19.3.14

YKSI IHANA TAKKI.

söpösti somistettu näyteikkuna
SULOINEN, SULOINEN KAUPPA TUO LITTLE COPENHAGEN. Ei voi muuta sanoa. Olimme sielä eilen illalla käväisemässä Elsin kanssa Riikan-blogin lukijatapahtumassa. Riikka kutsui myös meidät mukaan ja mielelläni lähdin hiukan tuulettumaan + minulla oli sinne vähän taka-ajatuksena muutenkin asiaa.

Alunperin kauppa tuli minulle tutuksi vasta tässä alkuvuodesta, kun kävin sielä ystävämyynnissä koluamassa mallikappalekoria. Tuolloin löysinkin ihanalta Wheat-merkiltä Elsille joitakin suloisia kesävaatteita mukavalla alennuksella. Little Copenhagen on kyllä kaikin puolin kiva kauppa ja omistajattaret hurjan mukavia naisia. Ehdottomasti suosittelen visiteeraamaan, jos satutte Töölön kulmille.
tyttökaverini heräsi juuri sopivasti päiväunilta shoppailemaan
kauniita nahkakenkiä ja asiantunevaa apua
pientä purtavaa ja lasillinen skumppaa :)


yksi urheilullinen prinsessa-kaverikin sielä ;)

Ja itse illan emäntä.
Riikkaa nauratti aina vaan tämä minun bloggailutahtini, että välillä on aina taukoja ja sitten taas tiuhempaa kirjoittelua. No sellaistahan se elämä on. Välillä on enemmän ja välillä vähemmän aikaa harrastuksille. Toivottavasti mitään kovin pitkiä taukoja ei nyt ole edessä päin ja tällainen tiheämminkin postittelu on oikein kivaa ;)

Mut juu se taka-ajatus oli siis minulle sellainen, että halusin päästä vähän mittailemaan ja mallailemaan erästä Wheatin vk-takkia, mistä haaveilin Elsille ja minkä olin LC:stä aikaisemmin bongannut. Olin saanut koon 12kk/80cm varattua seuraavasta kuormasta, mutta sen mitoista en ollut oikein varma ja siksi oli hyvä, että itse neitokainen oli reissussa mukana. Yllättäen kevättä, kesää ja alkusyksyä silmälläpitäen juurikin samasta mallikappale kasasta löytyvä 9kk takki sopi Elsille kuin nakutettu, kun mitoitus onkin hiukan reiluhkoa.

Meinasin laittaa nämä sovituskuvat omaan postaukseensa, mutta saatte nyt koko kuvasaldon samaan syssyyn:
äitiliinin pieni marianne-karkki <3 hihoissa ja helmassa mukavasti kasvunvaraa.
Eikö olekkin aika ihana?! Vaikka pääsääntöisesti suosin veljien vanhoja ja kierrätettyjä ulkovaatejuttuja, niin tälläkertaa en voinut vastustaa tätä ja meillä ei ollut Elsille jemmassa mitään sopivaa, kun on eri vuodenajan lapsi veljiinsä verratuna.

Wheatin ulkovaatteista olen kuullut vain hyvää palautetta ja tämäkin on täysin vedenpitävä (vesipilari 10 000, vai miten se nyt sanotaankaan) ja hengittävä jne.
kaunis punavalkoraita ja siihen jo puikoilla vedenvihreä silkkivilla-myssy.
Mieluiten suosin näissä ulkotakeissakin sellaisia, mitkä menevät sitten moneen menoon hiekkalaatikolta kaupassa käyntiin. Poikien Po.pit ainakin näyttävät kivoilta sekä kuraleikeissä että farkkujen kanssa siistimmässä menossa. Tämä on ehdottomasti sellainen vaate, minkä nään vaikka mekonkin kanssa tyttösen päällä.
tässä tarkemmin takin tyttömäisempi malli.
Hauskasti sopii yhteen myös aikaisemmin hankkimiini Pomp de luxin välikausihaalarihousujen kanssa. Housut ovat kyllä vähän grandemmat, mutta menevät sitten pidempään. Ehkä jopa vuoden päähän keväälle.
sopivasti meiltä taitaa löytyä vielä harmaat pienet rukkasetkin, vaikka ei kaiken tarvitsekkaan olla niin matchy-matchy.
Äidin kevättakki-tilanne aiheuttaakin sitten vähän enemmän päänvaivaa. Ongelmana ei niinkään ole se ettei niitä ole, vaan se etteivät ne juuri nyt mene päälle rintojen kohdalta. Voihan maitomelonit sentään. Ostin yhden yksilön tähän hetkeen Stadiumista, mutta en vieläkään osaa päättää pitääkkö se vai ei? Tavallaan tuntuu turhalta ostaa vain kuppikoon takia uutta vaatetta, mutta toisaalta en haluaisi takki aukikaan kylmässä hytistä. Sen kauheuden muistan viime keväältä kasvavan masun kera liian hyvin. Äh, ehkä mä yritän kuvata tänne sen uuden takin ja kysyä teidän mielipidettä :)

