20.1.13

KAUNISTA, KIVAA JA VÄHÄN HAIKEAA.
Vietimme tämän kauniin koko perheen vapaapäivän yhdessä kaupungilla käyden syömässä Rossossa (missä ruoka oli pahaa, mutta leikkinurkka kiva) ja kävelesken kauniissa auringonvalossa. 
Päätinpäs vähän kuvaillakkin, vaikka pikkasen haastavaa se olikin vauvan ollessa hippasen tiellä.

Joka hetki valo tuntui muuttuvan sitä mukaa, mitä käveltiin ja pilvien lipuessa auringon ohi.


Ihanaa, kun miehen vapaapäivät ajoittuivat viikonlopulle. Voitiin olla niinkun tavallinen perhe.

Vaikka päivä onkin ollut aivan ihana, minun sydän on pikkiriikkisen raskas.
Lopetin pienimmäisen imetyksen viime viikolla ja kaikesta huolimatta
suuren suuri syyllisyys kalvaa mieltä. 

Tänään hän täyttää jo 10kk, mutta saa aivan varmasti vielä kauan olla meidän pikkuruinen vauvis.
Ja todennäköisesti keikkuu seuraavat kuukaudet jonkinmoisessa kantoliinassa taikka-repussa ihan lähellä pusuetäisyydellä.


12 comments:

 1. Voi kun on kauniita talvisia kuvia. Itse kannoin meidan jannua kantorepussa parivuotiaaksi asti, varisinkin jos bussilla matkusteltiin (Englannin bussit on oikeesti tosi huonoja jos rattaiden kanssa on liikenteessa). Pikkusta ei varmaan voi tarpeeksi kantaa ja pitaa lahella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. täällä oli eilen vain niin kaunista, että huonoja kuvia ei olisi voinut saadakkaan! ja totta puhut. pikkaraisia ei voi hellitellä liikaa :) eikä isompiakaan ja meillä on siksi myös fionnille se isompi kantoreppu :)

   Delete
  2. Itse oon miettinyt jonkinlaista kantoreppua viela. Ois kateva kun ollaan esim. mietitty Lontoossa kaytia ja en tieda jaksanko ottaa rattaita. Millanen teilla on kaytossa?

   Delete
  3. Meillä on sellainen Tula-kantoreppu "toddler"-koossa. Saa ainakin ipanainen nettikaupasta. Sieltä me omamme ostettiin ja se on ollut aivan älyttömän hyvä. Ei me sitä nyt talvella ollaa niin käytetty, mutta uskoisin, että kesällä taas pääsee enemmin esille.

   Delete
 2. Muistuta itseäsi, että 10kk imetys on hieno saavutus ja voit olla siitä ylpeä! Itse olisin mieluusti jatkanut pidempään, mutta 7kk paikkeilla maidon tulo väheni huomattavasti ja lopulta tyttö itse hylki rintaa kokonaan. Harmittaahan se, mutta näin vaan kävi, ja pitää yrittää olla itselleen armollinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos tsemppaavasta kommentista :) nyt tosiaan tuntuu vähän kurjalta, mutta täytyy keskittyä nimenomaan niihin jo saavutettuihin hyviin juttuihin :)

   Delete
 3. Varsinkin nuo sumuisen oloiset kuvat ovat jotenkin niin tunnelmallisia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eikö? tällaiset kuulaat talvipäivät ovat vain niin ihania <3

   Delete
 4. Minä lopetin kuopukselta yösyötöt tuossa jokunen viikko sitten. Olen myös miettinyt imetyksen lopettamista kokonaan. Jos vielä kuitenkin parisen kuukautta yrittäisi jatkaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä voin joku parempi hetki avatua sulle aiheesta hiukan paremmin tuola fb:n puolella <3

   Delete
 5. Hei, 10 kk on hyvin imetetty! Itsekin olisin jatkanut varmaankin vähän pidempään, mutta se loppui silloin samassa rytäkässä syyskuussa. Eli jo monta kuukautta ollaan menty pulloruokinnalla. Meilläkin se vaan yhä on vauva! :D

  ReplyDelete