3.11.12

JAMES JUMPSUITISSAAN.

onhan nämä vähän kurjia nämä päättömät kuvat meidän nappisilmästä...
Mun piti näistä vähän jo tuossa aikaisemmin postitella näistä meidän Jameksin uusista Ebbe-kids vaatteista. Merkki on aivan mun suuren suuri lemppari. Mä tykkään aika simppeleistä vaatteista ja kun tarve tuli saada isompia bodyja tuolle pienimmälle, päätin satsata näihin lemppareihin.

Meillä on siis aikaisemmin ollut ihan koossa 56/62 näitä ihanuuksia, mutta sittemmin ei ole ollut tarvetta vasta kuin nyt uusille vaatteille. Jostain kumman syystä tykkäsin kovasti Fionnilla samassa iässä käyttää pelkkiä paitoja ja nyt ne tuntuvat taas niin hankalilta ja bodyt helpommilta. Ihan lempparein yhdistelmä on body ja sukkikset tälle meidän mönkijäiselle.

Mutta tämä jumpsuit sitten.
No täytyy sanoa että oli kyllä aivan heräteostos...

Meillä oli tämä sama koossa 62cm ja se oli ihana! 
Sittemmin meillä on ollut yksi po.pin ihana jumpsuit ja sitten H&M:n epäkäytännöllinen versio,
mutta tämänhetkisessä koossa 80cm ei ollut  ja musta nämä ovat näillä vaippaikäisillä ainakin niin kätsiä ja söpöjä vaatteita. Nuo pienet tasku pepussa on niin söpöliinit.


Missään ei oikein tuntunut olevan kokoja kovin hyvin jäljellä näistä Ebbeistä ja Babyshopista tilasin oikeastaan ainoat bodyt, mitä silloin sopivia löytyi.

Näitä on pyöritetty koneessa jo nyt aivan loputtomiin ja aina otetaan heti kuivumasta käyttöön. Ebbet on kyllä suht niukkaa mitoitusta valitettavasti, että ei nämäkään bodyt välttämättä enää kovin kauaa mahdu. F:lle tilasin semisamisteluun harmaan pitkähihaisen paidan ja sekin on aivan ihana.




Äh nyt tarttee lähteä vielä iltapäiväulkoilulle pojujen kera. Daddy justiinsa lähti iltatöihin ja PostiPaten lopputekstit alkavat sekunilla millä hyvänsä.

Meillä ei nyt tänään ollut mitään varsinaista pyhäinpäivän toimintaa, 
mutta huomenna pidetään koko perheporukalla mun vanhempien luona pienimuotoiset halloween-kemut.


Kiva kun te jaksatte niin paljon kommentoida ihanat. 
Niistä tulee aina niiin hyvä mieli <3

19 comments:

  1. Replies
    1. eikö? sellaisen siniset ohuilla valkoisilla ja punaisilla raidoilla minua myös houkuttaisi...

      Delete
  2. Olen monta kertaa noita (hyvännäköisiä!) ebbejä katsellut ja ovat ne jo ostoskorissakin käyneet, mutta aina on jäänyt pienestä kiinni. -Ehkä seuraavaksi sitten, Toivon vaatetus tarvisi pian päivitystä...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muo vähän harmittaa etten tilannut kokoa isompina noita. Ja tuon raidallisen otin vähän viime tingassa enkä ollut yhtään varma oiskos se livenä kiva, mutta se onkin noista ihan lempparein. Kuvassa näyttää nukkaiselta, mutta ei kyllä oikeasti ole. Tosi laadukkaan oloisia kaikin puolin, mitä kyllä tuohon hintaan kuuluukin olla.

