20.2.14

NELJÄ JA NELJÄ.

 TÄNÄÄN JUHLITTIIN neljävuotiasta ja eilen neljäkuukautista. Enään minulla ei ole "3 alle 4-vuotiasta" huhhahhei! Kaiken puunauksen ja laittelun tuloksena, juhlimisen tuoksinasta pyörryksissä, on vähän takki tyhjänä. Yritin ehtiä kirjaamaan jo eilen illalla mietteitäni, mutta mies katsoi futista tietokoneelta ja en sitten viitsinyt ajaa häntä pois.

Tämä päivä on kaikessa kiireessään ollut aivan ihana. F oli aamusta asti niin valtavan innoissaan hänen omista syntymäpäivistään - ensimmäistä kertaa tajusi koko päivän syvimmän olemuksen. Ja sen vuoksi minun olisi tehnyt mieli tehdä hänen vuokseen ihan kaikki. Siis tarkoitan, että hemmotella puhki juuri tänään niin, että päivä olisi oikein, oikein spesiaali. Ja varmasti kyllä olikin.

Nämä syntymäpäivät ovat minulle aina niin tunteellista aikaa. Tunteilu alkaa jo pari päivää ennen h-hetkeä. Synnytystä fiilistelen ja niitä ensi hetkiä, edellisiä syntymäpäiviä ja kuinka iso tuo esikoinen jo onkaan! Ihana Fionn.

Järjestimme pojalle ihkaensimmäiset kaverisynttärit iltapäivällä, mitkä meni mukavalla pienellä kerhokaveriporukalla oikein mukavasti. Tarjoilut oli aika old-school lihapulla-tomatti-rypäle-juusto-jne. cocktail-tikkuissa ja rusinakeksiä. Triplasuklaakakun tein tämän ohjeen mukaan (6 liivattetta 9 sijaan) ja se oli tosi herkku. Äidit kahvitteli ja lapset leikki. Ja sitten oli tietysti ongintaa.
Neiti Lokakuu siis myöskin aloitti neloset eilen ja taas voin vain huokailla ajan kiirimistä. Vastahansesyntyi ja niin pois päin. Ihanko totta parin kuukauden päästä pitäisi olla jo game plan kiinteiden aloittamiseen?! 

Yksi juttu on varma ja se on, että huomenna laiskotellaan. Hirmuinen kiirus ja haipakkaa on värittänyt viimeistä kolmea viikkoa sen verran vahvasti, että kiva ottaa todella todella rennosti. Ja mikä parasta - koti kiiltää niin siistinä, että oikein silmää hivelee :D Ilolla sanon myös moikat taas sokeripöhnälle. Ei sovi enää mulle ei sitten millään. 

Mut nyt täytyypi taas rientää nukkumaan ja pian taas tavataan! (!!riimi!!) Sara x

6 comments:

 1. Voihan ihanat neloset!
  Muuta kommenttia en nyt kykene jättämään, pitäs olla oikeesti pakkaamassa reissua varten shampoita ja muita.. blaah!
  (ja vastahan se teidän neiti syntyikin!!!!!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Reissua?! Multa on mennyt nyt ihan ohi, mutta täytyy tulla visiteeraamaan sun blogiin ja joo hiukan on viikot juosseet nopeaan. (eli kohta mä en voi enää laittaa tätä turvotusta "vastahanmäsynnytin"-piikkiin, damn)

   Delete
 2. Paljon onnea 4 vuotiaalle! Onnea myöskin 4kk iästä. :)
  Itsekin aina tunteilen ja haikailen lasten synttärien aikaan, miten aika voikaan kulua niin nopeasti kun on omista lapsista kyse.
  Aurinkoista perjantaita teille. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiitos :) mä juulin tähän kommenttiin vastanneeni, mutta eipä sitä vastausta näy. Jokatapauksessa siis juu aika juoksee, mutta itsehän me ei vanheta vai mitä :D

   Delete
 3. Onnea Fionnille, 4 vee on jo aikas iso poika! :) Elsillekin onnea 4kk iästä ja Jamesille muuten vain onnea, pianhan ne synttärit hänelläkin on muistaakseni. :)

  Itsekin olen täällä ihmetellyt ajan kulumista, sillä esikoisen ilmoitin juuri kouluun, keskimmäisen eskariin ja pieninkin vauvani on 2v4kk jo. Ei pysy äiti perässä... ;)

  Ihanaa päivää sinne! <3

  PS. Oh my, tuo suklaakakku on ihan liian herkun näköinen. Vesi kielellä sitä täällä fiilistelen. ;)

  ReplyDelete
 4. Jep Jameson täyttää ensi kuussa vuosia :) oikein muistit :)

  Ja voin kertoa, että tuo suklaakakun viimeinen palanen huutaa mun nimeä tuolta jääkaapista. Se on ihan taivaallista ja yritän olla kuuntelematta huutoa ;)

  ReplyDelete