20.1.14

TAUON PAIKKA.

...On justiinsa sitä miltä se kuulostaa :)

Eli pidemmän pohdinnan tuloksena tämä blogi siirtyy tauolle.
Tämän hetkiseen elämään tämä ei nyt vain kertakaikkisesti sovi.

Kolme vuotta olen enemmän tai vähemmän kirjoitellut tai ainakin blogi on päivittäin ollut mielessä.
Eikä tämä missään vaiheessa ole ollut sellainen, mitä olisin halunnut sen olevan.

En vain osaa tällaista, että kirjoittelen silloin tällöin enkä kuviin pysty panostamaan. 
Mielummin teen sitten 100% ajatuksella.

En silti usko, että lopullisesti blogin kirjoittamista lopetan. 
Päinvastoin - Irlantiin muutettaessa uskon sen olevan erityisen tärkeä harrastus minulle
ja linkki Suomeen. 

Se jatkanko tätä nimenomaista samaa blogia vai aloitanko kenties täysin uuden on vielä itsellenikin hiukan kysymysmerkki, mutta ehdottomasti tässä osoitteessa sitten ilmoittelen, kun sen aika tulee.

Samoin blogin facebook ja instagram pysyvät auki ja sielä sitten voin ilmoitella myöskin seuraavista käänteistä.

Että sellaista.
Kiitos kaikille ihanille lukijoille ja kommentoijille.
Toivottavasti löydätte sitten myöhemminkin lukemaan minun juttusia :)
Bye for now!

Sara xxx

42 comments:

 1. En voi sanoa, etteikö harmita kun yksi lempiblogi menee tauolle.. Itse monen monta blogia aloittaneena ja lopettaneena ymmärrän kyllä bloggauksen elämän kaaren ja äitina sen ajan puutteen. Joskus ei vaan jaksa tikusta tehdä asiaa, mistä blogata. Pidä taukoa ja voit yllättyä, kuinka sitä bloggaamista tulee ikävä. Olisi varsinkin tuosta teidän Irlantiin muutosta kiva lukea. Jaksamisia ja tsemppiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varmasti tulee ikävä, mutta nyt tosiaan tämä lastenhoito ja kotityöt vievät niin paljon aikaa, etten hereillä kertakaikkisesti ehdi bloggailemaan :) Ja yöunistakaan ei ole järkevää just nyt nipistää :D

   Delete
 2. Voi niin eläytyä sinun fiiliksiin ja mä olen samassa tilanteessa oman blogini kanssa. Ei vaan nyt löydy samalla lailla aikaan. Vauva ja neljä muuta lasta vaan vievät aikani. Ihanaa arkea teidän perheelle. Toivottavasti vielä kuulemma teistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei onnea teille uudesta vauvasta! multa oli sekin ehtinyt aivan mennä ohi <3

   Delete
 3. Voi,vähän harmittaa kyllä,(enhän miä nykyään taida kovin montaa muuta blogia lukeakaan aktiivisesti) mutta ymmärrän täysin. Omassa mielessä pyörii samat ajatukset,täytyisi vaan saada aikaan postaus tuonne blogiin. Onneksi sentään et instagramista häviä! Tulis ehkä ihan ikävä,jos kokonaan häviät! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'll be back! sitä instagramiakin mä vähän mietin, että laittaisinko senkin pannaan ja keskittyisin kameralla kuvaamiseen, mutta jääkööt nyt toistaiseksi ainakin :)

   Delete
 4. Voi eiiiiii! Eikun eii..!!
  Lataat vaan yhtä luokattomia kuvia kuin minäkin :D

  Ei vaan, teet niinkuin oikeaksi tunnet <3 Ja kun pakkaset lauhtuu, niin leikitään taas yhdessä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kun olisi aikaa edes sille kuvien lataukselle. Tein esim. tuota edellistä postia väräilin joka välissä aamusta iltapäivään varmaan 9tunnin ajalta 5 minuuttia sieltä ja täältä. Ja sit vain suututtaa, kun ei voi rauhassa istua koneelle. Lasten ehdoilla :)

   Delete
 5. Voi ei!
  Tykkään sinun blogistasi ihan hurjasti, se on aivan ihana juuri näin.
  Mutta ymmärrän ihan täysin että aika menee perheelle. Itselläni viisi lasta enkä kerkeä blogia alkaa pitämään vaikka kuinka haluaisin. Ihania talvipäiviä teille ja minä jään aina välillä tänne kurkkimaan josko alat jälleen uutta blogia pitämään. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä voisin veikata sille uudelle blogille tai tämän uudelleenkirjoittamiselle sitten, kun Elsi on siinä 6kk->. Jospa hänkin rupeasi nukkumaan vähän aikaisemmin ja mä ehtisin iltasella kirjoittelemaan :) kiitos -sannas-, kun olet pysynyt mukana ja jaksanut kommentoida niin ahkerasti! Se oikeasti lämmittää mieltä hurjasti.

