10.1.14

PERJANTAI-ILLAN VIDEO.

Mitäs siihen lisäämään, olkaapas hyvät:

Tosin pieni edit.
Kun sanoin, että Elsillä on masuvaivoja, niin eivät ole sellaisia mitään hirmuisia, miltä se kuulostaa.
Hiukan kiertää massussa.
Niin ja video ei siis ole vauvani kakkajuttuja täysi ;)

Hauskaa illanjatkoa, Sara xxx

p.s. sori tuo jatkuva särinä. tämä kone on nyt tosiaan tulossa tiensä päähän.

14 comments:

 1. Awww, kun sä olet suloinen ♥

  Meillä kummallakin tytöillä on lähes päivittäin käytössä mekko tai hame. Tykkään tyttömäisistä jutuista, mutta on meillä ostettuna myös vaatteita poikien osastolta. Mun mielestä pojille on usein kivempi neuletakkeja ja ne on yleensä paremmasta materiaalistakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosiaan, poikien vaateet (ja miesten) tuntuvat usein olevan laadukkaampia. Ja kuitenkin just esim. neuletakin on aika unisex :) teidän tytöt on aina niin söpösti puetut ❤️

   Delete
 2. Ihana oot :) Mulla kans kolme lasta ja vanhin tyttö, keskimmäinen poika ja nuorin tyttö. Ja lähestulkoon kaikilla on olleet omat vaatteet, tytöillä tyttöjen ja pojalla poikien. Meillä isoimmat kasvaneet pitkään samankokoisina, joten senkään puolesta ei ole pystynyt juurikaan kierrättään ja keskimmäisellä ja nuorimmalla ikäeroa 4 vuotta ja ehdin jo hävittää kaikki vauvakamat ja vaatteet pois, kunnes se vauvakuume vielä iski ;) Nyt sitten säätelen vanhimmalta tytöltä vielä jotain nuorimmalle tytölle, vain niitä joita uskon todela vielä käyttäväni. Olen myös itse mekkojen ja tunikoiden skeä leggareiden suurkuluttaja, joten niitä tykkään pukea myös meillä tytöille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä pojat on just sopivasti syntyneet ihan samaan vuodenaikaan ja kasvavat samaan malliin ja siksi pienemmälle kierrätäminen on onneksi helppoa. Ja poikien serkkutytöltä saamme sitten Elsille vaatetta, mutta meillä on jonkun verran eriävä maku siskon kanssa eli jonkun verran on tullut Elsille ostettua ihan uusiakin vaatteita. Kirppiksille kun tämän köörin kanssa on miltei mahdotonta lähteä.
   Musta olisi itsestänikin ihana pukeutua vain mekkoihin :)

   Delete
 3. Tosi ihana video Sara, oli mukava kuulla äänesi ja sellaista arkista juttua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) tosi. Tietysti oma ääni kuulostaa taas niin järkylle :D

   Delete
 4. Kiva video! Vaikutat tosi ihanalle ihmiselle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi en ole ihan varma tuosta. Multa lähti yksi lukijakin lätkimään tämän videon myötä :D :D
   Ei vaan, kiitos :)

   Delete
 5. Ihana video, sai minut jälleen hymyilemään. :) Kiva oli kuulla äänesi ja vaikutat niin symppikseltä ihmiseltä.

  Minäkin tykkään pukea tytöt tyttöjen vaatteihin ja pojat poikien vaatteihin. Tosin vanhin tyttäreni ei oikein hameita enään halua käyttää, mutta nuorempi on vielä oikein ihanassa prinsessa iässä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen kanssa miettinyt, että missähän vaiheessa ne mekot ja hameet sitten jää? Ja vaikka tosiaan tykkään tytöllä mekoista, niin esim. vaaleanpunainen ei iske yhtään. Mutta kai sekin on kestettävä, jos ja kun Elsille sellainen vaihe iskee...

   Delete
 6. Komppaan tuota mekkovillitystä. Musta on niin ihanaa kun pääsee ostaan oikein yltiötyttömäisiä vaatteita. Tuota sukupuolineutraalia kasvatusta ymmärrän siinä rajoissa, että kummallekkaan sukupuolelle ei sanota, että jotain ei voi tehdä sen takia kun olet tyttö tai poika (okei, olen joutunut jo meidän pojalle sanomaan, että se, että sinä joskus kasvatat masussa vauvaa, ei välttämättä onnistu. Heh), mutta muuten meillä poika on poika poikien vaatteissa ja tyttö tulee olemaan mekoissa jne. Kun loppuunsa sukupuolissa on kuitenkin niin paljon eroja - monissa jo ihan vauvaikäisestä asti. Tosiaasia, joka ei häviä vaikka kuinka ne sukupuolineutraalin kasvatuksen kannattajat toista väittäis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on nimeomaan asian ytimessä, että sukupuolen ei pitäisi rajoittaa osaamista tai pystymistä. Olen täysin sama mieltä ja tuskin sitä yksi mekko pahentaa :)

   Onko sulla muuten minkämoinen vauvan aate tilanne? Mulla olisi pari söpöä Kapphalin bodya ja yks neulemekko etsimässä uutta kotia, kun jäivät Elsilöe pieneksi :( koot siis 56 ja62. Ne vois tosi edukkaasti lähteä etiäpäin :)

   Delete
 7. Moi vaan, omipa "taas" kiva nähdä! Terkut! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi moikka, moikka ja terkkuja sinnekkin päin!

   Delete