10.10.13

VIERAILU KIVASSA KODISSA.

Hei vaan. Mulla oli tosiaan erittäin pyhä aikomus eiliseksi julkaista kauan kaavailemani kauneusjuttuihin liittyvä video, mutta juuri ennen kuin meinasin ruveta filmaamaan sattuikin niin, että päädyinkin itkemään silmät päästäni ja se vähän niinkuin tyssäsi sitten siihen. Kumpa olisinkin sellainen neitokainen, joka kyynelehtisi vain sievästi, mutta ei. Ne harvat kerrat kun itku oikeasti tulee, muutun lähinnä tomaattia muistuttavaksi pöhöttyneeksi palluraksi ja siitä ei edes ihan tunnissa parissa selvitä inhmilillisen näköiseksi. Joten huomenna uusi yritys :)

Tiistai sitävastoin kuin eilinen, oli kerrasaan mahtava päivä. Olimme kahden äitikaverin kanssa suunnitelleet pienet tärskyt toisen heistä luokse, kuka sattuu olemaan kampaaja. Pienten leikkitreffejen varjolla molemmat me muut äitylit saatiin hiuksiin uutta ilmettä, roimasti naurua ja vertalaistukea ja lapsilla oli kivat leikkikaverit useamman tunnin ajan. Win-win indeed :D

Koti, missä vierailimme, on sen verran herkku, että pyysin saada ottaa tänne blogiinkin muutaman kuvan näytille.

 Minä vein tarjottavaksi tätä pohjatonta feta-pinaattipiirakkaa, minkä kehittelin Jamesin odotusaikana. Sitä en ollutkaan tehnyt aikoihin ja hyvää oli. Emäntä teki itse suppilovahveropiirakkaa, mutta enhän minä Radivaivainen voinut sitä edes maistaa :/ 
Ihan ensitöikseni bongasin isäntäväen vinyylit (meidän, erityisesti liamin suuri harrastus myöskin) ja olin todella yllättynyt huomatessani meidän levymaunkin menevän aikalailla yksiin. Liam itseasiassa tuli vallan kateelliseksi tuosta the Specialsin levystä tämän kuvan nähtyään.

Vaikkakin viisi pientä poikaa sai lastenhuoneet aikamoiseen järjestykseen alle aikayksikön, olimme äitien kanssa aivan ihmeissämme miten herttaisesti ja kivasti kaikki leikkivät keskenään. Yhtäkään kertaa ei kuulunut itkua, vaikka desibelit kyllä nousivat välillä aika huumaaviksi :)
Me Fionnin kanssa rakastuttiin aikalailla tulisesti tähän Fermin kauniiseen tapettiin. Tuota voisin todellakin kuvitella meillekkin! 
 Joskin viime kotiäitivuotta vielä täällä valittelin hiukan yksinäiseksi, nyt en voisi olla onnellisempi kivoista äitikavereista keiden kanssa treffailla. Monta päivää viimeviikollakin tuli vain niin hyvä fiilis, että vihdoin löytyy täältä meiltäkin päin enemmän seuraa. Ei todellakaan mikään itsestäänselvyys, sen tiedän hyvinkin.

Ja jos nämä kuvat ovat tasoltaan hiukan vasemmalla kädellä otettuja, minulla on kenties ehkä maailman suloisin syy:
Poikien lisäksi paikalla oli toisen kaverini pikkuruinen vajaa 4 viikkoinen tyttö, ketä minä sain kunnian hoidella äidin ollessa hiustenlaittovuorossa <3 Voi jestas miten pikkuruinen hän onkaan ja silti ihan ns. normaalikokoinen ikäisekseen. Miten sitä unohtaakin hetkessä miten pieniä vastasyntyneet ovat?! Sinänsä oli hauska huomata miten helpolta ja luontevalta tuollaisen mössykän käsittely tuntui heti. Vaipatkin vaihdoin :) Mutta miten ihmeessä tässä enää malttaa tätä omaa vauvaa odotella!

Koska omat kuvani ovat aika kehnolaatuisia, voi tämän saman kivan ja värikkään kodin muuten bongata eilen ilmestyneestä Kotivinkki-lehdestä!

Kas niin, ne uudet hiukset ja sunmuut jorinat säästän sitten huomiselle. Hyvää illanjatkoa sinne toivoopi Sara xxx

13 comments:

  1. Löysin tänne toissapäivänä ja luin lähes samalta istumalta kaikki postaukset! :) Todella loistavia kirjotuksia ja kivoja kuvia.
    Jäin lukijaksi :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi miten kiva kuulla tällaista palautetta, kiitos!!! Ja tervetuloa mukaan :)

      Delete
  2. Replies
    1. Hihi eikä nämä edes onnistuneet kovin hyvin, kun valo oli niin kelmeä :D

      Delete
  3. Mä tiesin! Selasin kotivinkin eilen läpi ja tää koti pisti silmään. Oi että, nythän mä voin leikkiä tuntevani nää ihmiset ku oon päässy heille kylään myös sun blogin kautta ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ps.mulla on kans kaikki tai ei mitään ton itkemisen kans. Kaunista todella :D

      Delete
    2. Mun piti itse muistaa selata lehti, mutta en edes muistanut tänään. Pitää metsästää se jostain käsiin huomenna, vaikka tuolla on oikeastikkin vaikka mitä kivaa pientä ihailtavaa. Ja ihanat asukit :)

      Delete
  4. Ihana koti!

    Ja vitsit, että ne vastasyntyneet on pieniä... Tämmöiset kolmikuiset (jo!!!) ihan hirveitä mötkäleitä. Aika karkaa multa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, tuolla tuli oikein ikävä meidän vanhaan 60-luvun kotiin. tuo arkkitehtuuri yhdistettynä vaikka mihinkä kivoihin sisustusratkaisuihin - olen kade!

      Mä jo nyt suren valmiiksi, miten nopeasti se pikkuvauva-aika tulee menemään! Että tiedän mitä tarkoitat :)

      Delete
  5. Jestas, mikä rento arkimeininki! Ja todellakin hauska koti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa, että välillä on tällaisia rentoja kaveripäiviä :) tasapainottaa kivasti sellaisia harmaampia kiukutteluja.

      Delete
  6. Ihana kirjoitus, löysin blogisi myöskin vasta ja selasin melkein kaikki postaukset läpi, kiitos paljon jutuista! :) itse odottelen vauvaa saapuvaksi vk 24, oli mukava lukea vanhoja synnytysjuttujasi ym, menen ajatuksissani niin samoilla linjoilla. :) kaikkea hyvää sinulle ja ihanaa viikonloppua! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos kivasta viestistä ja ole hyvä :) tervetuloa mukaan!

      Delete