5.2.15

TORSTAINA.


Toivottavasti, ette kyllästy näihin maisemapostikorttiloihin täältä Irlannista. Taas tänään oli mielessä, että saisinpa teidät kaikki tänne mukaan ja ei auttanut kuin yrittää ottaa mahdollisiman paljon kuvia :)

Yksi syy unohtui mainita, miksi muutimme tänne; täällä alkaa nyt olla kevät. Helmikuussa. Linnut laulaa ja purot solisee iloisesti. 
Tällaisissa maisemissa miljöössä sijaitsee se autokorjaamo, mihin vein tänään meidän auton huoltoon. Olin valmistautunut istuskelemaan korjaamon odotushuoneessa useamman tunnin, mutta kultaiset korjaajamiehet ryhtyivät yhdessä hommiin, että automme olisi supernopeasti valmiina. Olin ihan hämilläni ja niin kiitollinen. Uskomatonta muuten miten uudet renkaat voivat muuten vaikuttaa auton ajomukavuuteen! 

No tästä ripeästä toiminnasta johtuen minulle jäi mahdollisuus viettää hiukan enemmän omaa aikaa ja lähdin korjaamon lähistölle vähän kuvailemaan. Ja voi vitsit teki hyvää olla ihan ypöyksin. Ja ihan hipihiljaa. Auringonsäteet kasvoilla. Välillä ihan kurkkua kuristi ja itkettii, kun oli vain niin tajuttoman upeata ja kaunista.
Kaikista parasta täällä Connemarassa on, että pienen alueen sisällä on niin erinäköisiä paikkoja ja erilaista maastoa. Tämä Killary fjord-vuonon ympäristö on todella jylhää ja rakastan tarkastella, miten vuorien seinämissä on vaikka minkämoisia rantuja ja muotoja. Korkeuserot on valtavia ja tiet mutkikkaita. Näissä maisemissa ajelimme lasten kanssa uudenvuoden aattona ja näin ihan tajunnanräjäyttävän upean auringonlaskun. Mutta ihan sama mikä sää, nämä näkymät ovat mykistäviä.

Joo, noh aamulla en ollut ajatellut ottaa itsestäni kuvia ja reväisin päälle vain mahdollisimman lämmintä, kun oli suht vilpoissaa aamusta kuitenkin. Vein Fionnin kaverille, kuka kyyditsi hänet kouluun ja läksin korjaamolle. Päällä aika arjen äitiuniformu näin talvella ja hiuksetkin jäin nutturalle yöksi pesun jälkeen ja naamassa häthätää sipaus ripsaria. Mut totuudenmukaistahan tämä on. Näissä olen hiihtänyt viimeiset viikot: uggit, haalistuneet farkut, merinovillapaita ja neuletakki, villahuivi ja talvitakki. Not so very stylish. Ja sitten taas tuola seistessäni upean luonnon keskellä mietin, että kaikki vaatehapatus on niin toissijaista! 
Kyllä mä vain olen niin tyytyväinen, että me jäätiin tänne.
 Ehhehhee, muuten tuossa purkaessani näitä kuvia, Liam kysyi ihmeissään noista ylemmistä kuvista "who took those pictures of you? they're really good!"

Ööh no et ainakaan sinä! :D:D Kas kuvausrajoitteisen siipan puutteessa kaivoin muutolaatikosta tämän pikku kapistuksen:
Juu-u ja saatoin vähän innostua muikistelemaan ja sitten, kun pienensin kuvia picmonkeylla koklailin kuviin kaiken maailman filttereitä, botoxeja ja lisäkuvioita. Leikkimisen jälkeen tallensin kuvan ja nyt vasta huomasin, että jotain jäi vahingossa jäljelle hihi :D Huomaatteko edes vai sulautuuko persoonaani?

12 comments:

 1. Ei hitto mää niin tykkään sun huumorista! Täällä yksin tirskun sulle ja sun sarville (jotka sopii varsin hyvin ;)).
  Ihana oot! Ja ihana kun jaat näitä maisemakuvia, tykkään!!! Tommoset maisemat on mun mieleen :) paljon kivempia ku kaupunkimaisemat, vaikka kivoja nekin. Nää jotenki rauhoittavia.
  Terveisin Anu - lapsuus tuppukylässä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaa, eikö sovikkin :D :D

   Mä itseasiassa tässä just mietin, että miten voi tällainen kaupunkilaistyttö tuntea olonsa niin onnelliseksi täällä ihan Euroopan laidalla landella? Ja kyllä mä kaupungissakin viihdyn, mutta täällä väistämättä tuntee itsensä osaksi luontoa ja nimenomaan rauhalliseksi. Mindfullnessia parhaimmillaan :)

   (poistin tuplakommentin ;))

   Delete
 2. Ihan epätodellisen kauniita kuvia!
  Ja mun mielestä tuo sun asukin on näihin kuviin juuri sopiva! Eipä tuohon maisemaan korkeat korot ja minihamoset taitaisi oikein sopiakaan. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei sopisi ei ja mukavuus/lämpimyys ennenkaikkea :))

   Delete
 3. Ihania kuvia, todellakin halutaan lisää näitä! Asusi on juuri sopia ja olet kaunis omana itsenäsi!
  Muikistelukuvat saa täällä ruudun toisella puolella oikein hyvälle tuulelle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hyvä, sillä näitä varmasti tulee lisää. Muikisteluilla tai ilman :D

   Delete
 4. Replies
  1. Ja kun vielä kuviin saisi tallentumaan, miten upeita näkymät on ihan livenä!

   Delete
 5. Henkeäsalpaavan upeat maisemat!

  ReplyDelete