapuoli tässä suhteessa on se enkeli ja minusta varmaan löytyy enemmän valitettavaa :) Liam tekee aivan mielettömästi mun ja lasten eteen ja olisin aivan hukassa ilman häntä. En mä voi oikeasti valitata. No paitsi välillä se on kyllä ihan saakelin juntti :D

      Delete
  8. Ihana date night teillä ollut. :) Me ollaan viimeksi oltu kahdestaan jossain viime joulukuussa kun oltiin yötä kylpylässä juhlimassa hääpäivää. Koko ajan ollut nytkin suunnitelmissa viedä poika hoitoon mutta se vaan aina siirtyy. Ehkä sitten taas ensi joulukuussa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi no nyt on korkea aika käydä uudestaan treffeillä ;) Piristää ihan varmasti :)

      Delete
  9. Hei kuinka ihana postaus!!!<3 Ja onnea sekä seuraavan jutun 4D-kuulumisista ja tytöstä, sekä siitä etteä vaikutatte löytäneen jotain tosi spesiaalia toistenne kanssa. Täällä on yhtä onnellinen tilanne, meillä on heinäkuussa 8. v päivä, ja olemme hyvin onnellisia toisistamme, ja puhummekin siitä, molemmat osaamme onneamme arvostaa (itse en kyllä aina käsitä miten mies on mua kestänyt...) Vieläkin välillä tekee mieli nipistää itseään että olen tällaisen onnen löytänyt. <3 Onnea saa ja pitää näyttää, mutta varmaan se on helpompaa lukea muiden onnesta silloin kun itsellä on asiat hyvin. Itse kuitenkin ajattelen vähän niin, että jos alkaa varoa sitä ettei jostain asiasta voi iloita/onneaan näyttää niin vaikeaksi menee. Jokaisesta asiasta voi joku olla kateellinen/pahoittaa mielensä, mutta toivon kovasti että kaikilla olisi joku asia elämässä, josta voi olla onnellinen. Meillä se on tällä hetkellä se pieni potkiva poika tuolla masussa, suuri haave on toteutumassa. Pikkuisen teitä edellä mennään, 29. viikkoa menossa, ja maha on Valtava! :)

    Ihanai aurinkoisia päiviä sinne, toivotaan että ehditte deiteille vielä ennen pikku tytön tupsahtamista maailmaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos aivan ihanasta kommentista. Tuli tästä tosi hyvä mieli :)

      Mä olen tosi usein joutunut seisomaan tuppisuuna, kun muut mollaavat siippojansa ja miettinyt, että hitsit kun ei voi koskaan ääneen antaa crediittiä tuolle mun upealle miehelle. Se nyt vain on niin ja kanssa kiitän päivittäin sitä jotakin, minkä syystä me kohdattiin. Meidän tiellä on ollut jos jonkinmoista piikkiä muuten, että kai sitä sitten jossakin voi onnistaa :)

      Hei ja paljon onnea teille tulevasta vauvasta. Pienet pojat ovat vallan hurmaavia :)

      Delete
    2. Joo tiedän tunteen, en viitsi myöskään kauheasti aina hehkutella omaa onneani, kun mulla on myös ystäviä, jotka eivät ole vielä omaa sielunkumppaniaan löytäneet, eikä olla enää ihan nuoriakaan. Piikkejä on ollut täälläkin, varsinkin omalla kohdallani vuosien varrella. Mutta kyllä sitä onnea osaa sitten ehkä arvostaa vielä enemmän, kun kaikki ei aina ole ollut ihan sitä ruusuilla tanssimista. Viimeiset vuodet ovat omalla kohdallani tuoneet niin paljon hyvää, että en voi käsittää. Eilen kun tulin töistä, kuuntelin Irinaa bussissa ja kohta "Mut mä toivon että jokainen joskus kohtaa, jonkun joka radalle tähden johtaa. Mut mihin ne joutuu jotka oppaan menenttää..." Mulla tuli ja tulee taas kyyneleet silmiin kun tota ajattelen, osuu ja uppoaa niin lujaa omaan tilanteeseeni. Niin kiitollinen ja onnellinen olen että kohtasin omani. Ja sitten luin illalla tän sun jutun, ja on niin ihanaa nähdä muidenkin olevan noin onnekkaita<3 Se tosiaan tuntuu olevan loppujen lopuksi aika harvinaista. Enkä halua kuulostaa siltä että pidän itseäni tai omaa avioliittoani muita parempana, en tod. Mutta se, että omien vaikeuksien jälkeen ollaan onnellisesti yhdessä, olen unelmieni ammatissa ja kohta meitä on kolme, se vaan tuntuu niin ihmeelliseltä.

      Olen muuten se, joka sua aikanaan kiitteli km-aiheesta ja kyseli vaunuvinkkejä (ollan mietitty Brio-merkkisiä yhdistelmiä). Olkoon nimimerkkinä vaikka K, niin tunnistat jatkossa kun täällä käyn taas höpöttelemässä :)

      Kiitos onnitteluista, odotan innolla millainen tyyppi meidän jengiin liittyy <3 <3

      Delete
    3. Ihanasti vielä kommentoit tähän loppuun K, olet huippu :)

      Delete
  10. Nyt onnaa kommentointi, eilen ei niin painoin vaan sitä tynkää nappia. Tulin niin kauhean onnelliseksi tästä sun kirjoituksesta. Meillä nimittäin oli just eilen 15 vee siitä kun tavattiin ja tuli mietittyä näitä asioita itsekin
    meillä myös samankuuloinen suhde ja yhtä ihana ja osallistuva mies. Pilalle hemmoteltu minä, siltä tuntuu kun välillä muita kuuntelee. En valita vaan nautin, nauttikaa tekin! PS. Pitääkin suunnata mattolaiturille taas joku päivä, käytiin eilen koko perhe pastiksessa syömässä ja jälkkärillä kaivarissa, mut lasten toiveesta jädekiska&puisto
    ps2. Onnea tytöstä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva, kun Anni kirjoittelit. Mä kävinkin lukeamssa padillä sun kirjotuksen teidän päivästä, mutta en ehtinyt vielä kommentoimaan. Pidetään näistä meidän kultakimpaleista kiinni jatkossakin. Ihana, että tällaisia hyviä miehiä on :)
      Ja kiitos tyttöonnitteluista. Arvaa kävinkö mä heti hakemassa tyttövaateinspistä sun blogista :D

      Delete
  11. Suomalainen mentaliteetti, että omaa onnea ei saa näyttää - tai yleensäkkään itsetään mitään kertoa. Ihana kuva tuo "käsi kädessä"-kuva. Awww.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just se :D Sä tiedät että mä tiedän mitä sä tarkotat :D

      Delete