      Delete
  3. Replies
    1. Eikö? Ilmankos mä eilen innostuin, kun ebbestä puhuitte ;)

      Delete
  4. Onpa ihania! Ja kuvat on musta tosi kivoja vaikkei kasvoja näykään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiedätkö mä tänään jo ehdin jotenkin ahdistua, kun tossa otsikossa lukee pojan nimi kuiteskin ja sitten tajusinkin, että se on ihan ok. enemmän ja enemmän tämä oma valinta rajata lasten kasvot tuntuu oikealta ratkaisulta minun blogiini vaikka muiden päätöksiä näyttää omat lapsensa en tuomitsekkaan :)

      Delete
  5. Kiva kun tulit takaisin! Vanha blogi sulkeutui niin ylllättäen, etten ehtinyt kommentoida. (Hidas minä!) Jos olisin ehtinyt kommentoida, niin olisin vastannut, ettei blogien lukeminen tai kirjoittaminen välttämättä ole lapsilta pois. Kun en mä ainakaan jaksa ihan koko ajan keskittyä täysin lapsiin. Olishan se hienoa, jos jaksaisin, mutta en todellakaan. Tarvitsen myös omia pakokanavia kun kotimammamana olen lasten kanssa niin paljon. Tärkeintä tietysti on ettei liikaa katoa omiin juttuihin, vaan vain vähän välillä.
    Kun ajoittain mietiskelet lasten nimien julkaisua, niin mitäs jos kirjoittaisit pojista lempinimillä? Nimien ekat kirjaimetkaan eivät ehkä ole tarpeeksi vähän paljastavia kun F:llä alkavia nimiä on niin vähän. Mutta lempinimiähän lapsilla yleensä riittää. Meidän lapsilla ainakin. Nyt kun tämä uusi blogi on vasta alussa, niin ei olsi iso työ vaihtaa aiemmista kirjoituksista nimet toisiin. Eikä se haittaa, vaikka aikaisemmassa blogiaa nimet julkaisitkin. Onhan sulla muutenkin uusi linja lapsien kuvienkin julkaisuun, joten oikeiden nimien salaaminen olisi samassa linjassa tämän kanssa. Mua ei ainakaan ole haitannut yhtään, kun jossain blogeissa puhutaan lapsista aina lempinimillä. Ei niillä oikeilla nimillä ole väliä. Lempparinimet on sitä paitsi monasti enemmän liikkiksiä:)
    Emmi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei "hidas sinä" vaan "nopea minä" :D Ihanaa, kun löysit tänne Emmi :) Mulla jo kävikin mielessä, että miten voisin sinua tiedottaa tästä uudesta sivusta.

      Ja totta puhut- tämä on sellainen takaovi tässä arjessa, mihin voi tulla vähän laskemaan lukua, jos kotiäiteys käy vähän liian..kotiäiteydeksi. No kyllä sä tiedät mitä mä tarkotan eiks vaan? :) Ja mä huomasin kyllä aivan selvästi, kuinka tärkeä ja ennenkaikkea positiivinen asia tämä bloggailu mun elämässä on.

      Mä olen tosi tyytyväinen päätökseen vetää hiukan tarkempi linja yksityisyyden suhteen. Pojista kirjoittelen aika lailla vain noilla etukirjaimilla tekstareissa, fb:ssä ja sähköposteissa ja se tuntuu varmaankin sellaiselta luonnollisimmalta tavalta kuitata heidät. Tosin nyt kyllä rupesi mielikuvitus laukkaamaan, mitkä lempinimet voisin heille keksiä. Hamish ja Seamus? oiskos hyvä? :D Ei saavat ne nyt näkyä, kun ovat kuitenkin monella tiedossa. Toisia nimiä sun muita ei sitten tarvitse paljastaa.

      Oikeasti kiitos sulle, kun aina jaksat niin pitkästi ja kivasti kommentoida. Se tekee tästä hommasta niin paljon kivempaa :)

      Delete
    2. Kiitos sulle ihanasta kommentistasi, ja blogistasi myös tietysti! On nämä blogit kyllä toisaalta kivoja kohtaamispaikkojakin!
      Ja todellakin tiedän, mitä sä tarkoitit:)
      Mukavaa viikkoa!
      Emmi

      Delete
  6. Moi! Tulin heti moikkaamaan ja linkitän sun blogin, ok?

    Kiva että palasit. Mietin/arvasin että sun poistuminen johtui siitä lapsiblogitohinasta, johon törmäsin myös monilla sivuilla. Aika jyrkkääkin ajatustenvaihtoa. No, jotenkin näkisin, että näitä asioita nyt pulpahtelee pinnalle tämän bloggaamisen suhteen kun tämä alkaa olla niin iso juttu. Jokainen sitten vetää omat rajansa miten parhaaksi näkee ja hyvä niin!

