20.6.13

SALAATTIA JA SITKU-VAATTEITA.

Hei vaan kaikki naiset!

Olen varmaankin ainut netissä aikaa viettävä tänä iltana tai juhannuksen aikaan yleensäkkin. No meillä on tiedossa (kuten yleensäkkin) city-juhannus. Mies on nyt illan töissä, että mitäpäs tässä muutakaan viihdykettä keksisi :)

Käytiin poikien kanssa hakemassa postista muutamat pienet aleostokseni tuossa alkuillasta. Olen yrittänyt sulkea silmäni kaikilta houkutuksilta ja ihan hyvinkin olen selvinnyt. Mutta yhtä lukuunottamatta, eivät nämä mitään tarveostoja varsinaisesti ole...

Ja näistä nämä takki ja bleiseri ovat kyllä vähän sitä sitku-osastoa. Sitku olen "sitä tai tätä" - you know?

Sinapinkeltaisen takin sitku-osasto on tälläkertaa sitku on syksy ja iso maha. Olen nimittäin katsellut sillä silmällä tuota takkia jo ainakin reilut puolivuotta. Ensi kertaa satuin näkemään sen ruotsalaisnorjalaisessa Prinsessans dagbok-blogissa. Pidän ruotsinkielisten blogien lukemisesta ja naisella tuon blogin takana on usein todella kivoja asukokonaisuuksia. Jokatapauksessa olin tuon linkittämäni postin perusteella todella yllättynyt, että kyseessä oli nimenomaan äitysmalliston takki Mom2mom merkiltä. Kyseistä merkkiä myy esim. Nelly ja nyt vihdoin kesäaleissa takin hinta oli omalle kukkarolleni sopiva alennettuna n. 150 eurosta 45 euroon. Ja mikä parasta, kuten tuon Josefinen kuvista näkyykin, tämä takki on todennäköisesti aivan passeli ilman mahaakin. Tuntuu järjettömältä näin kesäkuussa fiilistellä syysjuttuja, mutta tuo keltaisen sävy on varmasti lempparein syysväri minulle ja huokaille laitoin sen tuonne vaatekaapin uumeniin odottelemaan...

Mutta hoi kanssa syksyllä/talvella raskaanaolevat - kannattaa käydä katsastamassa tuo Nellyn äitystakkiosio, sillä sielä oli muutama muukin todella kaunis takki samalta merkiltä alennuksessa :)

Entäs sitten nuo muut? Noh, innostuin ehkäpä hiukan Lindexin nettikaupan alennuksia hyödyntämään. Tuota Holly&Whyte-bleiseriä ihailin kaupan rekillä jo useaan otteeseen, mutta vasta Kaikki mitä olen Sinin vinkistä kuulin sen olevan puoleen hintaan ja kipinkapin laitoin sen omaan tilaukseeni. 

Vaikka se onkin sitku en ole raskaana ja on ensi kevät. Olen tykännyt niin kovasti punaisesta bleiseristäni, että tiedän tälle tulevan vielä varmasti käyttöä. Nyt se ei kyllä istu laisinkaan järkevästi, että sinänsä ehkä jonkun mielestä hullunkurinen ostos, kun ei heti tule aktiivikäyttöön. Pääasia lienee, että olen itse tyytyväinen ;)

Ja enhän minä mihinkään päässyt ilman muutama muutakin pientä koriin napsuttelua. Ihankun mulla ei olisi jo tarpeeksi huiveja. Mutta tuo on kyllä vielä luonnossa satakertaa ihanampi vielä, mitä kuvassa. Niin kiva ja ihanan iso. Ja rannekoru olkoon minun otantani statement-koruista. En osaisi olla ison kaulakorun kera, mutta tämä rannekoru on kyllä aivan ihana ja säädyllisen kokoinen blingbling. Nimenomaan tuollatavalla pitkän hihan päällä tykkään tämänmoisista sitku on talvi.

Mutta onneksi vielä on kuin onkin kesä ja meillä ihana iso parveke, missä mahtuu kasvattamaan kukkia ja salaatteja ja yrttejä :) Olen tämän kuvan nähtyäni haaveillut pienestä salaattilajitelmasta viiniboksissa, mutta tähän aikaan vuodesta noita laatikoita on Alkossa aika huonosti saatavilla. Saimme siis tuommoisen aika matalanmallisen ja vuorasin sen sisältä muovilla, laitoi päälle mullat ja istutin kaupan ruukkusalaatit. Toimii hyvin ja sallaadit voivat mainiosti (tai no rucola on aika villiksi heittäytynyt). 

