15.11.12

TAKKUJA.

toissapäivänä klo 15:00 oli näin kaunis auringonpaiste. kuvaa ei ole käsitelty...huoh.
Voi kuinka monta kertaa mä ole jo käynytkin yrittämässä postitella, 
mutta mitään juttua ei nyt vain tule. 

Marraskuu on minulle niin perin takkuavaa aikaa aina. 

Just muistinkin, miksi aikanaan tuli muutettua pois täältä pohjolasta :D

Sitä me ollaan tässä miehen kanssa pyöritelty mielessä kovasti. Tulevaisuutta.
Irlantiin vai ei?
Jos joo, niin missä vaiheessa?
Töitä, opiskelua, yrittäjyyttä?
Kaupungissa vaiko hiukan kaupungin ulkopuolella?

Myydäänkö tämä asunto heti putkirempan jälkeen ja muutetaan vuokralle?
Vaiko eikö?
Jäänkö koko ensivuodeksi kotiin vaiko menenkö loppukesästä töihin?
(sepäs vasta onkin kiinnostava juttu, koska irtisanouduin pari päivää sitten nykyisistä hommistani. jiihuu!)

Ylipäätänsä olen tässä miettinyt kovasti sitä mikä minut tekee onnelliseksi
ja mitä haaveissani haluaisin.

Olo on hiukkasen poissaoleva, mutta kyllä pää alkaa järjestymään :)
Me jopa tänään kirjoitettiin ylös sellaisia plus- ja miinus-listoja kaikista mahdollisista vallinnoista.

Niin ja kaulahuivi on melkein kudottu ja sokerittomuus jatkuu.

Ehkä mä pian teen sellaisia postejakin, 
missä on jotain muutakin sisältöä kuin päättömiä lapsia ja katkenneita ajatuksia :)

PUS!

15 comments:

 1. Isoja asioita pohdittavana! Ei ihme, että olo on poissaoleva. Minullakin pohdinnat mielessä -taas vaihteeksi- tulevaisuuden suhteen. Haenko kouluun ja minne ja aloittaisinko opinnot jo ensi syksynä jos pääsen kouluun ja miten opiskelu olisi taloudellisesti mahdollista jne. Vanhoihin hommiin en palaa.
  Kaikki järjestyy aina, mutta minä haluan aina ajatella asiat halki, että on joku valmis suunnitelma mitä kohti pyrkiä.
  Joten toivon ajatustesi selviävän pian! :)
  Jos haluat jotain muuta ajateltavaa, kerro mitä mieltä olet edullisemmasta versiosta suosittelemastasi olympuksen kamerasta. Malli oli 1 jotain. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu meillä on sama juttu. Molemmat halutaan hiukan jotain suuntaa asioille ja varsinkin kun kyseessä on nämä aikasen isotkin päätökset.

   Se olympuksen mini pen 1-mallikin on aivan hyvä. koklailin sitä myös Prismassa ja nythän sen saisi vielä aika edukkaasti. reissukameraksi oikein hyvä mun mielestä :)

   Delete
  2. Ok, kiitti vinkistä. :)

   Delete
 2. hih ja päällisiä lapsia pliis..

  ReplyDelete
  Replies
  1. meidän pitää treffata siis :)

   Delete
 3. Kiva että bloggaat taas :)
  Täälläkin pohditaan tulevaisuutta, syksyyn asti olen hoitovapaalla ja entisiin töihin ei toivottavasti tarvitse palata, mutta mitäs sitten tekisin..

  Mari

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva, että löysit tänne Mari :) ah samat täälläkin just, että syksyllä koittaisi työt, mutta haluaisin kyllä kaikista mieluiten sittenkin vielä jäädä kotiin, kun tuo J olisi vielä kuitenkin aika pieni.

   Delete
 4. Samanlaista pohdintaa täälläkin. Välillä mietitään jäädäkö Suomeen vai muuttaa Turkkiin. Tehdäänkö vielä yksi lapsi vai jääkö lapset tähän ja minä menen töihin vuoden päästä. ja jos tehdään lapsi niin palkkaako mua enää kukaan sen jälkeen kun ole ollut kotona 10vuotta hoitamassa lapsia.