    Hei, mä oon iloinen ettet lopettanut bloggaamista. Oon samaa mieltä, että tää on välillä ihan hölmöä roikkua koneella, kun muutakin voisi tehdä, mutta toisaalta, kyllä tää antaa niin paljon, enkä usko, että kenenkään oikea elämä jää elämättä sen vuoksi että bloggaa. Lisäksi täällä oikeasti ihmiset verkostoituu, tutustuu ja saa vertaistukea. Voiko se olla niin paha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linkitä vaan :) Mulla kesti hetki löytää taas sun blogiin, kun ajattelin vain "JOnna, JOnna, sitruunaa ja ???" "Sitruunaa ja...?" Hih ja sit välähti :)

      Mä en oikein itsekkään tiedä miten mä yht'äkkiä niin kovasti regoin tohon yksityisyyteen. Se oli varmaankin aika monen asian summa. Luin joitain vanhoja raskaushuurupostejani viime vuodelta ja kauhistuin kun samalla kävijämäärät blogissa nousivat ja tuntui, etten ehkä silti aivan niin paljon pysty itsestäni antamaan. Jälkeenpäin ajateltuna olisin tajutessani voinut vain laittaa ne takaisin luonnoksiin ne postit, mutta olin jo siinä vaiheessa avannut tämän uuden sivun. Ja sitten tuossa 'ei niin kauan aikaa sitten' kirjoitin jotain postia meidän F:stä hänen kuvallaan ja hän tuli viereen ja osoitti "Sinää" (tarkoittaen "minä") ja mulle tuli jotenkin omituinen olo. Millä oikeudella mä laitan hänen kuviaan sillä tavalla esille, kun ei hän voi omasta puolestaan tehdä vielä päätöstä?

      Oli miten oli, nyt on tosi hyvä fiilis tästä hommasta ja tuntuu, että blogi on ottanut sellaisen suunnan mitä pitikin :) kiitos kun tulit tännekkin JOnna - sä olet sellaista vakiokalustoa ;)

      Delete
  7. Hihi, edelleen minusta jumpsuitit on vain lasten juttu - kivaa nähdä kerrankin niitä lasten päällä :D

    (Kuitenkin joulupukin säkistä löytyy minullekin jumpsuit...tai mikälie löhösuit se minun tapauksessani olisi ;D)

    Hauskaa viikkoa teille ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minusta nuo on pienllä lapsilla vain niin söpöliinejä. Varsinkin tuommoiset 'ihonmyötäiset' mallit. Mä voisin ehkä kanssa haluta sellaisen onepiecen itselleni kotona hengailuun, mutta tuo siippa ei ikipäivänä antaisi mun hankkia sellaista :D Hauskaa viikkoa myös sinulle iahaninen!

      Delete
  8. Hei, kiva blogi!
    Itsekin tykkään kovasti Ebbestä! Sopivan yksinkertaisia minun makuun, joskin tosiaan pienehköä mitoitusta, kuten sanoit. Meillä on pojalla (1v 3kk) tuo sama jumpsuitti plus lisäksi bodyja ja housuja. Ja lippis oli kesällä. tykkään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Mä tykkään kanssa tuosta merkistä just yksinkertaisuuden vuoksi, mutta niissä on mun mielestä ihaninta nuo pienet taskut ja kauniit värit ja kaikki :D Onko se lippiskin pientä mitoitusta?

      Delete
    2. Joo, oli lippis pientä mitoitusta. Otin koon, jonka arvelin olevan hyvä 1-vuotiaalle, mutta loppukesästä jäi jo rantu otsaan, kun laittoi lakin päähän. Materiaali oli tosin ihanan kevyttä, sitä samaa ohutta bodykangasta ja reunassa kuminauha, joten sitä saattoi venyttää. Voisin harkita tilaavani ensi kesäksi isompaa kokoa vaikkapa Oii:sta.

      Delete