10.1.14

HAAVEILIJAN KOTIUNELMIA.

HAUSKAA PERJANTAI ILTAA KAVERIT! Mä tässä ajattelin pikaisesti näpytellä tietokonetta, kun Elsi kerrankin nukkuu (tai nukkuukohan enää kauan, kun 'sanoin ääneen'...) ja pojat katsovat lastenohjelmia iPadilta. Hyvä mutsi, I know, mutta kompensoidaan tuota vaikkapa reippaan parin tunnin aamu-ulkoilulla räntäsateessa. 

Me ollaan iloisilla mielillä tämä viikko oltu kaikenkaikkiaan ja miehellä oli just iiiihanat pari päivää vapaata hiukan rankemman putken perään taaskin. Oli oikeasti vain niin ihanaista viettää aikaa yhdessä, kuin miniloma. Sain sitäpaitsi tällä viikolla jo paljon tuosta Tammikuun listasta jo aikaiseksi ja iso kasa Mini Rodinin vaatteita meiltä löysi uuden kodin ja postitusrumbakin on ohi. Seuraavaksi vuorossa sitten seuraava nettikirppis 'rykäisy'. 

Aikaa tässä itse koneella on todella vähän tällä hetkellä ja imetysten lomassa ehtii paljonkin haaveilemaan ja haihattelemaan tuossa sohvan nurkassa. Irlanti on päivittäin mielessä niin paljon, että nyt jopa mielessäni sisustan uutta kotia. Vaikkakin kaikista tärkeimmät huonekkalut toki pääsevät mukaamme, paljon ihania joudumme todennäköisesti myymään :/ 

Koko ajan päässä käy soutaa-huopaa-taistelu ruokapöydästä tuoleineen, sängystä jne. Ne ovat niin rakkaita, mutta toisaalta toisiakin ihania on. Sängyn olen nyt päättänyt ainakin jättää.

Koska, koska: löysin Ikean nettisivuilta ehkä vieläkin ihanamman :D
kuva: ikea.ie
Kaikessa yksinkertaisuudessaan mielestäni tämä ikean Nordli-sänky on aivan ihana. Tykkään muutenkin kuvan harmonisesta hillitystä tunnelmasta (yöpöydistä en sen sijaan tykkää olleskaan). Tosin ehkäpä se kaipaa vähän jotain puunväristä lämpöä huonekkaluissa.

Makuuhuoneessa ei haavemaailmassani tarvitsisi olla mitään ylimääräistä. Vanhassa kodissamme makuhuoneessahan ei tosiaan ollut muuta kuin sänky yöpöytineen. Tai no toki oma vaatekaappi on aika kätevä siinä, kun kerta se walk-in closet lienee useimmille vain haave :)

Tällä kertaa palaisimme superlevästä 180cm sängystä mielelläme vain 160cm leveyteen. Elsi toki vielä nukkuu välissämme ja pieniä yövirailijoita välissä lienee aika ajoin vielä hamaan tulevaisuuteen, mutta kahdelle tuo 180cm tuntuu aivan liian isolta.

Mutta onneksi siis on Ikea myös Irlannissa. Siellä vallitseva sisustustyyli ei nappaa ei sitten tippaakaan. Kauhistuttaa jo etukäteen tulevan asunnon kokolattiamatot. Vuokralle joudumme alkuun toki muuttamaan ja eikä siinä mitään, mutta useissa vuokra-asunnoissa on hard wearing kokolattiamatot jossain ärtyssä värissä, kuten melkoisen kirkkaansinisenä taikka tummanpunaisena. Jos unelmakodissani on parketit taikka valkoiset puulattiat, niin voitte kuvitella kuinka paljon nuo vaihtoehdot ihastuttaa :D

Myös seinät on usein maalattu kellertävällä magnolia-sävyllä. Onneksi vuokra-asunnoissakin voi varmasti vetää puhtaanvalkoista pintaan.

Mutta siis tarjolla ei Ikean lisäksi ole juuri muuta, kuin sitä tietysti sielä myyvää tyyliä. Mustia laiskanlinna sohvia, 

No comments:

Post a Comment