11.10.13

RIPSIVINKKI-VIDEO.


Noniin, nyt on video valmis.
 Katsoin sen itse kerran ja järkytyin kaikista manerismeistani ja naamanvääntelystä (enhän mä oikeasti näytä tuolta, enhän?!?), mutta julkaistaanpas nyt kuiteskin, kun tuli tehtyä :)

Hiphei, tämä äityli lähtee nyt miesväen perässä leikkipuistoon. Hauskaa viikonloppua kaikille!
Sara xxx

4 comments:

 1. Olipa kiva :) Ihan ku olis ollut oikeesti juttusilla <3
  ja jee, mä tiesin tuon topz-tikku-vinkin! Enkä tod oo mikään kosmetologi, khih :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hitsit, toivottavasti edes jollekkulle tämä tuli nyt uutena vinkkinä :D ja kiva, että kommentoit. Näitä videoita on ihan superpiinallista tehdä ja julkaista.

   Delete
 2. Sun videot on kyllä tosi kivaa katseltavaa! :) Mä myös haluaisin hankkia nuo Cailapit, viimeksi juurikin Prismareissulla ne oli jo kädessä, mutta sitten ajattelin että kun on jo ne Shiseidot niin kerrankin yritän olla järkevä. Mutta kun noiden pitäisi olla vielä paremmat, eli pakkohan niitä on varmasti testata. ;)

  Ja sitä piti kysellä, että miten hyvin tuo CC:n ripsari pysyy? Mä vapaapäiville yritän edelleen etsiskellä mahd. hyvää luonnonkosmetiikan ripsaria, tosin Terren oli jo tosi hyvä. Nyt tilaisin just Lily Lolon version, katsellaan millainen se sitten on. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olin oikeasti aivan hämmästynyt, miten mahtavat noi ripsentaivuttimet on. Voin tosiaan suositella.

   Cc:n ripsari on ihan mun lemppari. Kaksi pientä miinusta on tosin. Ennen pakkausuudistusta, tuon harja oli minusta vähän parempi, vaikka on siis vieläkin ihan hyvä. Ja toinen on, että tuo on upouutena ihan hirmun vetistä. Mä pidän tuota holkkia ekalla viikolla välillä auki pari tuntiakin, että se vähän "kuivahtaisi" ja levittyisi paremmin. Sitten se on kyllä tosi hyvä justs en about 3kk. Pysyy hyvin, ei varise eikä suttaa jne.

   Delete