11.3.14

"SAIRASLOMALLA"

Ajattelin pikaiseen viestitellä tänne, kun huomasin yhden lukijankin poistuneen tuolta paneelista kenties tämän hiljaiselon myötä. Niin. Sain minäkin sitten viikonloppuna sen perheessä jyllänneen pöpön ja vieläkin ole totaalisen veto veks. Muuthan sairastastelivat pikaisesti päivän oksut jo viikko sitten ja minun kroppa taisteli useamman päivän vastaan ja nyt sitten myös parantuminen tuntuu olevan kiven takana. Luonnollisesti blogille en ole jaksanut suoda ajatustakaan, vaikka nuo kommentit luin sähköpostista sängynpohjalla maaten. Iso kiitos teille, jotka jaksatte tätä hetkittäin verkkaista tahtia ja ilahdutatte minua kanssakäymisellä kommentilootassa. Lupaan vastailla sinnekin ihan heti pian :)

Sairasloma tosiaan. Voisikos joku kertoa meidän lapsillekkin sen :) Jokatapauksessa, mulla on tuola valmiina odottamassa kuvattuna reseptin kera yksi aivan ihana ruokaohje ja sen julkaisen heti, kun saan kuvat käsiteltyä eli yritän palailla blogin pariin mahd. pian. Nyt vain aurinkoista viikkoa teillekkin! Sara x

14 comments:

 1. Pikaista toipumista! Kotiäideillä ei tosiaan lomia oo - tai vapaapäiviä. Tai no, äideillä yleensäkään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi, juu ei ole lomia minkään moisia :) Mutta kiitos :)

   Delete
 2. Toivottavasti tauti menee nopeasti ohi! Reseptipostaukset ovat todella mieluisia, joten sitä odottelen innolla :) Mukavampaa loppuviikkoa sinulle!

  NiinaM

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt taidan olla terve vihdoinkin. Huomiseksi yritän sen resepti-postin taikoa! Kivaa loppuviikkoa myös sinne :)

   Delete
 3. Pikaista paranemista sinulle, äideillä se sairastaminen saattaa pitkittyä kun ei pysty pelkästään lepäilemään... Voimia. :)
  Meillä meni juuri kaksiviikkoa sairasteluun, ensin kuumeinen flunssa joka pienimmillä pojilla oli kunnon kurkunpääntulehduksena ja tähän heti perään oksutauti joka kävi ihan kaikki meidän seitsemän henkisessä perheessä läpi, voi sitä pyykki määrää mitä tuli... :)
  Ja innolla odotan reseptiä, pidän niistä paljon. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äh, kuulostaapa tylsältä! Toivottavasti pysytte tekin kunnossa nyt 'lopputalven'. meillä kanssa nyt vasta alkaa rauhoittua tuo pyykkitahti normiin viisihenkisen perheen menoon. Huh! Ja vihdoin olen itsekkin melkolailla tolpillani :)

   Delete
 4. Yök, maailman kamalin tauti!
  Pikaista paranemista ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No on! Ja kiitos sinullekkin :)

   Delete
 5. Voi ressu! Parane rauhassa, täällä kyllä ootellaan:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään heräsin uuteen päivään, kuin uutena ihmisenä. mieletön fiilis eli parantuneita vissiin vihdoinkin ollaan :)

   Delete
 6. Voi, toivottavasti voit jo paremmin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No nyt voin, mutta viikko tässä menikin. Ensimmäinen kunnon ateria viikkoon tuntui kyllä juhlalliselta :)

   Delete