5.10.13

KUVIA JA KUULUMISIA.

Voi vitsit, tässähän on vierähtänyt vaikka kuinka monta päivää ilman blogia! Nyt taitaa vain olla niin, että tuo meidän tietokone vetelee sen verran viimeisiään, että kuvien pienennys, muokkaus ja lataus kestää aivan tuhottoman kauan tai ei onnistu laisinkaan. Siksipä kirjoittelenkin nyt tältä iPadilta ja ajattelin jakaa viimeaikaisia kuvia tuolta instagramin puolelta, kun sielä kuitenkin tulee päivittäin oltua aktiivisempi.
Uudet rattaat on nyt ollut toista viikkoa käytössä ja herranjestas miten loistavat ne ovatkaan! Olen myös kaikkina sopivina hetkinä laittanut pojille nämä ihanat viime kevään samistakit (H&M) päälle, kun pelkään kovasti ettei ne enää keväällä mahdu. 
Tässä taasen makaan perusasennossa sohvalla, kuten niin monena muunakin hetkenä (esim. Just nyt) ihmettelen vauvan hikkaa ja mylläystä.
Liam on pitänyt minusta hyvää huolta ja mahdollisuuksien mukaan hoitanut perheen ruoanlaitot kaikkineen. Onnen tyttö olen ja tässäkin vain ihan tavallinen munakas, mutta niiin herkullinen yhden päivän lounaana.
Koska tuo siippa nyt on niin ällöttävän täydellinen, niin hän toi myös kauppareissulla pyynnöstäni parvekkeelle syyskukkaset. Ihan itse kyllä istuttelin ne ja ihanan syksyiseltä näyttää.
Tämä pikkutyyppi täytti juuri 1,5vuotta ja tehtailee seitsemän hampaansa kaveriksi nyt uusia. Kuusi kappaletta on tulossa samaan aikaan...just sopivasti tässä vauvan kanssa samoja aikoja...
Meillä on useampana vilpoisena päivänä ollut jo villat käytössä ja olen ihan rakastunut näihin Johan paksumpiin leggareihin. Varsinkin nuo pikkuruisimmat on ihan ylisöpöt.
F:n kerhoillessa meillä on ollut J:n kanssa ihanasti kahdenkeskistä aikaa. Vaikka tämä juniori kyllä viilettää omissa touhuissaan niin antaumuksella, että eipä äitiliini paljoa kiinnosta. Puiston kaikista paras juttu on tuo kolmipyöräinen, millä hän suhaa helposti parikin tuntia putkeen.
Puikulamassu tuntuu pikkasen laskeutuneen. Neuvolantädin mukaan vauva on kyllä jo aika asemissa, mutta ei uskaltanut lähteä arvailemaan ehditäänkö vielä nähdä yhtenä palana parin viikon sisällä vaiko ei. Itse toivon hartaasti, että vauva syntyisi viikon päästä vaikkapa sunnuntaina, kun miehellä alkaa silloon sopivasti loma.
Ja sitten, kun tässä ei nyt ole mitään muuta sataa projektia menossa, rupsin virkkaamaan meille olohuoneeseen mattoa. Mistään ei oikein löytynyt sopivaa puuvillaista ja pyöreää, eli täytyy yrittää tehdä itse ;)
Superhormonaalinen meno senkun jatkuu. Herkistelen millon mitäkin ja tirauttelen kyyneliä ihan, jos satun ajattelemaankin lapsia, synnytystä taikka tätä omaa perhettä ylipäätänsä. (James kuvassa F:n vaativa ponneli päässä)
Virittelin kausivalot tuonne korkeuksiin, sillä vaikka tuo lasipullo oli tosi kiva lattiallakin, se ehdottomasti kiehtoi poikia leikkeineen liikaa. F teki liikuttavan liima-askartelun kerhossa ja se hymyilyttää joka päivä.
Tänään lähdettiin koko perhe kaupungille humputtelemaan. Minäkin jaksoin vähän meikkailla, mutta nyt ei kyllä enää tekisi mieli muuta päälle kiskoa, kuin mukavaa trikoota. Mietin jo kehtaisinko viikolla laittaa kaikki äitysvaatteet huutikseen, ettei sitten jäisi roikkumaan?
Käytiin kiertelemässä joitakin pieniä putiikkeja, lounastamassa Stockalla ja sitten Liam ja Fionn lähti metroajelulle ja minä käveleskelin nukuttamassa Jamesia ja ostin matkaevääksi jäälatten Forumin ylimpään lerrokseen avanneesta Kippo-kahvilasta. Suosittelen! Kaikki tuoteet on käsittääkseni luomua ja siitä huolimatta ihan kohtuuhintaista. Plus olen aina ihan fiiliksissä, kun kahvilassa on hyvää espressoa :) Ette ehkä tienneetkään, että olin tässä monta vuotta kahvilapäällikkönä työni puolesta eli hyvä kahvi/hyvin valmistettu kahvi on minulle aika tärkeä asia :) Niihin hommiin tosin haaveilen palaavani vain oman kahvilan myötä ehkä joskus tulevaisuudessa :)

