17.11.12

A BLOG WITH SUBSTANCE:


Sain hauskasta Hupulaiset-blogista tällaisen tunnustuksen:


1. Kiittää sen lähettänyttä bloggaria.
kiitos Zirk, tämä oli oikea piristys :)

2. Jakaa tunnustus kahdeksalle muulle bloggarille.
Olkaapas hyvät:


3. Ilmoita heille haastavasi heidät mukaan.

4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

1. justiinsa tajusin, että tykkään enemmän haasteista, missä on kunnolliset kysymykset, koska mun on kamalan vaikea keksiä tällaisia satunaisia juttuja itsestäni. hah :D

2. no aloitetaan vaikka sillä, että mun mielestä kertakaikkisesti tyyliblogeista kaikista inspiroivin blogi on Preferita. hänen tapansa kirjoittaa on niin mukaansa tempaava ja aito ja asut ovat tyylikkäitä. mutta silti en pidä blogia omalla lukulistallani, koska tykkään lukea hänen blogiansa aina useamman postauksen samalla kertaa. 


3. ihan ensimmäinen blogi, mitä rupesin lukemaan aikanaan oli Nelliinan vaatehuone. se on vieläkin suuren suuri suosikki ja huokailen jatkuvasti hänen kauniiden korkojensa ja mekkojensa perään.

4. toivon joku päivä (suhteellisen pian) saavuttavani sellaisen vaatekoon, missä tunnen oloni hyväksi ja pysyn lopun ikäni ja näinollen voin satsata laadukkaissin vaatteisiin (mekkoihin), mitkä sopivat aina. on aivan ilmiömäistä, että alma mahtuu seiskaluokan housuihinsa ja kalastajanvaimo kymmenenvuoden takaisiin farkkuihin. itse en aivan yhtä sorjana itseäni nää eli hoikkuuden ihannointia tämä ei ole. lähinnä kai pysyvyyden.

5. kaikilla näitä varmaankin on, että kuvittelee keksineensä jonkun jutun ennen muita, mutta muo suututtaa, kun aikoja sitten ihastuin Mulberryn Lily-laukkuun ja päätin ruveta säästämään sitä varten. No little did i know nyt sellainen on vaikka kuinka monella ja kenellä ja se on muodostumassa massatuotteeksi. täytyy vain toivoa, että 1,5 vuoden päästä se on jo aivan last season, koska haaveissa on siis saada se 30-lahjaksi.

6. samoin kävi tämän maailman ihanimman kameralukun kanssa, minkä minä bongasin viime toukokuussa ja mihin myös säästän. ja mistä uuden kuun emilia teki postauksen viime viikolla. argh!
(hänellä on myös sama raskausfarkkumekko, mikä minulla oli vuosi sitten. olen siis todellinen tyylin edelläkävijä eiks vaan?!)

7. kaikista ihanin blogi/sivusto on tietenkin A beautiful mess. Kaikessa retroudessaan (ja erityisesti sen takia) aivan ihana. Suosittelen! Mä jumitun tuonne aina tunneiksi :D

8. mulla on pikkusen (no ehkä vähän enemmänkin) ikävä sitä blogia, minkä suljin. juu tiedetään - syyt olivat hyvät enkä kadu päätöstäni tippaakaan, mutta sielä oli omastakin mielestäni aika kivoja posteja :) ja tietysti tämä puhtaalta pohjalta aloittaminen  kaiken sen "työn" jälkeen on hiukan daunting (hjälp, mitä tuo onkaan suomeksi?!).

bonus kohdat.

9. olen kerran juonut long island ice tea-drinksun alle 10 sekunnissa. en ole erityisen ylpeä tuosta, mutta hauskaa ol'.

10. mun party piece eli se laulu, minkä inhoamissani irlantilaisissa sing songeissa (yhteislaulutuokioissa) laulan on Elviksen Suspicious Minds.

11. lakkasin juuri varpaankynnet punaisiksi ja nyt me lähdetään poikien kanssa Prismaan.

12 comments:

 1. Tykkään todella paljon tällaisista postauksista, joissa bloggaaja kertoo satunnaisia asioita itsestään. Niitä on aina yhtä mukava lueskella.

  Oooh, en ole ennen nähnyt noin kaunista kameralaukkua. Tollaista varten kannattaakin säästää :)

  ReplyDelete
 2. mäkin tykkään lukea äitä, mutta kirjoittaminen ja keksiminen on aina niin hankalaa.

  ja tuo laukku on vain niiiin ihana. ja mä tarvitsisin tuolle mun järkäle järkkärille sellaisen. voisin kuvitella tuon kestävän vuosikausia. no ehkä jossain vaiheessa saan rahat kokoon...

  ReplyDelete
 3. Hih, ihana ja kiitos!

  Toi kohta 9. oli nyt kyllä ihan paras :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ole hyvä :)

   juu mä olen sellainen yllytyshullu, että tuo 9. kohta oli oletevasti heitetty haaste :D

   Delete
 4. Voi että!
  Mä olen ihan otettu, kiitos <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva, jos ilahduttaa, koska sun blogi on ihana :)

   Delete
 5. Hyvähyvä! Tämä oli mukava lukea. :) palaan paremmalla ajalla!

  ReplyDelete
 6. Oi, kiitos! Tämä ilahdutti kovasti, nyt vain omia satunnaisia asioita keksimään :D!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyvä kun bongasit itsesi, kun en vielä saanut aikaiseksi käydä tätä mainostamassa :) odotan jo sinun postia aiheesta :)

   Delete
 7. Ihana toi ysi-kohta... Itsehän olen yrittänyt joskus nuoruusvuosina juoda brittimiehen pöyän alle! Noh, kuvitella vain saattaa mitä siitä seurasi! ;) JOnna ja Tea muuten vievät samaan blogiin... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. sanotaankos nyt vaikka näin, että minullakin on aikanaan ollut melkoisen kestävä viinapää, että ei tuo nyt edes ole mitenkään kovin rajua :D onneksi ne bile-päivät ovat jo takana päin, huh!

   Delete