17.6.13

ILTOJENI ILO.

Hyvää iltaa! Nyt on ilta täälläkin hyvä. Lapset saatu menestyksekkäästi nukkumaan ja alkaa äidin ihan ikioma aika. Tulee todellakin tänään tarpeeseen. Mies palasi tänään siis aamusta töihin ja tekeekin nyt sielä vissiin taas jotain aivan päätöntä +12tunnin ylityövuoroa. Back to reality with a bang.

Voi kertoa, että olin jo sen verran pilalle hemmoteltu tuon toimeliaan mieheni 24/7 läsnäolosta, että olin ihan unohtanut minkämoista rallia nämä normipäivät kaikkineen päivineen ovatkaan. Takana kun vielä melkoisen surkeat yöunet, olen kerrassaan tyytyväinen miten vähällä kiukuttelemisella (äidin toimesta) me tänään päästiinkään.

Pojat reppanat kaipasivat tietysti daddyä vähintään yhtä paljon kuin minä ja kiipeilivät molemmat sylissäni minkä kerkesivät siltä, mitä suinkin minä saatoin sekunniksi pyykki/ruoka/tiskirumbasta pysähtyä. 

Tässä vaiheessa tietysti vähän jo harmittaa minuakin, että pitikös nyt niin tiuskia, mutta välillä nämä päivät nyt vain ovat tällaisia. Ja tällaisina iltoina, mikään ei voisi maistua paremmalta, kuin joku oma pieni herkkunen. Koska taasen olen jättänyt sokerit veks (ekasta sokerirasituksesta sain kylläkin tällä kertaa erittäin puhtaat paperit), olen ollut lievästi sanottuna addiktoitunut mustikoihin. Turkillaista jugurttia, vastasulatettuja mustikoita, omatekemää mysliä ja pienen pieni loraus kotimaista juoksevaa hunajaa - taivaallista!
Jotain hyvää tuon siipan ylipitkästä päivästäkin - mä istun nyt täällä iiihan itsekseni tietokoneella ja kerrankin on hyvää aikaa blogeissa suhia ja tätä omaanikin päivittää. Ja tunnelmoida.

Meidän talouden kaikki tulitikut ovat tehneet katoamistempun ja en voi sytyttää kynttilöitä, mutta sentään perus pikkuvaloja täältä löytyy heti muutosta alkaen. Nyt vielä etsin isompaa kerää jostain muutolaatikoiden uumenista seuraavaan fiksailuuni.
Kaiken peruspyllypesujen lomassa käytiin pikaiseen Kodinykkösessä, sillä mielin nähdä himoitsemani villamaton (se Annon Pandora harmaana) ihan luonnossa. Myöskin toivoin löytäväni tämän saman merkin ison lasipullon tuomaan valoa tuonne meidän ikkunakulmaan. Tai siis eihän se vielä valoa tuo, mutta tarkoitus sinne on tietenkin tuikata niitä joulukausivaloja. 

Ja kun se on jo nyt poikien toimesta toiminut jo vaikka minkämoisena autoratana tässä illan mittaan, niin päätin käydä ryöväämässä jonkun rantahietikon hiekkoja tuonne pohjalle painoksi. Mahdollisesti vähän runsaamminkin. Pullon suuhun voi olla kyllä pakko viritellä joku niksipirkka väritön sukkahousu systeemi, koska sieluni silmin nään jo valojen ja hiekan seassa puolet junaradan junista, pikkuautoista yms. 