Sellaisia juttuja tällä kertaa. Yritän kovasti vielä kuvailla muutamia vauvahommeleita ja sairalakassia ja sen sellaista ja jos vain suinkin olen keskiviikkona yhdessä kasassa, yritän julkaista silloin yhden meikkivinkkivideon.

Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille. Mies kun on yllättäen töissä, mä ajattelin hiukan hemmotella itseäni pitkällä suihkulla ja ehkä jollain hömppäsarjalla ja sitten aikaisin nukkumaan :) Sara xxx

9 comments:

  1. Kiva kuulla sinusta ja ihanan siro tuo masu! Tsemppiä viimeisiin päiviin ja h-hetkeen <3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos tsempeistä - jännittää aivan älyttömästi :)

      Delete
  2. Ihan pakko kommentoida, kun olot täsmää niin minun oloihini, rv 38 täyttymässä. Sohvalla loikoillut minäkin tyyny jalkojen välissä ja ihmetellyt, että meinaako vauva tulla vatsasta läpi, kun niin terävästi jyllää. :)
    Meilläkin edellinen 1,5-vuotias pikkupoika.
    Voimia meille molemmille :)

    t. Kirsikka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih, ihan samoissa siis mennään! Hurjasti tsemppiä myös sinulle :) aika köykäistä alkaa olla tämä liikkumine. Mies kysyi, että onko mulla polvet kipeät, kun niin omistuisesti kävelen? Eh, ei kun se on työ yksi vauva tuolla haarojen välissä :D

      Delete
  3. Mulla on myöskin valkoinen pyöreä matto tulossa,täytyisi vaan ostaa lisää kudetta. Meillä sanotaan ponkkari, ja pienin tahtoo aina oman kun isosiskollakin on. I tekee myös hampaita, kaikki puuttuvat kulmahampaat on tulossa tai juuri tulleet. Huh, jos tässä olis vielä tuollainen masu, niin en tiedä miten jaksaisin!! Jaksamista sinulle siis loppumetreille! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä mun matto valmistuu hiiitaaasti. Oi voi, saas nähdä saanko sitä lainkaan valmiiksi ennen vauvaa :) Ja voi vitsit näitä pieniä hammaspeikkoja. Meillä ei vielä kulmahampaista ole tietoakaan vaan hän tehtailee niitä isompia hampaita sielä takana...

      Delete
  4. Mukava kuulla täältäkin kuulumisia :) Ehkä jatkossakin törmäillään kaupassa vaikka töihin joudunkin lähtemään snif.. Huomenna se alkaa... The päiväkotiarki.. pelottaa...

    Mutta ihanaa loppuraskautta <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo varmasti törmätään ja hurjasti tsemppiä nyt sinne töiden alkuun! Kaikki menee varmasti ihan hyvin <3

      Delete
  5. Ihana lukea teidän kuulumisia, vaikka näin vähän myöhässä kun on taas lukulista..hieman.. tukossa. :D Mistä olet muuten hankkinut tuon langan mattoa varten? Just jotain tuon tapaista olisi kiva itsekin virkkailla. :)

    ReplyDelete