25.2.14

MUHKUMPI MAHA.


EIHÄN NÄMÄ MITÄÄN VUOSISADAN VALOKUVIA OLE, mutta voi vitsit, minkälainen muhku tuo maha olikaan! Ja että sielä oli sisällä tuo meidän Elsi!

Miten voikaan neljässä kuukaudessa unohtua miltä täyteläiseltä pallerolta sitä näyttikään?

Isosiskoni mielestä masukuvien ottaminen raskausaikana on jotenkin pöhköä, mutta itse ajattelen päinvastoin. Minusta näitä on aivan ihana katsoa jälkeenpäin. Elsiä odottaessa toki vertailin aikaisempien masujen kokoa senhetkiseen, mutta nyt katselen sellaisella pienellä haikeudella ja hymy huulilla. 

Kyllä äitys vain on kaunista vai mitä? Varsinkin nämä kuvat saivat minut tänään kyynelehtimään.

Otitko sinä masukuvia?

13 comments:

 1. Me ollaan otettu massukuvia joka viikko molempien raskauksien aikana!
  Se oli mulle tosi tärkeä ja kiva juttu ja jäi mukavat muistot! :)

  Kauniit ja herkät nuo sun kuvat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kanssa just mietiskelin, että lapsukaisillekkin jää kivat muistot, sillä mun äidistä ei esim. minun ootusajalta ole yhtään kuvaa. Nämä kyllä olivatkin ehkä yhdet kivoimmista masukuvista, vaikka ne olen vain itse kaukolaukaisijalla napsinut :)

   Delete
 2. Ensimmäisen raskauden mahan dokumentoin melkein joka viikko 8 viikosta lähtien (koska mulla oli silloin jo niin turvonnut masu). Tässä raskaudessa niitä on otettu aika paljon harvemmin, mutta otettu silti. Itsestä nuo masukuvat on ihania - sitä itsekkin hämmästyy, kuinka valtaisi pötsi sitä on raskausaika ollut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen onneksi tänne blogiinkin näitä kahta viimeisintä kuvannut ja on Fionn-masustakin suht paljon kuvia. Elsiäkin odottaessa tuo pasu tuntui pieneltä ja näitä katsoessa se taas näyttää valtaisalta!

   Delete
 3. Ihania kuvia <3. Minäkin olen otattanut molemmista muhkuista kuvia siskollani sekä ihan arjessa tietysti. Ne ovat aivan ihania muistoja! ja tosiaan, tässä neljässä kuukaudessa on kyllä ihan täysin jo unohtanut, miltä se masu oikein tuntuikaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin mietin, että on lapsillekkin kivoja muistoja, koska itsekkin olisin mielelläni nähnyt kuvia omasta äidistäni minua odottamassa :) ehkä se varsinkin aikaisemmin oli harvinaista raskaanaolevia naisia kuvata.

   Delete
 4. Esikoisesta mulla taitaa olla yksi "melkein masukuva", tokasta jo parikin ja tosiaan kolmannesta yksi jos toinen :)
  Masukuvat ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen tykännyt näitä kaikkea kolmea vertailla ja tosiaan tässä viimeisessä masun malli oli kyllä tosi erilainen, vaikka ne onkin aina ollut tuollaisia etupalloja täysin. Mutta silti tytöstä oli jotenkin leveämpi eikä sellainen pitkä puikula.

   Delete
 5. Ihanat kuvat :) Itseä harmittaa, kun ei ollut raskausaikana kuvaajaa eikä jalustaa ;) Mies on kameran kanssa yhtä kätevä kuin kala polkupyörän kanssa... Esikoisesta on turkasen vähän masukuvia mutta kakkosesta löytyy muutama parempi. Minusta niitä on ihana katsella jälkikäteen. Tosin heinäkuussa viimeisillään se tarkoitti myös punakkaa naamaa ja turvonneita jalkoja... En vaan voinut laittaa meikkivoidetta vaikka miten helotti. Joten pään voisin mieluusti rajata monestakin kuvasta pois ;)

  Mutta tykkään dokumentoida muutenkin valokuvaten. Uusi kuvakirjanen on taas suunnitelmissa - tällä kertaa lahjaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äh joo Liam ei kyllä ole tainnut montaakaan näistä masukivista ottanut. Tietokoneen kameralla ja automaattilaukaisijalla näitä kuvailin.

   Eh ja joo kuvista on aika tarkasti jalattu munkin turvonneet kintut. Niitä ei ole tippaakaan ikävä :D

   Delete
 6. Ihana masu :) sitä odotellessa,vaikka jo nyt tuntuu isolta, niin vielä se kerkeää aika paljon kasvaakin. Ollaan otettu masukuvia, tästä masusta ei kyllä vielä yhtään...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hopihop nyt kuvia ottamaan! Millon sulla onkaan LA? Voi miten jännää, että teillekkin tulee kolmonen, aivan ihanaa <3

   Delete
 7. Olin myös innokas kuvaamaan kasvavaa mahaani ja siinähän riitti kuvattavaa. Onhan se nyt ihan ihmeellistä miten ulkomuoto voi muuttua niin paljon suht lyhyessä ajassa.

  http://elisanmatkassa.blogspot.fi/

  ReplyDelete