2.3.14

SELLAINEN VAPAA VIIKONLOPPU.

Jännittävässä museossa...
....juoksenneltiin,
...pelleiltiin hississä,
...yritettiin vähän rauhoittus tehtäväkirjojen parissa
ja tämä typy missasi koko paikan nukkumalla kantorepun suojissa.
PAHOITTELEN TÄTÄ LOPPUVIIKON RADIOHILJAISUUTTA SUURESTI. Huhheijaa, mikä viikonloppu onkaan takana. Miehellä oli siis vihdoinkin vapaata ja vaikka meillä ei oikeastaan mitään kovin kummoisia suunnitelmia ollutkaan, kaikki meni 'penkin alle', sillä tietysti perheeseen iski just nyt vatsatauti. Ei mikään kovin paha onneksi, mutta se + lasten heräämiset jo ennen kuutta + Jamesin jäääääätävä uhma + Fionnin tylsistyneisyys...

Perjantaina sentään lähdimme vierailemaan Helsingin Luonnontieteelliseen museoon ihmettelemään eli onneksi ehdimme sentään jotakin tehdä ennen marinoitumista neljän seinän sisällä. Meidän lapset toki olivat vielä museoon vähän pieniä taikka siis pojat eivät oikein vielä jaksaneet kovin pitkäjänteisesti olla mistään kiinnostuneita. Jamesista parasta oli hissi ja kaiken maailman nippulat ja nappulat ja Fionn sinkoili juoksentelemalla milloin minnekkin. Fionnia itseasiassa pelotti monet eläimistä, mikä oli aika yllätyksellistä meille.

Aika harvoin meidän tulee lähdettyä keskustaan tällä revohkalla, koska nuo lähtötilanteet ovat - mitensennytsanoisi - hiukan haastaviakin. Kodista lähteminen on ihan ok, kun vauvalle on järkevä laskupaikka suhteessa, missä kengät, takit ja sun muut, mutta tuolta museosta pois pakkautuminen taikka vaikka esim. kerhosta lähteminen... Puuuh!

No jokatapauksessa, nyt aletaan olla kunnossa ja miehelläkin on vielä huominen vapaata (jee) eli optimistisin fiiliksin toivon, että huomenna on ihan superkiva päivä. Kommentteja on vielä kourallinen vastailematta. Yritän sen tehdä huomenna, sillä nyt on vain pakko painua nukkumaan. Ihanaa alkuviikkoa ja pian nähdään! Sara xxx

7 comments:

 1. Meillä yhdistyy tällä hetkellä tuo uhma ja tylsistyneisyys. Huoh! Mutta voi ihana tuota teidä pikkuneidin ilmettä tuossa kuvassa. Siitä alkaa itsellä kyllä tämä viikko hymyssä suin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fionn-reppana on ollut ihan super tylsistynyt ja kaipaillut kavereita. Onneksi sentään Jamesin synttäreitä odottamasta löytyi Lentsikat-leffa ja se on ollut ihan pelastus näille kotipäiville. Tosin koko perhee taitaa nyt jo osata koko elokuvan ulkoa :D

   Delete
 2. Ihanaa meininkiä museossa! Toivottavasti olot on tänään jo paremmat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meininkiä indeed ;) tänään vielä vähän lisää potilaita ja itse nyt vihoviimeisenä odottelen, milloinka minuun iskee :/

   Delete
 3. Mä olen monesti haaveillut tuosta luonnontieteellisestä museosta lasten kanssa. Asutaan siis Tampereella, mutta kun seuraavan kerran päästään Helsinkiin... :) Meillä vähäsen isompia lapsia (osa) kuin teillä (9,5 ja2), joten vois olla että noita isompia jo kiinnostais? Kiva postaus. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli ihan nostalgista käydä tuola, kun itse olen lapsena sielä käynyt myös. Mä luulen, että ainakin 5-vuotiaalle tuo on tosi mielenkiintoinen. F ei ainakaan vielä oikein innostunut eläimiä niin katselemaan tai kyselemään. Me vanhemmat oltaisiin tosin viihdytty vaikka tunti tolkulla :)

   Delete
 4. tuo on niin meidän lemppari paikka;) ja mitä me sovittiin tapaamiseksi..voi apua!!! ja paranemista!!! laitan hu tekstaria ..

  ReplyDelete