   Delete
 6. Siis olit juuri mielessä kun sanoit että olet pohtinut näitä asioita ja sitten näin tämän otsikon... Kaikkea hyvää elämääsi ja varmasti kommenttibokseissa törmäillään! Ja mikään ei estä bloggaamisen aloittamista uudestaan jos siltä tuntuu! Tämä on ollut huippublogi, Kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä uskon kyllä vahvasti, että aloitankin, mutta tosiaan just nyt aika ei vain tahdo riittää. Ja sen pienen oman ajan pitäisir iittää blogin lisäksi niin moneen muuhunkin juttuun. Irlannista käsin viimeistään toivon ehdottomasti bloggaavani uudestaan :)

   Delete
 7. Harmi homma. Oon pitänyt sun elämän makuisesta blogista tosi paljon. Mut pakko pulla on aina pakko pullaa ja sulla tosiaan on muutama muukin asia vaatimassa huomiota. Musta olisi kiva jos ja kun muutatte sinne Irlantiin että pitäisit blogia sen tiimoilta. Se olisi mielenkiintoista. Plus sun keskimmäinen poika on aivan valloittava hurmuri!! Kaikkea hyvää ja voimia arkeen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ei tämä missään nimesä ole pakkopullaa! Tätä on tosi kiva tehdä ja siksi se vaatiikin vähän enemmän aikaa, mitä nyt on. Muo oikeasti rupeaa harmittamaan, jos päässä on tosi hyviä ideoita ja en ehdi niitä ajan puutteen takia toteuttamaan. Mutta eiköhän tosiaan tällekkin aikaa riitä, sitten kun tuon pienimmänkin elämänrytmi vähän tasoittuu ja aikaistuu.

   Kiitos kivasta ja kannustavasta kommentista!

   Delete
 8. Mä jään odottamaan sun paluuta! :)
  Ymmärrän hyvin, ettei aikaa juuri nyt ole tänne asti, mutta ehkä tulevaisuudessa!
  Kaikkea hyvää teille, Instagramissa jatkan seurailua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä varmasti nimenomaan parin kk:n päästä. Ilmoittelen vaikka sitten sielä instassakin ;)

   Delete
 9. Voi harmi! Mutta ymmärrän kyllä ettei aika ja voimat riitä tällä hetkellä blogin pitämiseen. Onnea kaikkeen tulevaan ja toivottavasti palaat vielä tänne :) Piti kommentoida jo aikaisempaan postaukseen, että tuo teidän pikkuinen tyttö on kyllä niin suloinen!

  T. NiinaM

  ReplyDelete
  Replies
  1. Palaan kyllä mitä varmimmin ja kiitos <3

   Delete
 10. Rohkea ja varmasti oikea päätös. Onnea jatkoon, jään odottaaan mitä se tuo tullessaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, juu voi tulla aikamoiset vieroitusoireet, mutta parempi pitää ihan rehellisesti tauko, jos ja kun rahkeet ei riitä :)

   Delete
 11. Voi harmi, olen tykännyt niin lukea sun blogiasi varsinkin nyt kun meillä on niin saman ikäiset pikkuneidit. :) Jään odottamaan kovasti josko palaisit blogin paruun taas joskus. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä yritän päivitellä meidän kuulumisia välillä sun blogiin ja meidän kuvia voi kurkkia tuolta instagram-nappulasta bannerin alapuolelta. Nopeastihan tässä varmaan nämä haastavimmat kuukaudet menee! Jospa Elsi sitten rytmin saatuaan kävisi poikien kanssa kasilta nukkumaan ja olisi illalla sitä omaa aikaa... Mieluusti sen ajan tähän bloggailuun käyttäisin :)

   Delete
 12. Ihanan rohkeaa, Sara!
  Tsemppiä arkeen, kyllä sitä omaa aikaa vielä ehtii olla riittämiin (vaikka tiedän niin tuon sun tunteen ja mulla ei ole kuin nää kaks ehtiväistä kaveria ;)).
  Hurjasti voimia muuttohommiin, toivottavasti löydätte unelmien kotinne <3 mä jään tänne seurailemaan koska susta kuullaan taas ;)
  Haleja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulla toivottavasti pian. kamalat vieroitusoireet, vaikka nyt ei millään pysty kirjoittelemaan <3

   Delete
 13. Voi onpa harmi, mutta ymmärrän kyllä! Toivottavasti instagramiin laittelet kuvia jatkossakin :) Kaikkea hyvää teille ja ihanaa kevään odotusta! :) -Riikka

  ReplyDelete
  Replies
  1. Instagramissa olen aktiivinen ja blogipalaamisen teen toivottavasti parin kk:n sisään :)

   Delete
 14. Vaikeaa on aikaa löytää blogille yhdenkin lapsen kanssa, joten ymmärrän hyvin. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. :) Palaan ehdottomasti lukijaksi jos päätät jatkaa jossain vaiheessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mutta on se bloggailu silti kivaa :) sinunkin juttuja luen todella mielelläni :)

   Delete
 15. Hei Sara ja perhe!