  Vaikeita päätöksiä. Pää jumissa on tuttu tunne. Voimia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä luulen, että me ollaan päästy ainakin siitä päätökseen, että kolmas lapsi olisi aivan ihana juttu. lapset olen uhannut 'tekeväni' suomessa, joten jos meitä sillä saralla vielä joku kerta lykästää niin sen aikaa ainakin pysytään täällä. meillä olisi molemmilla hiukan edessä alanvaihto, joten tosi tarkkaan pitää miettiä mitä tehdään.

   Voimia sinullekkin ajatusten kera!

   Delete
 5. Nää on niitä elämän suuria juttuja, tottakai ne vaivaa mieltä. Meilläkin mietitään kovasti tulavaisuutta, tuo pienimmäinen kun täyttää ensi kesänä 3 ja mun varmaankin pitäis mennä töihin, mutta koska olen ennen äippälomaa opiskellut niin työpaikkaahan ei ole... Ja opiskelukin kiinnostais, mutta mutta... Odotan jotain salamaniskua taivaalta, että osaan päättää mitä isona haluan! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. tänne tilaukseen kanssa se salamanisku! :D mä en myöskään oikein tiedä, mitä ihmettä haluaisin ryhtyä tekemään lastenhoidon jälkeen.

   Delete
 6. Isoja takkuja, mutta hitaasti kampailemalla ja tunnustelemalle ne selviää, aukeaa, pian kaikki on kunnossa ♥

  Marraskuu on muutenkin oikea takkukuu. Pimeää, koleaa, sateista. Ei inspiroi. Muuta kuin neulomaan ;)

  Hyvää viikonloppua ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. hauskaa viikonloppua myös sinulle <3

   kyllä mä luulen, että me jo aika pitkälle päästiinkin pähkäilyissä. onneksi on tuo mies kenen kanssa yhdessä kamppailla :)

   Delete
 7. Onnittelut siitä, että jotain ratkaisuja olet jo saanut tehtyä irtisanouduttuasi töistä! Ja pikku hiljaa ratkeavat varmasti muutkin asiat, vaikka tietysti on vaikea sietää epävarmuutta ja tehdä päätöksiä. Plussat ja miinukset paperille on kyllä hyvä keino: selkiyttää ajatuksia.
  Munkin tekisi niin mieli irtisanoutua! Ei huvittaisi palata vanhaan työhön. Toistaiseksi oon kuitenkin menossa sinne kesän jälkeen. (Kotimammailu loppuu sitten sissiin pysyvästi. Ainakin lapset on tehty jo.) Toki pidän silmät auki kiinnostavamman työn suhteen, ja yritän vaihtaa, jos töihinpalattua takkuaa yhtä pahasti kuin ennen lastenhoitovapaita. Luulen kyllä niin, mutta ehkä viiden vuoden poissaolon jälkeen kannattaa tarkistaa tilanne:) Sen olen kuitenkin itselleni luvannut, että teen tarvittaessa muita ratkaisuja enkä jää epäkiinnostavaan työpaikkaan vain sen takia etten uskalla lähteä.
  Marraskuu on kyllä vaikea kuukausi mullekin. Sunnilleen kaikki tuntuu vaikeammalta ja rasittavammalta. Voi ankeus tätä Suomen loppusyksyä! Jaksamisia sulle ja tsemppiä pohdintoihin!
  Emmi


  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle tuli vain niin vahvasti sellainen tunne, että haluan ruveta tekemään jotain ihan muita hommia ja päätin sitten heti toimia. tuntuu niin hyvältä päästä jostakin tuollaisesta irti. aina vain vahvemmin tulee sellainen olo ettei enää haluaisi kuluttaa aikaansa mihinkään "ei nyt niin kiinnostavaan" tekemiseen.

   Jaksamista sinnekkin ja kyllä tämä kuukausi tästä. nythän ollaan jo puolenvälin paremmalla puolella :D

   Delete