18.8.13

SUNNUNTAINA KAUNIIMPANA.

Siis voi kiitos vielä ihanista kommenteista edelliseen! Oikea synninpäästö, että bloggailen kunhan kunto kestää. No eilen olisi jo ehkä kestänyt, mutta meillä oli pienet dinnerpartyt mun siskon perheineen kanssa ja miehen kanssa huiskittiin keittiön puolella ja siivoillen eli aikaa ei varsinaisesti muuhun ollut. Mutta ihanaa oli - kiitos sisko <3

Tänään sitten ajattelin vihdoinkin toteuttaa tämän reilun kuukauden ajatuksissa olleen kauneuspostin. Mulla on nimittäin tapana kerran viikkoon (yleensä lauantaisin) ottaa sellainen ylellinen oma prinsessahemmotteluhetki. Käydä yksin suihkussa. Ah...

Silloin aina luonnollisesti pesen hiukset ja sitten vielä teen kaikki muut vartaloextrat - kuorimiset, rasvaamiset sun muut. Eilen en tosiaan tätäkään ehtinyt ja siksipä korjasin virheen tänään. On tässä syykin puunata: me lähdetään huomenna meidän perheen ainokaiselle kesälomareissulle. Risteilylle Tukholmaan mun vanhempien kanssa! Jee! Tämmöisen reilun römppäviikon kunniaksi on siis enemmän kuin suotavaaa vähän yrittää kohentaa ulkonäköä ihmistenilmoille :)

Mulla on tässä vuoden mittaan valikoitunut sellaiset oikein lempparituotteet, joita on esim. nämä:
((pahoittelen keltaisia suihkukuvia)) Nuo Santen isot pumppupullot on aivan ykkösiä. Hyvälaatuisia, hyvätuoksuisia ja riittoisia. Ja luomuja :) Tuo riittoisuus on erityisesti loistava juttu, koska mun mies erityisesti tykkää lotrata tuon suihkusaippuan kera :D Riitoisuudella puhun nyt kevyesti kuukausista enkä viikoista ;) 

Kasvojen kuorimiseen olen nyt jo aikoja käyttänyt tuollaista ystävältäni saamaa Natur Vive-merkkistä tyrnikuorinta-ainetta. Sekin lupaa olla suhteellisen luonnonmukaisista ainesosista. Saisikohan tätä esim. apteekeista? (osaatko M kertoa?) Ja vartalonkuorintaan käytän ihan aina maailman parasta ja halvinta ja itsetehtyä hunaja-sokerikuorintaan (linkitys ohjeeseen). Millään muulla en ikinä ole saanut yhtä pehmoista ihoa. Vähän niinkuin pikku-Jamesin vauvaiho :) 

Tangle teazerin hommasin vasta alkukeväästä ja aluksi en ollut laisinkaan vakuuttunut sen huippuudesta, mutta vasta ruvetessani harjaamaan hiukset suihkussa hiustehoitoaineen poishuuhtomisen aikana, totesin sen todellakin olevan jokaisen kehun arvoinen. Hiustenhoitoaine on myös aivan ykkönen. Born to bion hoitsikassa on esim. karitevoita ja monoi detahitia ja aivan ihana lempeän pähkinäinen tuoksu. Tämän ostin muistaakseni Prismasta, mutta noita Born to bioja ja Santeja saa myöskin tuolta Hyvinvoinnin tavaratalosta. (-> mainosboksi //mainoslinkki tuossa oikeassa sivupalkissa.)

Suihkun jälkeen tietty on hyvä rasvata kroppa. Mä olen kyllä aivan auttamattoman huono muistamaan sen. Auts. Nyt kuitenkin päätin tsempata, koska pohdin tässä, että pitäisikö tätä kalpeankelmeyttä yrittää taltuttaa tänä iltana pienellä itseruskettavalla?

Sain (kyllä, minua ja blogiani on lahjottu. kiitos tuhannesti!) Jolie.fi-verkkokaupan puolesta aivan ihanan Mádara Flower Dust vartalovoiteen. Alkuun pelkäsin sen vähän minkämoinen glitterpallo minusta tuleekaan, mutta kokeillessani voidetta, huomasin sen olevan ihanan himmeän hohtava samalla tavalla kuin kasvoille käyttämäni saman merkin luottotuote Moon flower tinting fluid. Sitä siis käytön meikissä päivittäin - tai siis silloin kuin meikkaan :D


