24.10.13

AASIN KANSSA.

Lokakuun loppu ja ensimmäinen ulkoilu babyn kanssa. Uudet rattaat ensikertaa tuplaversioina. Äidille ensimmäinen ulkoilu sitten perjantain - herranjumala miten hyvää tekikään! Olisi voinut vaikka juoksuksi pistää. Lähtö oli tietysti hiukkasen haastavaa, kun 1v7kk vetäisi juuri lähdön suussa raivarit, äitiä hermostutti nukahtaako vauva ja daddyä hermostutti vaimon puhetyyli ja ehditäänkö ajoissa kerholle hakemaan esikoista. No ehdittiin, ehdittin, vaikka äiti ei edes kunnon housuja ehtinyt jalkaansa vetämään. Onhan noissa legginsseissä ennenkin hihdetty, että ei kai siinä mitään :D
Esikoinen oli mahtavan mielissään, kun sisko ja äiti olivat matkassa mukana ja sitten testattiinkin Donkeyden todellinen luonne lapsirahtina seisomalaudan kera. 16,5kg + 11,5kg + 3,6kg ja rattaat lykkiintyivät mitä mainioimmin. Moitetta nuo Bugikset saa meiltä ainostaan noista aivan naurettavan huonoista sadesuojista. Kumpaakaan emme saa kunnolla kopan eikä istuinosan päälle. Onkohan tähän joku kikka kolmonen? Tai sitten täytyy hankkia sellaiset tavalliset sadesuojat.
Seisomalaudan kaveri pyörii kuin väkkärä ja yhdessä ihmetellään putoavia lehtiä ja suunnitellaan Halloweenia. 
"Työnnä äiti, työnnä!" Hitsit, nämä ylämäethän käyvät ihan treenistä :D Ei mikään paha juttu laisinkaan.

Mutta tämän kokemuksen perusteella voidaan kyllä jo sanoa, että olemme mitä tyytyväisimmät, että ostimme nämä Bugaboo Donkeyt. Joskin tupla leveitä työntäessä jotenkin konkretisoitui tämä perheen nykyinen koko. Hurjaa, että miehen lähtiessä töihin meitä jää vielä kotiin neljä. Luojan kiitos siihen on vielä useampi viikko ja enemmän aikaa treenata näitä lähtemisiä sujuvammaksi :D

Mitä teille kuuluu? Aika pimeätä alkaa ulkona olemaan, vaikka jotain ihanaakin tässä liejusyksyvaiheessa on. Sara xxx

16 comments:

 1. Heh, treenistä käy! Meidän pienet ja hennot tyttäret ovat 18,5 ja 13, joten taidan päästä kahdella lapsella samoihin työntölukemiin. Hyvää kuntoilua todellakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, no kohta meilläkin varmaan päästään kunnon lukemiin, kun tuo pienin riskiriitta oli jo neljän päivän iässä ylittänyt syntymäpainon. Saa nähdä minkämoinen pullero hänestä vielä tuleekaan :)

   Delete
 2. Ihanat aasit! Niin olisin nuo tahtonut jo silloin kun ostettiin P&T:t. Nyt niille ei oikein enää ole minkäänlaista perustetta...ihanat syksyiset kuvat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sama! Mutta nyt ainakin f on noihin liian pitkä istumaan. Mahtuu kyllä jotenkuten, mutta ei näissä muuten mitään järkeä olisi ellei nuo pienemmät olisi näin pienellä ikäerolla. :)

   Delete
 3. Voi lähtemiset... Jos keksit jonkun kilkakakkisen millä sujuu kuin tanssi kerrothan sit mullekin ;) mä en vieläkään oo keksinyt millä saada vanha järjestelmällisyys toimimaan :D muutin sitten sitä uuden opettelun kohdetta ja aloin harjoitella oman pääni sisäistä
  Muuosta siihen etten mene itse sekaiseksi vaikka aamutoimet vähän olisivatkin :) ja ihan kivaa tuntuu suurin osa aamuista taas olevan. Ehkä me joskus päästään johonkin vielä ihan ajoissa tai jopa jo etuajassa ilman hirveetä kiirettä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen nin onnellinen, ettei meillä yleensä ole muita pakollisia menemisiä, kuin tuo kerho pari kertaa viikossa. Kauhistuttaa jo valmiiksi ehditäänkö me ikinä yhtään mihinkään ja kuinka pieneksi meidän piirit oikein käyvätkään nyt ensi kuukausiksi. Onneksi tässä on tosiaan toivottavasti vielä nelisen viikkoa aikaa ottaa vähän rennommin ;)

   Delete
 4. Kivan näköistä treeniä :) Donkeyn kanssa tulleet sadesuojat on aika isot/hankalat/kovat, joten suosittelen ostamaan Tullsa sadesuojat matkarattaisiin, jotka sopivat todella hyvin Donkeyn istuimiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos vinkistä! Mahtavaa. Täytyykin metsästää tuollaiset :)

   Delete
 5. Yhden kanssa lähteminen on joskus niin takkusen takana, saatikka varmasti kahden tai kolmen pikkusen kanssa. Ulkona on todellaki pimeää. Huomaa kyllä eron Englantiin (hieman hirvittää, miten mielenalaan vaikuttaa)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eh, mä luulen,että meillä voi olla vaikein vuosi tuon pimeyden suhteen tulossa. Mäkään en ole mikään talvi-ihminen ja siksikin odottelen Irlantiin muuttoa. Tänään just naurettiin, että meidän lähdöt on nyt kuin joku armeijaoperaatio :D

   Delete
 6. Mulla on joku blogi-adhd-omg-hdtv-oireyhtymä kun on pakko kysyä: sun kengät? Mistä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on Biancosta parin talvea sitten ostetut, mutta ainakin viime talvena sielä oli tosi samanlaisia.

   Delete
 7. Löysin juuri sun kivaan blogiin ja jään seurailemaan! Teille näyttää juuri saapuneen viides perheenjäsen, joten onnittelut siitä! :) Täällä meillä on myös kolmilapsinen perhe, lapset tosin hiukan isompia kuin teillä (8.v. tyttö, 5v. poika ja 1,5v. poika). Tervetuloa kurkistamaan meidän elämään: www.willafox.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Voi ihanat rattaat! Ja kivan syksysiä kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on :) minusta näissä loppusyksyn harmaissa näkymissä on jotain tosi ihana. Vaikka en tiedä miten blogger taass umensi tuon ensimmäisen kuvan tuollaiseksi möhjöksi!

   Delete