24.1.13

TULIPS.
Ihania aurinkoisia päiviä ollut tällä viikolla! Miten sitä voikin jo fiilistellä kevättä, vaikka lumet saattavat hyvinkin pysyä maassa vielä pari kuukautta :D

Mun piti tänään tehdä ja kuvata yksi kiva lounasresepti, mutta Liam tekikin niistä aineksista eilen illallista eli se siitä sitten.

Tässä olisi sitten tällaisia aika blogimaisia tulppaaneja :)

Voi hitsit kun mun tekisi mieli haihatella tällä hetkellä haihatella kaikkea muuta kuin koko kodin pakkaamista makkareihin ja muuttamista vaatteinemme pariksi kuukaudeksi muiden nurkkiin. Ehkä mä jaksan sen turvin, että sitten me saadaan ihana uusi kylppäri ja keittiön puolellakin viimeisteltyä sellaiset pikkujutut, mitkä on tätä putkiremppaa odottaneet. Jalkalistoja ja sen sellaista.

Läppärin verkkojohto taas temppuilee ja naputtelenkin nämä pikamoit nyt kännykällä. Nähdään pian paremmin uudestaan!

8 comments:

 1. Ooh, täälläkin tulppaaneja. Ovat ne vaan ihanan kauniita kevätkukkia. Ja buu putkiremontille, ei kyllä käy kateeksi yhtään. Mutta toivotaan, että uusi kylppäri on ihana. Millainen siitä muuten sitten tulee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meille tulee aika peruskylppäri, kun ei viitsitä nyt mitään extrarahoja siihen laittaa kiinni, kun ei kuitenkaan todennäköisesti tässä enään ihan kamalan kauaa asuta. Tummanharmaa lattia ja kiiltävät valkoiset seinät. Valkoista ja kromia sitten pyttyihin ja muihin ja tummahkoa puuta sitten hyllyt ja muutamat muut somisteet :)

   Delete
 2. Ihania tulppaaneja, joutunee viikonloppuna ostamaan omaankin kotiin... tässä viikolla ei vielä "raaski" kun ei niitä ehdi hirveämmin ihastelemaan... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä taas hätäpäissäni ostin "vikat" tulppaanit tähän kämppään nyt vähään aikaan. Onneksi mun vanhemmilla on aina leikkokukkia :) (minne siis mennään evakkoon)

   Delete
 3. Tulppaanit on ihan parhaita! <3 kevät ja aurinko.

  ReplyDelete
  Replies
  1. on, on :) kävinkin pikavierailulla sun blogissa - tosi kiva!

   Delete
 4. Replies
  1. eikö? varsinkin nuo vaaleanpunaiset on jotenkin niin nättejä.

   Delete