5.11.14

EI OO TOTTA!

Hitsin hyvä draivi kirjoittaa blogia ja meidän internet-yhteys menee poikki! Meillä on siis sellainen portable wifi, mitä voi käyttää tietyn latausmäärän verran kuukaudessa. Eipä tultu ottaneeksi huomioon, että täällä oli koko lokakuun ainakin kaksi kolme ylimääräistä applea verkossa. Mä en ole edes vielä kerinnyt selvittää, milloinka se taas "aukeaa". Kännykässä (mistä nyt näpyttelen) on kyllä 3G, mutta se toimii meillä täällä kotosalla vain ihan parissa kohtaa. Tyyliin vessassa :D

Ja sit meidän lämmitysboilerikin meni jotenkin rikki eilen ja täällä oli aika rapsakka sisälämpötila, +16 astetta. Hyrr... No onneksi lämmittys toimii taas, vaikka eihän sitä koko aikaa pidetä päällä kuiteskaan.

Mut juu, että taas vähän alkuvaikeuksia, mutta kuullaan taas ihan pian. Postaustoiveitakin voi esittää, jos joku asia askarruttaa :)

8 comments:

 1. Plääh.. Vois luulla, että oli maanantai tuosta säädön määrästä johtuen... No onneksi tärkein on kunnossa eli boileri toimii taas ja ei tarvitse kylmässä hytistä. Jospa se nettikin alkaisi pian toimia - muutenkin kuin kännyllä vessassa... ;) Tsempit ja iloisia ajatuksia päiväänne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hertta toivotuksista. Varsinaisia maanantai-viboja, mutta onneksi näille kommelluksille voi myös nauraa :)

   Delete
 2. Mukavaa loppuviikkoa sinne teille :) Toivottavasti netti alkaa taas pian toimimaan! Ruokavinkkejä saa antaa, ihan vaikka semmosia peruskotiruoka juttuja :) Oon tykännyt sun ruokapostauksista aina!

  Niina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo todella toivon! Mä otin jo vähän blogikiviakin varastoon, että olisi heti jotain sisältöä. Ruokapuolella täytyykin vähän olla luovempi, että saa hiukan reseptipostiakin taas aikaiseksi ;)

   Delete
 3. Tsemppiä! Hyvää jaksaa aina odottaa.

  ReplyDelete
 4. Hei! Maailman paras asia, että päätit jatkaa bloggaamista! Rakastan lukea ihan vaan arkipäiväisiä kirjoituksiasi. Mutta sellainen kauneus- ja ihonhoito/meikkituote-postaus kiinnostaisi kovasti! Olet sellaisia joskus tehnytkin, mutta ainahan sellaisia jaksaa päivitettynäkin lukea uudestaankin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt vasta huomasin sun kommentin, kun blogger oli jostain syystä heittänyt sen roskakoriin.
   No jokatapauksessa kiva, että kommentoit ja voisinkin jotain kosmetiikkahommelia tehdä pian. Vaikka meikkipostausta :)

   Delete