2.2.15

HARRASTUS.

Hei ja kivaa uutta viikkoa kaikille. Meillä on varsin hektinen viikonloppu takana ja oli oikeastaan aika kivaa palata tänään ihan normi kotiarkeen. F meni mielellään kouluun, kun joutui perjantaina olemaan poissa ja meillä pikkaraisten kanssa alkoi taas talvitauon jälkeen muskari.

Täällä ei kotiäideille ja lapsille ihan hirmuisesti ole mitään ohjattua tekemistä. Alkujaan kävin pienessä imetys-(vertalaistuki)tukiryhmässä Elsin kanssa ja sielä tutustuin erääseen mukavaan joogaohjaaja-äitiin, kuka syksyllä kertoi minulle tästä music classista. Olin enemmän kuin innostunut lähtemään mukaan varsinkin, kun kuulin sen pidettävän aika huipussa paikassa.
Oh yes, it is Kylemore abbey. Mä vieläkin sisäisesti hihittelen, että meillä on tuollaisessa paikassa harrastus :D Nuo maisemat on jotain iiihan muuta - niin kaunista! Ja aika överiä.
Mut juu, onhan nuo muskarit aika sähläämistä. Suloinen nunna-mummeli, Sister Karol, on kyllä tosi herttainen, mutta tuollaisen melkein kolmeveen mielenkiinnon ylläpitäminen on välillä hiukan hankalaa. Elsin ikäisiä neitosia sielä onkin liuta ja heille harrastus on mitä mahtavin. Jamesista kivointa lienee, kun yleensä ennen ja jälkeen laulupuolituntisen käveleskellään tuolla Abbeyn liepeillä.
Aika kivaa muuten huomata, että ihan kuukauden sisään, Elsistä on tullut niin reipas kävelijä ettei rattaita esim. tuolla reissulla varsinaisesti tarvita :)

Mä pyysin yksiä jenkkituristeja ottamaan meistä kuvan, mut toki tuo talo on komeampi kuin me kolme :DD Ehkä ihan hyvä vaan, että äidin naama on epätarkka, kun yöunet taustalla olivat taasen sangen rikkonaiset. Miksiköhän lapset ei voi syntyä kaikki hampaat suussa....

Anyhow, viikonlopun jäljiltä on tehty tärkeitä päätöksiä asumishommeleita koskien ja niistä sitten seuraavalla kerralla lisää. Nyt nukkumaan, josko ensi yökin jatkaa samaa rataa. Night, night <3

10 comments:

 1. Käsittämättömän upeita maisemia ja upeat kuvat! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tosiaan vielä ihan päivittäin nipistän itseäni, että saan asua täällä. Ja olin aika yllättynyt, että tuolla 40mm linssillä sai näinkin hyviä kuvia. On kyllä kiva jakaa meidän maisemia muiden kanssa, kun yleensä olen lasten kanssa yksin liikenteessä.

   Delete
 2. Vähänkö siistiä käydä muskarissa Kylemore abbeyssä :D Kateeks käy! Se on kyllä hieno paikka.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know!! Mä vain odottelen keväisempiä kelejä, että päästään sinne puutarhoillekkin käveleskelemään :)

   Delete
 3. Ihanan näköistä! Onnekkaita olette kun pääsette nauttimaan noista maisemista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olemme ehdottomasti. On täällä Irlannin laidalla asumisessa paljon miinuksiakin, mutta ne aika tehokkaasti unohtuu näissä näkymissä <3

   Delete
 4. UPEITA kuvia!!! Henkeä salpaa! Mä niin palaan katsomaan näitä vielä uudelleen! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänne voi myös livenä tulla ihailemaan maisemia ;)

   Delete
 5. Suloisia kuvia lapsista :) Upeat on maisemat, eipä ihme jos viihdytte niin hyvin!
  Innolla seuraavaa postausta odottaa hän täällä noista asumishommeleista :)

  ReplyDelete