Hauskan näköinen ja halpis minikasvimaa :)

En tajua miten nuo kollaasin kuvat nyt tuolla tavalla puuroutuivat ja mulla on ollut muutenkin tässä sekä picmonkeyn, bloggerin että facebookin kanssa melkoisia ongelmia tallenuksissa ja sensellaisissa. Raivostuttavaa ja en taida nyt enää jaksaa tänäiltana tehdä asialle mitään. Ehkäpä tuosta silti saa tarpeeksi selkoa. Facebook seurailija - olen pahoillani, mutta blogi ei suostu taaskaan sinne päivittymään laisinkaan. Yritän huomenna katsoa josko saan asialle tehtyä taas jotakin.

Anyhow, nyt nukkumaan ja iloista juhannusta itse kullekkin minunkin puolestani!




10 comments:

  1. Kivaa juhannusta teillekin! Mekin ollaan kotona, miehen viimeiset kolme työpäivää ennen piiiiiitkää lomaa.

    Meidän lapset myös ulvoivat niin kovasti cityhyttysten muutamaa puremaa, että päätin säästää heidät niiltä mökkijuhannuksen miljoonalta. Ihan hyvä näin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos samoin. Meillä juuri miehen loma tosiaan loppui, mutta onneksi hän on aina juhannuksen vapaana. Sääli tosiaan, että meillä ei ole edes mitään mökkipaikkaa mihin mennä, mutta on täällä kaupungissakin ihan kivaa. Huomenna grillaillaan mun vanhempien luona :) Ja varmaan ihanaa ja tervetullutta sinulle saada käsipari avuksi! Millon sulla onkaan LA?

      Delete
  2. Ihania sitku-vaatteita. Tuo sinapinkeltsinen on munkin lemppari syksyväri ollut viimeaikoina (ja talvi ja kevät). Hyvää juhannusta teillekin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on vain niin kaunis sävy tuo keltainen ja käy monen kanssa. Mä vähän mietin, että mahtuiskohan se pikkuruinen kantoliinassa tuon sisälle ja? Aika suloinen ajatus :)

      Delete
  3. Mullakin on noita sitku-vaatteita kaapissa odottelemassa ja aion sinnikkäästi päästä takaisin vanhaan kokooni;) mukavaa juhannusta teille! Me matkalla juuri meren ja mäkin Ääreen ( eli mökin) kiitos vaan iphone;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä sinne vielä päästään. Toki mulla taitaa kestää vähhän pidempään :) Oispas meilläkin mökki meren rannalla <3

      Delete
  4. Ihanat ostokset! :) Itsekin tilasin tuon Lindexin jakun (ei ole vielä tullut, saa nähdä otinko oikean koon), mutta enpä huomannut klikata mukaan tuota kivaa huivia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sielä oli niitä vielä ainakin eilen, vink vink ;) Olen kyllä itsekkin tyytyväinen näihin 'sijoituksiin'.

      Delete
  5. Sinapin keltainen takki on kyllä ihana! Voisin kuvitella sen itselleni, vaikka en todellakaan raskaana olekkaan.

    lindxin alet on kyllä kavalat. itse tilasin sieltä sen raitamekon. Niin ihana.

    Meillä on muuten kanssa city-juhannus (no aika landella me oikeesti ollaan kai). kohta lämpiää sauna ja illalla tsekataan juhannuskokko. Ihanaa kun saa vain olla. Vaikka mökki oliskin ihan super kiva.

    Ihanaa juhannusta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No tuo on just sellainen, ettei todellakaan tarvitse olla raskaana, että se näyttää kivalta. Onneksi näin :) Mä varmaan asun tuossa takissa koko syksyn ja talven :)

      Lindexiltä olisi löytynyt muutakin kivaa minullekkin, mutta luojan kiitos osasin pitää mopon kurissa.

      Toivottavasti teilläkin oli kiva juhannus. Tämä sun viesti oli jonkun takia siirtynyt roskakoriin, mutta onneksi tajusin sen sieltä löytää, kun spostissani se silti näkyi.

      Delete