22.3.14

IHANAAN AAMUUN.

ihanaan aamuun tuo ihan oman lisänsä jo aamu kuudelta paistava aurinko ja melkein sula maa.
(never mind meidän 'näköala' suoraan parkkipaikalle...)

ihanassa aamussa hymyilyttää yhteiset koululeikit ennen aamiasta ja innostus äidin opettamasta pyyhekumilla pyyhkimisestä. miten paljon iloa pienestä jutusta, mitä en edes ollut tullut ajatelleeksi opettamalla opettaa.
aika monta asiaa tulee otettua itsestäänselvyytenä, mitä nämä pienet ei tästä maailmasta vielä tiedä.

ihanaan aamuun tuo lisää iloa, naurua, tönimistä ja kitisyä päätös siirtää poikien tuolit vierekkäin.
ihana, paras, kamalin veli - napit vastakkain joka toinen sekunti ja silti halu olla lähekkäin.

ihanassa aamussa sympatioidaan pieniä hampaita tekeviä ihmisiä.
Elsillä vasta ekat kyseessä ja Jamesilla kaikki kulmahampaat - auts!

ihanassa aamussa hymistellään mummin tuomalle uudelle älppärille ja sen huippulle biiseille.
 ja ihastellaan aina vain miten cool tuo rollareiden albumin kansi on.
se on jäänyt päällimäiseksi esille ihan sisutuksellisista syistä ;)

ihanassa aamussa pihistetään joitakin minuutteja muutamalle riville neulomista kaffikupin kera,
kun kaikki lapset ovat tyytyväisiä omissa touhuissaa aamupalan jälkeen.


VOITTE HUOMATA, ETTÄ TÄÄLLÄ OLLAAN HYVÄLLÄ TUULELLA kello viiden heräämisestä huolimatta. Tai ehkä just siksi. Kello on vasta yhdeksän ja me ollaan ehditty jo vaikka mitä. Pieninkin on nyt ekoilla päikkäreillä ja pikku kakkonen viihdyttää poikia, kun äiti näpyttelee hetken tietokoneella. Onneksi, onneksi simahdin jo kympiltä eilen illalla.

Ihana olla näin energisellä mielellä. Kyllä tämä kevät nyt antaa voimaa kaikkinensa. Ja Liaminkin kanssa ehdittiin jo ennen töihin lähtöä istahtaa yhdessä turisemaan soffalla ja ehkäpä hivenen lisäintoa tuo se, että hänellä alkaa tämän päivän jälkeen talviloma. Tuntuu aikamoiselta bonukselta just nyt. Suunnitelmissa on paaaljon rentoutumista, aikataulutettua omaa aikaa vanhemmille ja aikaisia yöunia. 

Ja yhdet kaksvee synttärit! Meidän toinen vauvvis täyttää vuosia ja nyt vissiin äidinkin pitää vain tajuta hänen olevan jo iso poika. Huomenna juhlitaan lähipiirillä ja tänään siis tiedossa siivousta, leipomista ja koristeiden tekoa (ainakin suunnitelmat on kovat). Kunhan Elsi nyt herää, me lähdetään liikenteeseen hoitamaan asioita ja ihan varmana nakataan toppavaatteet kaapin perälle ja siirrytään kevättamineisiin. Reilusti sitten vaikka villaa alle :)

Jaaha, sieltähän se sisko jo heräsikin äänteen perusteella eli nyt täytyy taas rientää. Ihanaa päivää teille kaikille ja mahtavaa viikonloppua! Sara x

11 comments:

 1. Olipa ihanan positiivinen postaus. Kyllä tämä kevätaurinko on pop, vaikka meillä satoikin aika paksun lumikerroksen taas toissapäivänä, Tykkäsin jo kovasti sulista teistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se kevät sinnekkin hiipii pian! Ja ainakin energiaa tuo tämä aurinkoinen keli :)

   Delete
 2. Oi ihana, ihana aamupostaus sopii loistavasti omiinkin tunnelmiin! Aikaisin heräämisestä saa juuri tuon lisääjä päivään ja aikaansaamisen fiiliksen, vaikkei mitään varsinaista hommaa tekisikään. Tänä aamuna klo 9 olin jo syönyt kaurapuuroni rauhassa, selaillut lehteä, käynyt marketissa tekemässä ensi viikon ostokset ja keittelemässä teetä. Mieli valoisa ja (viikonloppu)aamuissa parasta innostava alkamisen tunnelma.
  Muksaa viikonloppua ja talvi(?)lomaa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että sieläkin on keritty jo vaikka mitä :) nyt täällä alkaa olla siivouksetkin mallillaan ja toivottavasti ei tarvitse ennen kemuja stressata :)

   Ehkä tuo talviloma voisi olla kevätloma sittenkin ;)

   Delete
 3. A aamupostaus. :) Viettäkää oikein rento ja mukava loma! :) Ja arvaa mitä - tunnistan tuon teidän ikkunasta avautuvan maiseman, olen ollut lapsena perhepäivähoidossa ihan siinä vieressä. Aika sattuma. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika sattuma tosiaan! Ethän sitten kerro kenellekkään missä me asutaan :D

   Delete
  2. Salaisuus on turvassa! :) Kyllähän mä kaupunginosan jo meidän aikaisempien keskustelujen perusteella tiesin, mutta nyt tuli yllätyksenä ihan lähes sama maisema jota on tullut aika paljon katseltua aikoinaan. :)

   Delete
 4. Voikun teidän isoin ja pienin on niin samannökäiset :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on! Välillä menen ihan sekaisinkin, kun tulee ihan flashback F:n vauva-ajasta. Kumpis tässä nyt olikaan?!

   Delete
 5. Aivan ihana blogilöytö, onneks Riikka oli sinut linkittänyt blogissaan :) Selailin jo pitkälle blogiasi ja tykkään kovasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Hauska, että löysit tänne eli tervetuloa :)

   Delete