30.10.13

SYNTYMÄPÄIVÄT!

Pahoittelen tätä blogihistorian huonolaatuisinta kuvaa, mutta täällä on ollut vähän kiirus.
Jopa niin kiirus, että unohdin täysin tämän blogin aloituksesta kuluneen tasan vuoden jo eilispäivänä!

Hurraa siis, että näin pitkälle on päästy :)

Vuosi sitten eilen siis päätin viikon mittaisen "blogitaukoni" ja päätin, että tämän naikkosen järjen pitämiseksi kasassa en voi vain heittää tätä harrastusta kankkulan kaivoon.

Lopetin siis edellisen blogini, sillä kuvittelin olevani jotenkin parempi äiti ja enemmän läsnäoleva, jos en enää kirjoittelisi sitä. No kieltämättä siinä vaiheessa bloggailuun kului aikasen paljonkin aikaa ja hieman stressasin, että tuotanko tarpeeksi mielenkiintoista juttua jne. Homma meni siis pikkuisen liian ryppyotsaiseksi. Tuo viikon tauko oli oikein hyvä palautus ja koko tämän vuoden olen aikalailla kirjoitellut asian alkuperäisen idean mukaan eli omaksi ilokseni ja vain silloin kun sille on ollut oikeasti aikaa. 

Osittain minua tälläkin hetkellä harmittaa, että blogin ulkoasu ei täsmää toiveitani ja toivoisin tarttuvani kameraan vieläkin hanakammin ja harjoittelemaan kuvausta jne., mutta toisaalta tämänhetkinen elämä tässä ja nyt ei anna näiden toteuttamiselle just nyt mahdollisuutta ja uskon ja toivon, että bloggailen vielä sen verran kauan, että aikaa liikenee paremmin tuollaistenkin juttujen toteutukselle :)

Epätäydellinen nainen tosiaan täytti vuoden, mutta bloggailun aloitin alunperin Supermamin seurassa-blogilla Helmikuussa 2011. Sen tarina oli melkoisen lyhyt, sillä saimme sen keskenmenon, mikä täytti valitettavasti koko loppukevään komplikaatioillaan. Kesäkuussa 2011 päätin jatkaa puhtaalta pöydältä ja perustin blogin nimeltä Saramama, mikä sitten syksyllä 2012 muuttui Epätäydelliseksi naiseksi sekin.

Olen siis kertakaikkisen juntimpien bloginimien kuningatar :D
Tai no tämä Epätäydellinen nainen on kyllä ihan ok, joskin vähän pitkä.
Minun pöhköllä huumorillani just hyvä kylläkin.
(Desperate housewives -> Täydelliset naiset -> Epätäydellinen nainen)

Mielessä olisi kyllä vielä samasta sotkusta väännetty parempi versio ja mietin tässä kuumeisesti joskos vielä kerran kehtaisin muuttaa blogin nimen? Taustalla mietiskelyssä se, että kaverini ovat taas pyytäneet minua kirjoittamaan myös englanniksi osittain, mitä ihan vakavasti harkitsen siinä vaiheessa jos ja kun muutto Irlantiin tulee ajankohtaiseksi. 

Olen mietiskellyt, että siinä vaiheessa varmasti tämän blogin rooli elämässäni korostuu entisestään linkkinä Suomeen enkä ole laisinkaan varma haluanko sittenkään sekoittaa mitään englanninkielistä tänne. Haluaisin ehkäpä pitää tämän pienenä Suomi-nurkkauksenani :)

Mutta nyt ennenkuin vauva taas parahtaa, kun äitiliini ei olekkaan tissisuussa 
(hirmuisen keplottelun tuloksena sain hänet justiinsa nukahtamaan sängylle hetkeksi), 
haluan nopeasti kiittää teitä kaikkia lukijoita sielä ruudun toisella puolen! 

Kiitos hurjasti varsinkin teille, ketkä jaksatte kommenteilla vuorovaikuttaa ja ilostuttaa!
Ne merkitsevät hurjasti ja tekevät tästä kirjoittelusta mielekästä :)

Hitaasti, mutta varmasti kirjoittelen yhtä tuola luonnoksissa odottelevaa haastepostia ja toivon, että saisin sen ehkä huomenna julkaistuksi eli nähdään pian!
Sara xxx

15 comments:

 1. Onnea yksivuotiaalle! Kiva kun kirjoittelet! :)

  ReplyDelete
 2. Blogisynttärionnittelut Sara! :)

  ReplyDelete
 3. Onnea ihanaiselle Saralle hieno(i)sta blog(e)ista!

  ReplyDelete
 4. Kiitos ihanat naiset! Pus!

  Emmi: mä vähän hihittelin tuolle monikolle. Sara, kun yksi ei riitä. Vitsit mä perustaisin varmaan uuden blogin joka kuukausi, kun tuskastun tähän. Sit ei taitaisi kyllä olla enää yhtäkään lukijaa :D

  ReplyDelete
 5. En siis olekaan ainut,joka kriiseilee ja aloittelee alusta ;)
  ONNEA ETN! (ihan ite muka nyt keksin tuon lyhenteen ;))

  ReplyDelete
 6. Onnea blogisynttäreistä! Tää (tai nämä) on niitä harvoja blogeja joita olen jaksanut seurata pidempään.

  -Mari

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kiva kuulla! Jotenkin nämä tällaiset kommentit tekevät vain niin iloiseksi. Kiva Mari, kun jaksat seurailla :)

   Delete
 7. Onnea blogisynttäreistä ja kiva kun aloit kirjoittamaan tätä blogia niin minäkin vihdoin eksyin tänne. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ;) Ja kiva, että eksyt aina vaan uudestaan tänne :)

   Delete
 8. Saramaman alkutaipaleelta asti olen juttujasi lukenut ja heti ekasta lukemastani postauksestasi jäin koukkuun. En tiedä, mikä se lopulta koukutti - oliko se juuri lapset, perhe, parisuhde -jutut, Irlanti-yhteytesi, elämänmakuinen meininki vai kaikkinensa ihana tyylisi kirjoittaa. Joka tapauksessa tykkään tyylistäsi tosi paljon. Keep up the good work, ilman mitään paineita postaustahdista. Eiköhän jokainen (useamman lapsen) äiti ymmärrä, että aina ei vain kerkeä, vaikka haluaisikin blogata.

  Leppoisaa loppuviikkoa viisikollenne ja onnea 1vee blogille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Hertta, kiva kun jaksat myöskin kommentoida ja hurjan kauan olet jo ollut mukana. Ja kiitos positiivisesta palautteesta. Yritän aina jatkaa samaan tahtiin itselleni uskollisena samalla tyylillä. Monet sanoo, että blogi ei anna bloggajasta oikeaa kuvaa, mutta tämä on omasta mielestäni kyllä aikalailla sellainen kuin itse oikeasti olenkin :)

   Delete
 9. Onnea synttäripäivänä! Jatka samaan malliin, Sara! Meitä on monta lukijaa, jotka tykkää lukea sun postauksia. Samaistun useasti sun ajatuksiin ja tuntemuksiin äitinä. :)

  Terkuin
  Jonna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kuulla Jonna! Kävi sunkin blogissa lukemassa, mutta en saanut yhdellä kädellä kommentoitua, vaikka moneen postiin olisi ollut sanomista :) Tuun vielä uudestaan!

   Delete