11.11.14

ARKI.

JIPPII - taas ollaan linjoilla. 
Tai siis taisi tuo nettiboksi ruveta toimimaan taas viikonloppuna, 
mutta täällä on taas ollut sellaista toimintaa, että huhheijaa.

Vetäisi sormenpääni poikki sauvasekoittimen terällä (don't ask...), lopetin imettämisen ja autokin jämähti taas kerran kesken koulustahakureissun. 
Ja ulkona tietysti satoi silloin(kin) kuin Esterin just sieltä.

Mutta toisaalta sormeen alkaa jo palailemaan tunto, maitomelonien asettumisesta on jo vähän viitteitä ja lopulta autostakaan ei ollut mikään muu rikki, kuin akku loppu, minkä ystävällinen korjaamomies tuli iltapimeällä vielä 'lataamaan' koulun autoparkkiin. 
Tai siis mikä se onkaan suomeksi se 'jump a car'?
(suom. huom. mä olen vain perheen kuski, mutta en tajua autoista tuon taivaallista)
Arki se kuulkaa on ulkomaillakin vain arkea :)
Toki aika erinäköistä vai mitä? 
Mutta hommia rytmittää rutiinit ja paikat on jo ihan tuttuja, päivät vain vilistävät.

Justiinsa tänään toisen Suomi-äidin kanssa leikkitreffeillä meillä päiviteltiin, 
että ihan pian on jo joulu. 
Meidän täytyy keksiä jotain piparkakunleipomista näille meidän puoliksi-Irlantilaisille pikkuisille. 
Kumpa Ikeaan ei olisi niin pitkä matka (saaren toisella puolen Dublinissa, täältä 3,5h ajomatka), 
niin sieltä saisi sitä melkein-glögiä...
Jees, nyt sitten ensi kertaa viiteen ja puoleen vuoteen en ole raskaana tai imetä. 
Aika jännä fiilis, vaikka olenhan mä nyt vallan ollut surullinen ja nyyhkytellyt tätä identiteettimuutosta paljonkin. 
Kertaheitolla tuli aika vanha olo.

Elsu-muruhan on tämän asian ottanut oikein hyvin ja mikäs hänellä sielä daddyn kainalossa yöt nukkuessa - kelpaisi minullekkin. 
Minä sensijaan ole potenut asiaankuuluvaa äidin syyllisyyttä ja popsinut särkylääkettä näiden rintamusten tuottamaan tuskaan...
No, toisaalta nyt justiinsa oli mitä otollisin hetki, kun Liamilla oli kerrankin pari vapaapäivää.

Mutta se se siitä aiheesta ja nyt vain sitten toivotaan , että kaikki hommelit menee vähän paremmin putkeen ja pääsen päivittelemään kuulumisia vähän useammin, kuin kerran viikkoon ;)
Nähdään taas kaverit!

10 comments:

 1. Auton hyppäyttäminen :D En itsekään h
  tiedä mikä se on oikeesti suomeksi. Pikku-neidillä on super ihana asu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, juu eipä ollut tarvetta tietää tuotakaan Suomessa :D ja Elsi kiittää :)

   Delete
 2. No kyllä teillä sattuu ja tapahtuu :D Onneksi ei käynyt sormelle pahemmin ja hih, kiva kuulla, että muutkin kuskit ovat yhtä perillä auton asioista kuin minä. Pelottaa lähteä ajamaan meidän "prutkulla" päiväkotia pidemmälle, koska en osaisi tehdä mitään jos auto päättäisi lakata kulkemasta eteenpäin ;)

  Valoisia päiviä ja mukavaa joulun odotusta sinne teille! Harmi tosiaan että Ikeaan on noin pitkä matka, saako sieltä tilattua glögiä kotiinkuljetuksella? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä muuton jälkeinen aika on tavallaan ollut vähän tällainen "surkeiden sattumusten sarja". Ei mitään ihan kamalaa, mutta koko ajan jotain pientä. Välillä mietin, että onko se joku oma ajattelutapa, mikä tässä mättää. Negatiivisuus sikiää? Ehkä juu eli pitää yrittää vain aina löytää niitä positiivisia puolia kaikesta :)

   Delete
 3. Aivan ihana tuo sun bannerikuva, siis wau mitkä maisemat !
  Tiedätkö mikä olis kauheen kiva; jos laittaisit mobiiliversion sun blogista niin olis helpompi tabletilla ja puhelimella seurata. Mutta ihan ok, jos et halua laittaa, seuraan silti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä on vain niin kaunista. Tuokin tie on ihan parin minuutin päästä tästä meidän kotoa.

   Ja tuo mobiilihommeli... Mähän jo sen kerran laitoin päälle, mutta itse en pidä siitä lainkaan. En edes muita blogeja lue siinä muodossa, koska mun mielestä se pilaa blogien visuaalisen ilmeen. Mutta siis taidan tehdä asiasta jonkun kyselyn seuraavaan postaukseen.

   Delete
  2. No se on kyllä totta että blogien ilme on mobiilisovelluksessa aika tylsä. En minäkään ollut huomannut tuota sun bannerikuvaa ennenkuin luin pöytäkoneella. Mutta itse koen silti helpommaksi lukea mobiiliversiota, ei tarvitse suurennella tekstiä eikä liikutella suuntaan ja toiseen. Kysele ihmeessä eikä se tosiaan mitään vaikket siihen päätyisikään :)

   Delete
 4. Kyllä sitä sanotaan ihan virran antamiseksi vaan :D Ei mitään sen teknisempää termiä taida olla.
  Voi, tuo imetyksen lopettaminen on aina niin tunteellinen prosessi. On vaikeaa päästää irti siitä rinnalla tuhisevasta vauvasta. Toisaalta se on kyllä helpotuskin sitten kun pääsee alun ohi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, hyvä tietää suomeksiksin :D

   Ja juu olin tätä imetyksen lopetusta suunnitellut jo tässä jonkin aikaa, kun nuo rikkonaiset yöt alkoivat käymään vähän liiaksi tässä muussa pyörityksessä. Ja E on F:n tapaan kaikki-tai ei mitään. Mitään osavieroitusta ei olisi voinut siltikään kuvitella. Mut juu, eilenkin tass tirauttelin kyyneliä asian tiimoilta, vaikka tietyllä tavalla olin jo ihan kypsä touhuun. Vaikeata...

   Delete
 5. Ihan ensimmäiseksi, JIPPII sä oot taas täällä! (Ja mulla kesti luvattoman kauan huomata kun tätä äidin iltalukemista/surffaamista rajoittaa ihan liiaksi yksi en muuten nukahda uhmis), ihanaa❤️
  Ja toiseksi sitten, voi mä odotan tuota lopetushetkeä niin sekaisin tuntein. Mähän luulin tuon esikon kanssa tietäväni että mitä tarkoittaa huonosti syövä lapsi, mutta oh my good kuinka pikku-veikkanen päätti näyttää tässä äidilleen mitä se voi olla. Siispä mun jotenkin henkilökohtaisesti vieraaksi kokema taaperoimetys it is ja jotain (melkein mitä vaan) temppuja jotta pilli/mukihommat alkaisi sujua... Osan jo niillä saakin korvattua mutta ne yöt, oi mä odotan niitä :) No aika aikaansa kutakin ja niillä mennään mitä on, onneksi korvakierre saatiin putkilla aisoihin ja edes tämä ruokailumuoto sujuu hyvin. Muilla taitanee olla tän herran kohdalla ihan oma tahtinsa :D
  Tosi kiva lukea teidän kuulumisia ja arjen asettuneen sairastelujen ja muiden perään :)

  ReplyDelete