23.2.15

TÄRKEÄ VIERAS JA VIISIVUOTIAS.


NO HEIPPA VAAN! Meillä on täällä tosielämäössä pitänyt viimepäivät vähän kiirettä. Torstaina haettiin tänne meille Galwayhin bussilla Dublinista lentokentältä saapunut kiakista tärkein visiteeraaja eli minun oma äiti <3 Enhän mä ole iltaisin malttanut tietokoneella näpytellä, kun oltu vain. Perjantaina juhlittiin sitten viisivuotiasta esikoista. Viisivuotiasta! Miten ihana ikä?! Olin torstaina aika tunneherkkä, kun muistelin tapani mukaan ensimmäisen vauvani ensipäiviä, mutta perjantaina olin vain niin iloinen tästä uudesta etapista.

Meidän ei ollut aluksi edes tarkoitus pitää mitään kemuja, kun ollaan oltu kipeinä ja energiatasot aika finaalissa, mutta lapset sai viime tiistaille kutsun syntymäpäiville tuonne kunnantalolle pomppulinnoineen ja tuli pienet paineet :D Lopulta kutsuin ihan vain pari kaveria lapsineen, keistä yhdet kaverit eivät sitten edes päässeen.

Ja tiedättekö nämä oli meille ihan täydelliset kemut. Fionn on just kuin minä, että vaikka ajatus isoista juhlista viehättää, todellisuus vähän ahdistaa ja parhaiten viihtyy pienessä tutussa porukassa.

Tarjoiluissakin mentiin helpoimman kautta. Tein yhden raakakakun, ostettiin purkki jäätelöä ja Hipp-keksejä. Ja sitten Liam toi töitä valmiita pizzapohjia, mitkä täytettiin kasviksilla ja vuodenjuustolla.
Ja äiti toi Suomesta Luomu Kulta Katriina-kahvia. Herranjestas se on hyvää! Ihan jo itkettää, kun meidän kahvihirmujen käsissä se alkaa olla muisto vain.

Launtaina vain otettiin aika iisisti ja sunnuntaina olikin ehkä maailman ihanin päivä. Äitiliini antoi meidän nukkua Liamin kanssa yli ysiin asti ja sitte me lähdettiin iltapäiväksi treffeille ihanaan Westportin kaupunkiin ja illalla vielä leivottiin karjalanpiirakoita.

Ja nyt sitten on maanantai ja uusi viikko käsillä. Tänään saadaan uuden kodin avaimet ja ruvetaan maalaamaan seiniä ja kenties jo loppuviikosta muutetaan sinne. Lauantaina todenäköisesti lähdetään anoppilaan kylään. Että haipakkaa tiedossa. Yritän tännekkin ehtiä, mut ainakin tuola instagramissa löytyy sitten tarkempaa päivitystä. Moi!

8 comments:

 1. Onnea 5-vuotiaalle! Toivotan antoisia yhdessäolon hetkiä läheisten kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marra ja ihanaa meillä olikin :)

   Delete
 2. Onnea viisivuotiaalle! Aivan ihana ikä, meilläkin on yksi viisivuotias. Pohjaton pinaattipiirasohje pelasti lounastreffit tällä viikolla, kiitos hyvästä ohjeesta ja tsemppiä muuttourakkaan.

  E:n ja A:n äiti (kommentoin jonkin aikaa sitten ensi kertaa, kiittelin hyvän mielen- blogista ja sen paluusta)

  ReplyDelete
  Replies
  1. (Blogger oli jostain syystä laittanut kommenttisi roskakoriin ja siksi se vasta nyt näkyy täällä)

   Kiitos paljon onnitteluista ja kiva, että pinaattipiirakasta oli iloa. Teen itse sitä aina vaan aika usein. Ainakin kerran kuukaudessa :)

   Delete
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut ♥

  ReplyDelete