Jeps, nyt täytyy taas rientää, mutta hauskaa keskiviikkoa sinne ruudun toiselle puolen, Sara x

p.s Olympus-kamera on nyt myyty, mutta objektiiveja en ole ehtinyt vielä sen kummemmin kaupustelemaan. Laskin niiden hintaa vähäsen, jospa joku tätä kautta niistä innostuu.

18 comments:

  1. voiku ihana vauva ! :) oon ite 13 vuotias,ja ainaku nään ihania vauva kuvia tulee kauhea vauvakuume:D vaikka en itse vielä vauvaa halua pitkään aikaan ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä taidan tietää mitä sä tarkoitat :D Musta tuntuu, että mulla oli tosi nuoresta asti sellainen kesto-vauvakuume ja tiesin, että ehdottomasti haluan joku päivä omia lapsia :)

      Delete
  2. ihana postaus ja tykkään nyt sun tahdista ;)..

    ja mahtava tuo takki, missä tyllihame?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tyllit taitaa meidän osalta jäädä kauppaan :) Tai no vannomatta paras. Ehkä sitten kun E osaa itse sellaista pyytää...

      Delete
  3. Voi kun söpö takki - tuo kauppa näyttää "vaaralliselta" tämmöselle mammalle, joka haluaa pukea tulevan tyttönsä just kaikkeean yltiösöpön tyttömäiseen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. On vaarallinen paikka. Ja paljon kivaa myös pojille...oi voi. Toisaalta tuolta löyty todella hyvä second hand puoli myöskin ja ilman Elsiä matkassa, olisinkin sielä varmasti pengastanut ahkerammin :)

      Delete
  4. Aivan ihana takki, mä haluun kans tytölle tuollaisen :)! Oliko noita isompia ;)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. On isompia, mutta heillä ei alunperin ollut tätä takkia tulossa ollenkaan. Nyt olivat kuitenkin tilanneet ja siitä oli ainakin 18kk takista ennkkovaraus. Mä luulen, että kandee soittaa suoraan heille ja kysyä. Ovh. tästä oli vissiinkin about 70e ja ainoastaan Tanskasta Wheatin omasta nettikaupasta ja stylepit.co.uk sivuilta löysin samaa takkia. Onneksi ei tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan :)

      Delete
  5. Tosi kaunis takki! Meillä ollut Wheatin talvihaalari ja siitä vain positiivista sanottavaa :)

    NiinaM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. Mä tykästyin tuohon nyt niint osenteolla, että mietin vähän, jos.löytäisin Elsille talveksikin Wheatin takin jostain alesta... :)

      Delete
  6. Hei mä en kestä miten ihana takki ja vauva! Meillä on ollut eevilla wheatin setti ja se oli tosi kestävä, ei mullakaan mitään pahaa sanottavaa niistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Sini. Mä muistelenkin sun kuvissa nähneeni Wheatia. Vaikuttaa kyllä laadukkaalta kaikin puolin.

      Delete
  7. Tuo takki on kyllä niin ihku ja tietty Elsikin <3
    Haha, tosi urheillullinen :D Shopping is my cardio? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi no oothan sä ihan hirmuisen timmi mutsi! Oli tosi kiva nähdä :)

      Delete
  8. Oi! Löysitpä kivan takin :) ja oli kiva nähdä teitä. Elsi on ihan mielettömän söpö tyttö <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu oli kiva nähdä :) ehkä me joku kerta törmätään uudestaankin :)

      Delete