Tuo toinen kuvan puteli onkin sitten siskoltani saatu syntymäpäivälahja. Eli Mádaran Sculpturing oil. Hän sillä öljysi masua odottaessaan tyttöstään ja kyllä minäkin alan vihdoin päästä tähän masuöljyämisen makuun. Molemmissa tai oikeastaan kaikissa Mádaroissa on mielestäni ihana ja raikas tuoksu. Pitäisi vain muistaa tätäkin päivittäin lätkiä. Anyhow, Mádaroita ja vaikka mitä muita ihania luomukosmettiikkamerkkejä (mm. lempparimeikkejäni Coleur Caramelilta) voi siis ostaa Jolie.fi:stä (//mainoslinkki). 
Mulla on hiustenpesun jälkeen melkein tärkeintä heittää tarrarullat hiuksiin heti kuivaamisen jälkeen, sillä muuten tätä päätä ei tunnu oikein saavan, seuraavaan pesuun saakka, mihinkään järkevään kuosiin. Mulla ei vain oikein ole tarpeeksi rullia :) 

Innostuin sunnuntain kunniaksi laittamaan meikkiäkin eka kertaa vissiin viikkoon. Kasvoputsarini nimittäin putosi pesukoneen taakse ja mies ei ole vieläkään ehtinyt tonkia sitä mulle takaisin. Tänään on pakko :) 

Samalla yritin vähän mietiskellä, että mitä ihmettä sinne risteilylle pitäisi pakata mukaan. Siis mitä ihmettä me laitetaan päälle!?! Kyllähän ilmassa on jo kertakikkisen syysfiilikset, mutta ihan vielä en haluaisi syksyiseksi kesälomareissulla heittäytyä. Tukholmassa voi tiistaina olla jopa parisenkymmentä astetta ja suhteellisen aurinkoista. Farkut lienevät hyvä idis. Balleriinojen sijaan olisin mielelläni laittanut korot jalkaan, mutta ehkä matalat kengät on kävelyn kannalta parhaimmat.
Tähän päivään päätin merellisen innostuksen kunniaksi pukeutua sinivalkoiseen :) Näitä valkoisia pellavahousuja tuskin tulee enää kovin montaa kertaa vedettyä jalkaan. Taikka flipflopeja. Ja ehkä nämä sinne risteilylle ovat muutenkin turhan letkeät. Mies ihmetteli mun tällääntymistä (kun olen aikasen rennosti ottanut nämä pukeutumiset menneellä viikolla), että olenko mä lähdössä johonkin?

Ihan vaan Prismaan ajattelin tästä kävellä, hihi :D
(Jestas mikä iso banneri tuohon ylös on ilmestynyt!)

12 comments:

  1. Natuvive -tuotteet ovat Aco:n valmistamia ja saatavilla useimmista apteekeista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, ompa kiva tietää, koska tuota voisin ostaa toistekkin :)

      Delete
  2. http://www.natuvive.com

    Sarjaan kuuluu muitakin kivoja tuotteita ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo mulla oli muuten myös samaan aikaan lahjaksi saatu saman merkin kasvoputsarikin :) pitääpäs tutustua noihin tarkemminkin.

      Delete
  3. Näytät kyllä tosi hyvältä! En mä ollut raskaana noin fresh. Ja vauvamasu on ihana. Ehkä jos sellaisen vielä joskus saisi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi ne se on kaikki vain stailausta. Ilman meikkiä mä en todellakaan ollut fresh. Siis pitkään pitkään aikaan :D Masu on kyllä ihana. Sitä tulee ihan varmasti ikävä <3

      Delete
  4. Ihana Sara <3 :) Mä tuun aina niin hyvälle tullelle kun lue sun juttuja :)
    Mistä oot noi Santet ostanut? Tahtoo kans. :)

    ReplyDelete
  5. Santeja saa tuolta Hyvinvoinnin tavaratolsta (mainosmainos), mutta myös ainakin meidän lähi-Prismasta, Ekolosta, Ruohonjuuresta ja saiskos vielä Sokokseltakin.

    :)

    ReplyDelete
  6. Tossa olikin jo tullu vastauksia, mutta on siis ruotsalaisen apteekkikosmettiikkamerkki Acon luonnonmukaisempi sarja tuo Natuvive. Ideana on, että tuotteet olisi mahdollisimman "luomuja", mutta koska ne testataan labrassa, jotta vältettäisiin yliherkkyysreaktioita niin ei voida varsinaisesti ihan täysin luomukosmetiikaksi kutsua. Mun täytyy muistaa tuoda sulle tota kuorintaa lisää jos kerta tykästyit.

    M

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi loistavaa lisäinfoa! Täytyy tosiaan ehkä koklata muitakin sarjan tuotteita :)

      Delete