  Kiitos sinulle ja teille arkenne jakamisesta ja vertaistuesta täällä virtuaalisessa maailmassa! Olen nauttinut suunnattomasti blogisi sisällöstä - niin lapsi-, koti-, ruoka- ja äitiaiheistakin.

  Ymmärrän täysin tuon ajan puutteen ja priorisoinnin tarpeen. Minulla on itsellänikin kolme lasta ja välillä aikaa ei vaan ole edes niihin pakollisiin juttuihin saati harrastuksiin.

  Toivotan teille aurinkoisia päiviä, pojille onnea pian koittavina synttäripäivinä ja vanhemmille voimia arjen pyöritykseen ja kaikkea hyvää uusiin kuviohin Irlantiin muuttoanne ajatellen!

  Käyn välillä kurkkimassa, josko tänne olisi tullut uutta postausta sitten aikanaan. Jos jatkat tätä blogia sitten joskus tai uutta blogia Irlannista käsin, olen varmasti mukana lukijana. :)

  Voikaa hyvin!
  t. Hertta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Hertta, miten ihanasti kirjoitit! Voisin kuvitella palailevani parin kk:n sisällä/päästä eli pysy kuulolla :)

   Delete
 16. Voi Sara, ymmärrän todella sinun tämän hetkisen päätöksen! Yksi stressin aiheuttaja pois.On ollut todella ihana seurata teidän elämää ja kuulla kuulumisia. Ja kuten niin moni muukin, niin myös minä, mielellään kuulen muuttojutuista ja Irlannissa asumisesta. Oikein ihanaa paussia ja Instassa nähdään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Instassa nähdään ja toivottavasti pian tääläkin. vielä ei tietoa milloin muutetaan, mutta pyörät pyörii sitä kohti :)

   Delete
 17. Kääk, juuri löysin tämän blogin. Mutta rupean sitten seuraamaan jos alat kirjoittamaan uudestaan. Ja riittää mulla luettavaa vanhoissa jutuissa. T. Jooa pojan äiti leikkipuistosta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa, hei tule nykäsemään hihasta, jos törmätään. Jooalla ja Fionnilla olikin niin kivat leikit :) Ja palaan blogiin toivottavasti taas pian :)

   Delete
 18. Voi kurjuus! Tää blogi on ihan mun lemppari ja sulla on niin kivoja juttuja aina :) Oikein ihanaa kevättä koko teidän perheelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä nyt :D Mä tulen vielä takaisin - lupaan <3

   Delete
 19. Nauti lapsista ja elämästä, ja kirjoita sitten jos aikaa ja intoa löytyy, eikö niin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Juille, intoa riittäisi, mutta aikaa tosiaan ei :) pus!

   Delete
 20. Ymmärrän täysin ajanpuutteesi. Tsemppiä kovasti arjen pyöritykseen ja pienten hoivaamiseen sekä Irlantiin muuton valmisteluun! Olisi tosi ihanaa, jos ehtisit sitten myöhemmin kirjoitella kuulumisia Irlannista. Mihin päin sinne olette muuten muuttamassa? Itse ihastuin kovasti Länsi-Irlannin maisemiin akselilla Kerry-Dingle, ja olisi kyllä kiva mennä sinne päin lomalle toistekin. Dublin taas ei tehnyt niin suurta vaikutusta, enkä oikeastaan ymmärrä miksi sitä sitten kehutaan.
  Emmi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdotoomasti kirjoittelen sitten. Nyt näyttäisi kotikaupungiksi mahdollisesti valikoituvan Galway! En malta odottaa. Jännittää. Kerryyn on myös pakko päästä mahdollisimman pian. Dublinille minulla on erityinen paikka sydämesä, koska sielä asuimme ihan suhteemme alussa Liamin kanssa, mutta Irlannilla on kyllä niin paljon enemmänkin antaa.

   Delete
 21. Vaikka lemppariblogin tauko vähän harmittaakin, ymmärrän opiskelevana (ja vähän työskentelevänä) kahden pojan äitinä ajanpuutteen erittäin hyvin. Ihanaa kevättä teidän perheelle, toivottavasti kesällä jo "nähdään" :)
  -Mari

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pian palailen! Jo huomattavasti ennen kesää :)

   Delete