Koska oli niin kiire päästä syömään tuota jugurttia, räiskin nämä kuvat pikapikaa automaatilla. Huomasinkin tuon toisen pullokuvan jälkeen, että James oli käynyt vähän stailaamassa äidin asetelmia. Lapsirakas kuljettelisi tuota pyykinkuivaushökötystä vaikka maailman ääriin :D

Mutta nyt jätän tämän oman blogini sikseen ja rentoudun surffailemaan teidän muiden blogeissa.
Hyvää yötä ja kauniita unia! Ja kiitos, kun niin ahkerasti kommentoitte posteja :)

15 comments:

  1. Kaunis pullo ja tunnelmavalot ja herkullisen näköinen iltapalakin :)

    ReplyDelete
  2. Mä niin samaistun tohon "pitikö taas tiuskia" -fiilikseen. Mies on meilläkin ollut pitkää päivää töissä ja huonoilla yönilla oon välillä ihan karsee. Sitten harmittaa, kun kiukku purkaantuu etenkin isoveikkaan. Buu! Mutta mustikat on herkkua, meillä on enää kaksi pussia viime vuotisia pakkasessa, mutta johan se uusi marjakausi alkaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no näinhän se on. huomasin, että heti rupesi hermoa kiristämään, kun mies ilmoitti ettei pääsekkään lähtemään ajoissa kotia. ja se tosiaan purkauttu ikävästi noihin pieniin. no tuleepahan sitten extra halailtua ja siliteltyä seuraavana päivänä.

      epäreilua, kun mä en taatusti kykene kyykkimään marjassa tänävuonna. täytyy varautua vain kaupan pakastemarjoilla sitten.

      Delete
  3. Todella kauniita kuvia, piristivät kivasti tylsääkin tylsempää yövuoroa. Jonkun samantyylisen pullon itsekin haluaisin, ja sinne sisälle kirkkaita lasikiviä ja jotain valoja. Ja pyykinkuivaustelineet, ne on kova sana myös meillä. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiva, jos piristi :) mä olen tota pulloa jo katsellut pidemmän aikaa ja olin erityisen ilahtunut, kun tänne uuteen kotiin sille löytyi juuri niin sopiva kohta, että se oli 'ihan pakko' ostaa ;)

      Delete
  4. i think i have to go kodin anttilaan :DD (huomaatko kun osaan englanti ;))
    olipa ihana hyvän mielen postaus taas. taidan haluta tuommoisen pullon. sopisi sitten joskus meidänkin olohuoneen nurkkaan kun saan ensin sen uuden tv-tason hommattua...
    tuo sokeri pitäs osata jättää itekin vähemmälle! Maha repsottaa siihen malliin, että huomaa kesän tulleen (kiitos jätskit ja grillaus ja juhlat ja ja ja)...

    Mun blogi nykyään vähän erilainen kuin ennen, pääsee ilman salasanaa.

    http://tarkkasilma.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. siellä oli kuule vaikka mitä muutakin kivaa tekstiiliä sun muuta tilbehööriä, että varo vain :D ja tarttee heti tulla blogiisi :)

      Delete
  5. Mistä nuo pikkuvalot ovat tuossa kehyshyllyllä? Ihanat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun äiti osti ne mulle talvella Prismasta. Olivat vissiin airamin. Tulisikohan niitä taas ensi jouluksi? Ne on kyllä aivan ihanat :)

      Delete
  6. Rakastan näitä sun postauksia! Kuvat ovat niin kauniita, kirjoitat elävästi ja sä nyt oot vaan niin ihana ♥ :)

    Jugurtti, mustikat ja omatekemä mysli maistuis mullekin. Teetkö yhden ylimääräisen annoksen ja tuot tänne? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos kehuista, tulivat tarpeeseen. kauhistuttava blogimasis on ollut päällä, että tämä on ihan tyhmä ja en osaa kuvata. kiitos <3

      Delete
  7. Pikaisena vinkkinä, että meillä pullosta noukitaan tavarat tämän kaltaisella välineellä: http://www.iskas.info/fi/index.php/roskapihdit.html
    Meillä se varsi on vaan sellaista taipuisaa vaneria ja pihtiosa on sellainen ihan minimaalinen (koko vempele mahtuisi sentin kokoisesta aukosta sisään :D). Samalla menetelmällä on ensin sytytetty tuikkuja ja sitten ton avulla siirretty palavat tuikut pulloon.

    ReplyDelete